TASSUPAINATUS

Tassupainatus lemmikin suloisista tassuista

Ikuista ystäväsi tassut Loistokoiran tassupainatuksessa.

2019 alussa Loistokoiran kehittämä ainutlaatuinen ja supersuosittu konsepti jossa tassupainatuksen jälkeen oman lemmikin tassun kuvan saa erilaisiin tuotteisiin kuten tauluun, mukiin, avaimenperään, peltirasiaan, koruun... Uniikit tassutuotteet itselle tai lahjaksi. Tassutuote joululahjaksi joka varmasti herättää ihastusta sen ainutlaatuisuudellaan.

Mikä on tassupainatus

Täydellinen, vaivaton ja hauska tapa saada muisto lemmikistä. Tassuihin laitetaan väriä jonka jälkeen painamme tassunjälkiä. Painatuksessa syntyy suloisia ainutlaatuisia uniikkeja tassunjälkiä. Painatuksen jälkeen voi tilata erilaisia tassutuotteita joihin saa oman lemmikin tatssunjäljet. Tassunjäljet tulevat kuvankäsittelyn ansiosta vielä paremman näköiset miltä ne heti painatuksen jälkeen paperilla näyttävät. Kuvankäsittelyn ansiosta ystäväsi tassunjäljet saadaan erilaisiin tuotteisiin joita et saa itse tehtyä. Loistokoiran painatuksessa jälki tulee todella tarkkana ja täydellisenä.

Miksi tassunjäljet kannattaa ottaa

Elämässä tarvitaan hauskoja uusia kokemuksia, tassupainatus on juuri sellainen.

Tassutuote on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen lahja. Miten suloista olisikaan antaa lahjaksi jokin tuote jossa on rakkaan koiran tai muun lemmikin tassunjälki.

Tassutuotetta katsoessasi se tuo sinut aina hyvälle tuulelle koska lemmikkisi tassut ovat niin suloiset.

Kuten tiedämme että aika kuluu jotenkin niin nopeasti ja emme voi tietää kauanko aikaa ylipäätään on. Tassunjäljistä jää ihana muisto.

Miksi Kannattaa tilata jokin tassutuote

Jos otat vain paperit johon tassunjäljet ovat painettu,  jäljet haalistuvat ajan myötä paperilla ja ne voivat hävitä. Tassutuote kannattaa tilata heti painatuspaikalla, töllöin tassunjäljet päätyvät Loistokoiran tassuarkistoon tietokoneelle ja voit tilata milloin vain lisää tuotteita.

Hinta

Tassupainatus on ilmaista jos tilaa jonkin tassutuotteen painatuksen yhteydessä, jos ottaa mukaansa vain paperit mihin tassut ovat painettu, tuolloin hinta painatukselle on 15€.

Kuvien alla painatuspaikat sekä tietoa.

Seuraavat tassupainatukset :

Tassuja painetaan alla olevissa liikkeissä ilman ajanvarausta vuoronumeroilla joita on päivälle rajoitetusti. Painatuksia on pääasiassa pääkaupunkiseudulla, kauempana Uudenmaan alueella harvemmin. Täältä näet missä yrityksissä painatuksia on ollut. 

Muista teettää joululahjat ja -kortit ajoissa!

 3.12 klo 12.00-16.00 Musti ja Mirri Kamppi Helsinki

10.12 klo 13.00-17.00 Musti ja Mirri Sello Espoo

Täällä kaikki tassupainatuksesta: tietoa tassupainatuksesta ja tuotteiden tilauksesta sekä ohjeita ennen painatukseen tuloa

Verkkokaupasta näet kaikki tassutuotteet, niiden tuotetiedot sekä postimaksut. Moneen tuotteeseen saa yhden tai monen koiran tassunjäljet, katso tuotetiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Jos et pääse painatukseen voit ostaa verkkokaupasta kotiisi tassupainatus-setin jolloin voit painaa tassut itse ja saat tilattua tassutuoteen! Myös lahjakortille Katso.

KATSO KAIKKI TASSUTUOTTEET TÄÄLTÄ

Seuraa Loistokoiraa somessa

Instagram     Facebook     TikTok