MUISTOKORUT

Muistokorut lemmikin tuhkasta, karvasta sekä tassunjäljestä

Muistat varmaan elävästi sen päivän kun hän saapui uuteen kotiin. Miten söpö hän oli pentuna ja miten hän vanheni aivan liian nopeasti. Rakas uskollinen ystäväsi on ansainnut paikan kodissaan vielä sateenkaarisillalle lähdönkin jälkeen.

Korumallisto on luotu vuonna 2018 omien kokemuksien pohjalta. Ystäväni menetti rakkaan koiransa ja tällöin sain idean että kaiken tuhkan sirottelun tai hautaamisen sijaan, olisi ihana jättää itselle jokin pieni muisto yhteisistä vuosista. Näin valmistui mallisto jossa on erilaisia koruvaihtoehtoja.

Uniikit muistokorut valmistetaan rakkaudella, käsityönä Loistokoiran korustudiossa juuri sinun lemmikkiäsi muistaen.

Koruvaihtoehtojen alla kuvagalleria sekä lisätietoa tilauksen teosta.

Pöytäkoru (tuhka)

Tuhkakoru, läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. 85€. Hintaan sisältyy valkoinen samettityyny.

Tuhkatassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm.

Tuhkasydän: pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveys pohjasta 7cm, korkeus 3,3cm. Tilaa verkkokaupasta 

Tuhkakaulakoru

Tuhkakoru johon saa vaalean tai mustan pohjavärin. Hintaan sisältyy ketju tai nahkanauha. Iso pyöreä- tai ovaali käyvät hyvin myös miehelle nahkanauhan tai paksumman ketjun kanssa. Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia. Pienen pyöreän halkaisija 2cm ja isomman 2,7cm, ovaali 3,2 x 2,2cm, sydän 2,5 x 2,7cm (mittoihin ei ole laskettu lenkkiä).

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lasiuurna (tuhka)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

Sisäkanteen tulee kuva tai teksti. 55€ muistotekstillä, 65€ lemmikin valokuvalla. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Hintaan sisältyy valkoisella sametilla vuorattu korurasia tekokasvikoristeella. Tilaa verkkokaupasta

Tuhkasydän

Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Leveys 5cm, pituus 4,5cm ja korkeus 1,5cm. 

65€. Hintaan sisältyy valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkoru (tuhka)

Tuhkakoru jota voidaan pitää korurasiassa esimerkiksi valokuvakehyksen vieressä. Korumallit: sydän, pyöreä sekä ovaali. Vaalea tai musta pohjaväri. Koruun voi valita valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen-, vaaleansinisen satiininauhan tai mustan nahkanauhan. Nikkelitön korumetalli. Pyöreän halkaisija 2,7cm, ovaali 3,2 x 2,2cm, sydän 2,5 x 2,7cm (mittoihin ei ole laskettu lenkkiä).

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Tilaa verkkokaupasata

Pöytäkoru (tuhka / karva)

Muistokorun sisään saa karvan ja tuhkaa. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta. Hintoihin sisältyy valkoinen samettityyny.

Pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveyys alta 7cm, korkeus 3,3cm. 129€. Tilaa verkkokaupasta 

Pöytäkoru (karva) ja karvasydän pieni

Muistokorun sisään saa karvan tai jouhen. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta.

Pieni sydän: pituus 4cm, leveys 4,5cm, korkeus 1,5cm. 59€. Hintaan sisältyy valkoisella sametilla vuorattu korurasia.

Iso sydän: pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveyys alta 7cm, korkeus 3,3cm. 85€. Hintaan sisältyy valkoinen samettityyny.                                                      Tilaa verkkokaupasta 

Lasiuurna (karva)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin karvaa, höyheniä tai hevosen jouhea. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen tai -sininen. 

Sisäkanteen saa valokuvan tai tekstin. 55€ muistotekstillä, 65€ lemmikin valokuvalla. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Sisältää valkoisella sametilla vuoratun korurasian tekokasvikoristeella. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkikoru (karva)

Lasikapussin alla tulee lemmikin kuva. Kuvakorun halkaisja 2,7cm. Koruun voi valita valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen, vaalensinisen satiininauharusetin tai mustan nahkanauhan. Nikkelitön korumetalli.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa). (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Maitohammaskoru

Ota talteen koiranpennun tai lapsen maitohammas ja teetä siitä muistoksi hauska maitohammaskoru. Värivaihtoehdot: helmiäispersikka ja -harmaa. Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja paksuus 1,5cm.

39€-49€. Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Tassukorut ja lemmikkikoru (tassu)

Lasikapussin alle tulee oman lemmikin tassun kuva. Pienen pyöreän halkaisija 2cm ja ison 2,7cm. Musta tassu valkoisella taustalla. Riipukseen hintaan kuuluu nahkanauha tai ketju. Lemmikkikoruun tulee satiininauharusetti (valkoinen-, harmaa-, vaaleanpunainen tai -sininen). Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia.

Tassuriipus ja lemmikkikoru (tassu) 45€. Miniriipukset ostetaan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta

Tassutaulu

Lemmikkisi tassut kehyksiin. Musta mäntypuinen sekä vaalea puunvärinen tammipuinen seinäkehys lasilla. Kehyskoko 21 x 30cm. 55€. Tilaa verkkokaupasta

Katso myös muut tassutuotteet / tassupainatus

Miniriipukset

Lasiuurniin, lemmikkikoruihin sekä riipuksiin voidaan lisätä miniriipuksia. Nikkelitön korumetallia. Hinta: 2,90€ kpl.

Näet verkkokaupan puolelta miniriipusten mitat. Katso/tilaa verkkokaupasta

Tilaus / Tiedustelu

Voit tilata korun verkkokaupasta itsellesi tai ostaa korulahjakortin hänelle, joka on menettänyt rakkaan lemmikkinsä.

Loistokoira voi tehdä koruja myös ihmisen tuhkasta tai hiuksista. Kysy tässä tapauksessa asiasta sähköpostitse.

Kun olet tilannut korun verkkokaupasta, saat noin kahden vuorokauden sisällä sähköpostiviestinä ohjeita esimerkiksi tuhkan/karvan lähetykseen. 

HUOM! Koruja ei valmisteta ajalla 26.6 - 30.6.24. Tästä johtuen voi korun valmistus kestää hieman pidempään jos korusi valmistus ajoittuu tälle ajalle. Tilauksia otetaan vastaan myös edellä mainittuina päivinä mutta materiaalin (tuhka, karva ym.) lähetysohjeet saat 30.6. Jos lähetyksesi (tuhka, karva ym.) saapuu näinä päivinä Loistokoiralle, saat varmistuksen sen saapumisesta 30.6. Tällä ajankohdalla ei myöskään lähetetä paketteja.

Voit tiedustella sähköpostitse loistokoira@gmail.com. Saat vastauksen vuorokauden sisällä.

Kuvagalleria

Kaikista tuhkakoruista tulee yksilöllisiä eri sävyisten ja rakenteeltaan eri laisten tuhkien takia. Halutessasi kerron mistä tuhkan rakenne- ja sävyerot johtuvat. Valmistetuista koruista näet lisää kuvia verkkokaupassa kunkin korun kohdalta. Verkkokaupasta näet uudet korumallit!

Kerro tuhkaamossa että he ottavat tuhkaa erilleen ennen mahdollista uurnan kannen liimaamista kiinni.

Korujen materiaalit ja hoito-ohjeet

Toimitusajat / Usein kysytyt

Seuraa Loistokoiraa somessa

Instagram     Facebook     TikTok