MUISTOKORUT

Muistokorut tuhkasta ja karvasta sekä tassunjäljestä. Tuhkakoru on kaunis muisto yhteisistä vuosistanne. Uniikit muistokorut valmistetaan rakkaudella, käsityönä Loistokoiran korustudiossa juuri sinun lemmikkiäsi muistaen.

Korumallisto on luotu omien kokemuksien pohjalta. Ystäväni menetti rakkaan koiransa ja tällöin sain idean että kaiken tuhkan sirottelun tai hautaamisen sijaan olisi ihana saada itselle jokin pieni muisto, näin valmistui mallisto jossa on erilaisia koruvaihtoehtoja.

Jos ystäväsi on menettänyt rakkaan lemmikkinsä voit ostaa hänelle verkkokaupasta korulahjakortin jollekin tietylle korulle.

Koruvaihtoehtojen alla kuvagalleria sekä lisätietoa tilauksen teosta.

Tuhkapöytäkoru

Tuhkakoru, läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Tassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm. Hintaan sisältyy korurasia. Sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 3cm. Toimitus valkoisessa organzapussissa, mukana valkoinen samettityynyalusta

63€. Tilaa verkkokaupasta 

Tuhkakaulakoru

Tuhkakoru johon saa vaalean tai mustan pohjavärin. Hintaan kuuluu ketju tai nahkanauha. Iso pyöreä- tai ovaali käyvät hyvin myös miehelle nahkanauhan tai paksumman ketjun kanssa. Nikkelitön korumetalli. Pienen pyöreän halkaisija 2,2cm ja isomman- 2,7cm.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lasiuurna (tuhka)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

43€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta.

Tuhkasydän

Ei saatavilla tällä hetkellä, malli vaihtuu. Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Leveys 5cm, pituus 4,5cm ja korkeus 1,5cm. 

44€. Hintaan sisältyy korurasia.

Lemmikkoru (tuhka)

Tuhkakoru jota voidaan pitää korurasiassa esimerkiksi valokuvakehyksen vieressä. Korumallit: sydän, pyöreä sekä suorakulma. Vaalea tai musta pohjaväri. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai sinisen satiininauhan. Nikkelitön korumetalli. Pyöpeän halkaisija 2,7cm.

43€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasata

Korurasiat

Valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. Kaikki tuhkakorut toimitetaan korurasioissa (paitsi isot sydän pöytäkorut). Isot sydän pöytäkorut (tuhka ja karva) toimitetaan organzapussissa ja näihin kuuluu samettityyny.  

Karvasydän

Muistokorun sisään saa karvan tai jouhen. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta. 

Pieni sydän (ei saatavilla tällä hetkellä, malli vaihtuu).

Iso sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 3cm. 63€. Toimitus valkoisessa organzapussissa. Mukana valkoinen samettityynyalusta. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkikoru (karva)

Lasikapussin alla tulee lemmikin kuva. Kuvakorun halkaisja 2,7cm. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai vaalensinisen satiininauharusetin. Nikkelitön korumetalli.

39€. Miniriipukset tilataan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa). Tilaa verkkokaupasta 

Lasiuurna (karva)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin karvaa tai jouhea. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen tai -sininen. 

43€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Sisältää korurasian tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta.

Miniriipus

Lasiuurniin, lemmikkikoruihin sekä riipuksiin voidaan lisätä miniriipuksia. Nikkelitön korumetallia. Hinta: 2,50€ kpl.

Tassukoru

Lasikapussin alle tulee lemmikin tassun kuva. Pieni pyöreä halkaisja 2,2,cm ja iso- 2,7cm. Musta tassu valkoisella taustalla. Riipukseen voi valita nahkanauhan tai ketjun. Lemmikkikoruun tulee satiininauharusetti (valkoinen-, harmaa-, vaaleanpunainen tai -sininen). Nikkelitön korumetalli.

Riipus ja lemmikkikoru 44€. Miniriipukset ostetaan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta

Tassutaulu

Lemmikkisi tassut kehyksiin. Musta mäntypuinen sekä vaalea puunvärinen tammipuinen seinäkehys lasilla. Kehyskoko 21 x 30cm. 45€. Tilaa verkkokaupasta

Tilaus / Tiedustelu

Voit tilata korun verkkokaupasta itsellesi tai ostaa korulahjakortin hänelle, joka on menettänyt rakkaan lemmikkinsä. Kun olet tilannut korun, saat paluuviestinä korukartan (jos kyseiselle korulle on sellainen) sekä lisäohjeita.

Tai voit myös halutessasi laita viestiä loistokoira@gmail.com ja tiedustella mistä korusta/koruista olisit kiinnostunut. Saat vuorokauden sisällä vastauksen, korukartan (jos kyseiselle korulle on sellainen) sekä lisäohjeita. 

Kuvagalleria

Kaikista tuhkakoruista tulee yksilöllisiä eri sävyisten ja rakenteeltaan eri laisen tuhkien takia, halutessasi kerron mistä tuhkan rakenne- ja sävyerot johtuvat. Korujen materiaalit ja hoito-ohjeet.

Loistokoiran muistokoruja myynissä myös lemmikkituhkaamoissa:

– Pet Helsinki, Helsinki.  www.pethelsinki.com

– Pilvilinna, Orivesi.  www.elaintuhkaamo.fi

– Sulon lemmikkituhkaus, Oulu  www.sulolemmikkituhkaus.com

Jos ajattelet teettää korun, kerro tuhkaamossa että he ottavat tuhkaa erilleen uurnasta ennen kannen liimausta.