MUISTOKORUT

Muistokorut tuhkasta, karvasta sekä tassunjäljestä.

Tuhkakoru on kaunis muisto yhteisistä vuosistanne. Uniikit muistokorut valmistetaan rakkaudella, käsityönä Loistokoiran korustudiossa juuri sinun lemmikkiäsi muistaen.

Korumallisto on luotu omien kokemuksien pohjalta. Ystäväni menetti rakkaan koiransa ja tällöin sain idean että kaiken tuhkan sirottelun tai hautaamisen sijaan, olisi ihana saada itselle jokin pieni muisto, näin valmistui mallisto jossa on erilaisia koruvaihtoehtoja.

Jos ystäväsi on menettänyt rakkaan lemmikkinsä, voit ostaa hänelle verkkokaupasta korulahjakortin jollekin tietylle korulle.

Koruvaihtoehtojen alla kuvagalleria sekä lisätietoa tilauksen teosta.

Tällä hetkellä noin kahden viikon toimitusaika.

Tuhkapöytäkoru

Tuhkakoru, läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Tassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm. Hintaan sisältyy korurasia. Sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 3cm. Toimitus valkoisessa organzapussissa, mukana valkoinen samettityynyalusta.

69€. Tilaa verkkokaupasta 

Tuhkakaulakoru

Tuhkakoru johon saa vaalean tai mustan pohjavärin. Hintaan sisältyy ketju tai nahkanauha. Iso pyöreä- tai ovaali käyvät hyvin myös miehelle nahkanauhan tai paksumman ketjun kanssa. Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia. Pienen pyöreän halkaisija 2,2cm ja isomman- 2,7cm.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lasiuurna (tuhka)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

45€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta.

Tuhkasydän

Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Leveys 5cm, pituus 4,5cm ja korkeus 1,5cm. 

45€. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkoru (tuhka)

Tuhkakoru jota voidaan pitää korurasiassa esimerkiksi valokuvakehyksen vieressä. Korumallit: sydän, pyöreä sekä suorakulma. Vaalea tai musta pohjaväri. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai sinisen satiininauhan. Nikkelitön korumetalli. Pyöpeän halkaisija 2,7cm.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasata

Karvasydän

Muistokorun sisään saa karvan tai jouhen. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta. Hintoihin sisältyy korurasia.

Pieni sydän: pituus 4cm, leveys 4,5cm, korkeus 1,5cm. 45€. 

Iso sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 3cm. 69€. Tilaa verkkokaupasta 

Lasiuurna (karva)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin karvaa tai jouhea. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen tai -sininen. 

45€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Sisältää korurasian tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta.

Lemmikkikoru (karva)

Lasikapussin alla tulee lemmikin kuva. Kuvakorun halkaisja 2,7cm. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai vaalensinisen satiininauharusetin. Nikkelitön korumetalli.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa). (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Maitohammaskoru

Ota talteen koiranpennun tai lapsen maitohammas ja teetä siitä muistoksi hauska maitohammaskoru. Värivaihtoehdot: helmiäispersikka ja -harmaa sekä läpinäkyvä. Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja paksuus 1,5cm.

35€ (läpinäkyvä) 39€ (muut). Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Tassutaulu

Lemmikkisi tassut kehyksiin. Musta mäntypuinen sekä vaalea puunvärinen tammipuinen seinä-/pöytäkehys lasilla. Kehyskoko 21 x 30cm. 55€. Tilaa verkkokaupasta

Tassukorut

Lasikapussin alle tulee lemmikin tassun kuva. Pieni pyöreä halkaisja 2,2,cm ja iso- 2,7cm. Musta tassu valkoisella taustalla. Riipukseen voi valita nahkanauhan tai ketjun. Lemmikkikoruun tulee satiininauharusetti (valkoinen-, harmaa-, vaaleanpunainen tai -sininen). Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia.

Tassuriipus ja lemmikkikoru (tassu) 45€. Miniriipukset ostetaan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta

Miniriipukset

Lasiuurniin, lemmikkikoruihin sekä riipuksiin voidaan lisätä miniriipuksia. Nikkelitön korumetallia. Hinta: 2,50€ kpl.

Korurasiat

Valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Kaikki tuhkakorut sekä karvasydämet toimitetaan korurasioissa. Korurasian satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

Tilaus / Tiedustelu

Voit tilata korun verkkokaaupasta itsellesi tai ostaa korulahjakortin hänelle, joka on menettänyt rakkaan lemmikkinsä. Kun olet tilannut korun, saat vuorokauden sisällä sähköpostiviestinä ohjeita esimerkiksi tuhkan/karvan lähetykseen. 

Tai voit myös laittaa viestiä loistokoira@gmail.com ja tiedustella korusta/tilata. Tällöin koru maksetaan laskulla. Viestin lähetettyäsi saat vuorokauden sisällä sähköpostiviestinä ohjeita esimerkiksi tuhkan/karvan lähetykseen. 

Kuvagalleria

Kaikista tuhkakoruista tulee yksilöllisiä eri sävyisten ja rakenteeltaan eri laisten tuhkien takia, halutessasi kerron mistä tuhkan rakenne- ja sävyerot johtuvat. Valmistetuista koruista näet lisää kuvia verkkokaupassa kunkin korun kohdalta.

Korujen materiaalit ja hoito-ohjeet

Usein kysytyt

Loistokoiran muistokoruja myynissä myös lemmikkituhkaamoissa:

- Pet Helsinki, Helsinki.  www.pethelsinki.com

- Pilvilinna, Orivesi.  www.elaintuhkaamo.fi

- Sulon lemmikkituhkaus, Oulu  www.sulolemmikkituhkaus.com

Jos ajattelet teettää korun, kerro tuhkaamossa että he ottavat tuhkaa erilleen uurnasta ennen kannen liimausta.