MUISTOKORUT

Muistokorut tuhkasta, karvasta sekä tassunjäljestä.

Rakas uskollinen ystäväsi on ansainnut paikan kodissaan vielä sateenkaarisillalle lähdönkin jälkeen.

Korumallisto on luotu omien kokemuksien pohjalta. Ystäväni menetti rakkaan koiransa ja tällöin sain idean että kaiken tuhkan sirottelun tai hautaamisen sijaan, olisi ihana jättää itselle jokin pieni muisto yhteisistä vuosista. Näin valmistui mallisto jossa on erilaisia koruvaihtoehtoja.

Uniikit korut valmistetaan rakkaudella, käsityönä Loistokoiran korustudiossa juuri sinun lemmikkiäsi muistaen.

Koruvaihtoehtojen alla kuvagalleria sekä lisätietoa tilauksen teosta.

Pöytäkoru (tuhka)

Tuhkakoru, läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. 85€. Hintaan sisältyy sametilla vuorattu korurasia.

Tuhkaassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm.

Tuhkasydän: pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveys pohjasta 7cm, korkeus 3,3cm. Tilaa verkkokaupasta 

Tuhkakaulakoru

Tuhkakoru johon saa vaalean tai mustan pohjavärin. Hintaan sisältyy ketju tai nahkanauha. Iso pyöreä- tai ovaali käyvät hyvin myös miehelle nahkanauhan tai paksumman ketjun kanssa. Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia. Pienen pyöreän halkaisija 2,2cm (ei tällä hetkellä saatavilla) ja isomman 2,7cm, ovaali 3,2 x 2,2cm, sydän 2,5 x 2,7cm (mittoihin ei ole laskettu lenkkiä).

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lasiuurna (tuhka)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

55€ muistotekstillä, lemmikin kuvalla 59€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta

Tuhkasydän

Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Leveys 5cm, pituus 4,5cm ja korkeus 1,5cm. 

45€. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkoru (tuhka)

Tuhkakoru jota voidaan pitää korurasiassa esimerkiksi valokuvakehyksen vieressä. Korumallit: sydän, pyöreä sekä ovaali. Vaalea tai musta pohjaväri. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai sinisen satiininauhan. Nikkelitön korumetalli. Pyöreän halkaisija 2,7cm, ovaali 3,2 x 2,2cm, sydän 2,5 x 2,7cm (mittoihin ei ole laskettu lenkkiä).

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Hintaan sisältyy korurasia. Tilaa verkkokaupasata

Pöytäkoru (tuhka / karva)

Muistokorun sisään saa karvan, jouhea ja tuhkaa. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta. Hintoihin sisältyy sametilla vuorattu korurasia.

Pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveyys alta 7cm, korkeus 3,3cm. 139€. Tilaa verkkokaupasta 

Pöytäkoru (karva) ja karvasydän pieni

Muistokorun sisään saa karvan tai jouhen. Isoon sydämeen voidaan laittaa halutessaan myös kaulapannan nimilaatta. Hintoihin sisältyy sametilla vuorattu korurasia.

Pieni sydän: pituus 4cm, leveys 4,5cm, korkeus 1,5cm. 45€. 

Iso sydän: pituus 7cm, leveys päältä 6,5cm, leveyys alta 7cm, korkeus 3,3cm. 85€. Tilaa verkkokaupasta 

Lasiuurna (karva)

Lasiuurna (korkeus 7cm, halkaisija 2cm) jonne sinetöidään lemmikin karvaa tai jouhea. Satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen tai -sininen. 

55€ muistotekstillä, lemmikin kuvalla 59€. Miniriipukset satiininauhaan tilataan erikseen. Sisältää korurasian tekokasvilla. Sisäkanteen saa kuvan tai tekstin. Tilaa verkkokaupasta

Lemmikkikoru (karva)

Lasikapussin alla tulee lemmikin kuva. Kuvakorun halkaisja 2,7cm. Koruun voi valita nahkanauhan, valkoisen-, harmaan-, vaaleanpunaisen- tai vaalensinisen satiininauharusetin. Nikkelitön korumetalli.

49€. Miniriipukset tilataan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa). (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Maitohammaskoru

Ota talteen koiranpennun tai lapsen maitohammas ja teetä siitä muistoksi hauska maitohammaskoru. Värivaihtoehdot: helmiäispersikka ja -harmaa. Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja paksuus 1,5cm.

35€ (läpinäkyvä) 39€ (värillinen). Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta 

Tassukorut

Lasikapussin alle tulee lemmikin tassun kuva. Pienen pyöreän halkaisija 2,2,cm ja ison 2,7cm. Musta tassu valkoisella taustalla. Riipukseen hintaan kuuluu nahkanauhan tai ketjun. Lemmikkikoruun tulee satiininauharusetti (valkoinen-, harmaa-, vaaleanpunainen tai -sininen). Kaikki korunosat nikkelitöntä korumetallia.

Tassuriipus ja lemmikkikoru (tassu) 45€. Miniriipukset ostetaan erikseen. Toimitus valkoisessa organzapussissa (korurasian voi ostaa halutessaan). Tilaa verkkokaupasta

Tassutaulu

Lemmikkisi tassut kehyksiin. Musta mäntypuinen sekä vaalea puunvärinen tammipuinen seinäkehys lasilla. Kehyskoko 21 x 30cm. 55€. Tilaa verkkokaupasta

Katso myös muut tassutuotteet / tassupainatus

Miniriipukset

Lasiuurniin, lemmikkikoruihin sekä riipuksiin voidaan lisätä miniriipuksia. Nikkelitön korumetallia. Hinta: 2,90€ kpl.

Näet verkkokaupan puolelta miniriipusten mitat. Katso/tilaa verkkokaupasta

Korurasiat

Valkoisella sametilla vuorattu korurasia. Kaikki tuhkakorut sekä karvasydämet toimitetaan korurasioissa (paitsi Lemmikkoru karva). Korurasian satiininauhan värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

Tilaus / Tiedustelu

Voit tilata korun verkkokaaupasta itsellesi tai ostaa korulahjakortin hänelle, joka on menettänyt rakkaan lemmikkinsä.

Kun olet tilannut korun verkkokaupasta, saat vuorokauden sisällä sähköpostiviestinä ohjeita esimerkiksi tuhkan/karvan lähetykseen. 

Voit tiedustella sähköpostitse loistokoira@gmail.com. Saat vuorokauden sisällä vastauksen.

Kuvagalleria

Kaikista tuhkakoruista tulee yksilöllisiä eri sävyisten ja rakenteeltaan eri laisten tuhkien takia, halutessasi kerron mistä tuhkan rakenne- ja sävyerot johtuvat. Valmistetuista koruista näet lisää kuvia verkkokaupassa kunkin korun kohdalta.

Jos ajattelet teettää korun tuhkauksen jälkeen, kerro tuhkaamossa että he ottavat tuhkaa erilleen ennen uurnan kannen liimaamista kiinni.

Korujen materiaalit ja hoito-ohjeet

Usein kysytyt

Seuraa Loistokoiraa somessa

Instagram     Facebook     TikTok