LOISTAVAT LAHJAVINKIT

Vinkkejä miten tassutuotteilla voi yllättää

Onko tulossa ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, häät yms. Tuo salaa päivänsankarin koira tassupainatukseen ja teetä jokin tassutuote hänelle lahjaksi. Tämä jos mikä on ainutlaatuinen lahja joka varmasti yllättää. Paketoi lahja sellofaaniin ja solmi kiinni satiininauharusetilla, näin lahjapaketista tulee näyttävä ja juhlallinen.

Onko tulossa juhlia ja kattaus mietityttää? Tassulasinaluset tuovat ilmettä kattaukseen ja varmasti herättävät ihastusta juhlavieraiden keskuudessa.

Koko perheelle eriväriset tassumukit tekevät aamusta ikimuistoisen. Yllätä perheesi kattamalla aamukahvit tassumukeihin.

Söpöistä söpöin taulu johon tulee vierekkäin perheen koiran tassunjälki ja vauvan jalanjälki, kuvan taulusta näet täältä.

Onko tiedossa tupareita? Tuo tulevan talon koira salaa tassupainatukseen ja anna tuparilahjaksi tassutaulu tai upea sohvatyyny. Nämä lahjat tuovat iloa uuteen kotiin.

Isän- tai äitienpäivälahjaksi vaaleanpunainen tai sininen tassumuki on varmasti söpöin lahja mitä he ovat ikinä saaneet.

Lahjaksi tassurasia jonka sisään voit laittaa esimerkiksi makeisia omistajalle tai koiralle. 

Tuo tyttäresi/poikasi vauva painatukseen jolloin saamme otettua painojäljet jalanpohjista. Saat annettua heille ristiäislahjaksi tai muuten vaan muistoksi ihanan taulun johon tulee jalanjäljet, nimi sekä syntymäaika. Katso vauvataulusta lisää täältä.

Uuden kodin avaimiin tassuavaimenperä.