LOISTAVAT LAHJAVINKIT

Vinkkejä miten tassutuotteilla voi yllättää

Tassutuote on ihana joululahja joka on varmasti ainutlaatuinen.

Onko tulossa ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, häät yms. Tuo salaa päivänsankarin koira tassupainatukseen ja teetä jokin tassutuote hänelle lahjaksi. Tämä jos mikä on ainutlaatuinen lahja. Paketoi se sellofaaniin ja solmi kiinni satiininauharusetilla, näin lahjapaketista tulee näyttävä ja juhlallinen.

Onko tulossa juhlia ja kattaus mietityttää? Tassulaisnaluset tuovat ilmettä kattaukseen ja varmasti herättävät ihastusta juhlavieraiden keskuudessa.

Yllätä perheesi kattamalla aamukahvit tassumukeihin. Kaikille eriväriset tassumukit tekevät aamusta ikimuistoisen.

Onko tiedossa tupareita? Tuo tulevan talon koira salaa tassupainatukseen ja anna tuparilahjaksi tassutaulu. Tämä lahja joka koristaa uuden kodin seinää tuoden iloa arkeen.

Vie lahjaksi tassurasia jonka sisään voit laittaa makeisia omistajalle tai koiralle. 

Isän- tai äitienpäivälahjaksi vaaleanpunainen tai sininen tassumuki on varmasti söpöin lahja mitä he ovat ikinä saaneet. Mukiin saa valittua tekstin.

Tuo tyttäresi/poikasi vauva painatukseen joilloin saamme otettua painojäljet jalanpohjista. Saat annettua heille ristiäislahjaksi tai muuten vaan muistoksi ihanan taulun johon tulee jalanjäljet, nimi sekä syntymäaika. Katso vauvataulusta lisää täältä. Tauluun saa myös söpösti vierekkäin perheen koiran tassunjäljen ja vauvan jalanjäljen, kuvan taulusta näet täältä.

Uuden kodin avaimiin tassuavaimenpä.