TIETOA JA OHJEITA TASSUJEN PAINAMISESTA SEKÄ TASSUTUOTTEIDEN TILAUKSESTA

Tassupainatuksen hinta Loistokoiran ottamana

1. Tassupainatus on ilmaista jos tilaa jonkin tassutuotteen samalla kertaa, tällöin paperit joihin tassut ovat painettu jätetään Loistokoiralle tuotteen valmistusta varten. Asiakas saa ne valmiin tuotteen mukana itselleen. Tuotteet voi maksaa korttipäätteellä heti painatuksen jälkeen tai laskulla tuotteen valmistuttua. Valmiin tuotteen voit  hakea veloituksetta Loistokoiralta. Jos tuote postitetaan, lisätään tuotteen hintaan postimaksu. Postimaksut näet verkkokaupasta.

Tuotteet valmistetaan tilaustyönä. Tilauksella on vuorokauden peruutusmahdollisuus siitä kun tassut ovat painettu, tämän jälkeen tuotetta on alettu valmistamaan ja peruutus ei ole enää mahdollista. Tuotteen peruutus tehdään sähköpostitse loistokoiralle. Tällöin asiakas hakee paperit johon tassut ovat painettu Loistokoiralta tai ne läheteään postitse jolloin asiakas maksaa postimaksun laskulla.

2. Jos ottaa painatuksen jälkeen vain paperin mihin tassut ovat painettu (et tilaa samalla tuotetta), tuolloin hinta painatukselle on 7€ (maksetaan korttipäätteellä heti paikan päällä). Asiakas saa heti painatuksen jälkeen itselleen tassupaperit joihin tassut ovat painettu. Jos haluaa tilata muulloin jonkin tuotteen, asiaksas toimittaa tassupaperit Loistokoiralle skannaten sähköpostitse tai kirjeitse tuotteen valmistusta varten.

Tassutuotteiden tilaus uudelleen tai sinulla ei ole vielä tassunjälkiä

1. Olet käynyt tassupainatuksessa ja olet tilannut tuolloin tuotteen. Tällöin tassunne löytyvät tassuarkistosta. Jos haluat teettää lisää tuotteita, voit olla Loistokoiraan yhteydessä sähköpostitse tai ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupasta oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta, tällöin voit kertoa koiran nimen sekä missä ja milloin olette käyneet tassupainatuksessa.

2. Olet käynyt tassupainatuksessa mutta otit tuolloin vain paperin jossa tassunjäljet ovat, tällöinkin voit ostaa tuotteen verkkokaupasta. Oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta, tällöin kerron esimerkiksi että itselläsi olevat tassupaperit voit lähettää skannattuna sähköpostitse tai kirjepostina tuotteen valmistusta varten.

3. Tassut voi tulla painattamaan Loistokoiran kotistudiolle (Helsinki, Pikkuhuopalahti). Kysy tai varaa tassupainatus Loistokoiralle, loistokoira@gmail.com.

4. Loistokoira painaa tassuja myös eri yrityksissä jonne olet myös tervetullut. Näet nämä mahdolliset paikat aina Tassutuotteet sivulla. Valmiin tuotteen voit hakea veloituksetta Loistokoiralta. Jos tuote postitetaan, lisätään tuotteen hintaan postimaksu. Postimaksut näet verkkokaupasta.

5. Sinulla ei ole Loistokoiran ottamia tassunjälkiä ja ajattelit painaa jäljet itse kotonasi. Laita Loistokoiralle sähköpostia niin annan ohjeet painatukseen. Jos onnistut itse ottamaan jäljet, tassupaperit voit lähettää skannattuna sähköpostitse tai kirjepostina tuotteen valmistusta varten. Sutut tassun ympärillä paperilla eivät haittaa, ne poistetaan kuvankäsittelyssä. Kotona painatus on hyvä vaihtoehto jos asut eri kaupungissa ja tahdot kuitenkin tassutuotteen. 

Yleistietoa

Anturoiden väleistä kannattaa leikata karvat lyhyeksi jos haluaa anturat hyvin esiin painojäljessä.

Tassutuotteet ovat hyvä lahjaidea. Voimme esimerkiksi painaa ystäväsi koiran tassut ja näin voit antaa tassutuotteen hänelle yllätyslahjaksi. Tämä lahja ilahduttaa varmasti.

Loistokoira käsittelee kuvat tietokoneella jolloin tassunjäljistä tulee vielä hienommat mitä ne paperilla näyttävät.

Tassuarkistoon päätyvät, Loistokoiran käsittelemät tassukuvat säilyvät niin kauan kuin mahdollista, vähintään muutaman vuoden. Asiakkaan kannattaa säilyttää omat tassupapererit jos monien vuosien jälkeen haluaa jäljistä tuotteita, eikä arkistossa niitä enää ole. 

Loistokoira painaa tassunjäljet lapsille tarkoitetulla/soveltuvalla värillä. Tassut pestään ja kuivataan heti painamisen jälkeen mahdollisimman hyvin. Tassut kannattaa pestä vielä kotiin päästyäsi ettei niihin ole mahdollisesti jäänyt väriä. Jos koiralla on tassuihottumaa ym. tassuongelmaa, asiakas vastaa painatukseen tulosta ja antaa Loistokoiralle luvan painaa koiran tassut.

Jos kysyttävää, vastaan mielelläni  loistokoira@gmail.com, puh. 050 321 3450 (Riikka).

Loistokoiran kotistudio on Paciuksenkaari 6, Helsinki.