TIETOA JA OHJEITA TASSUJEN PAINAMISESTA SEKÄ TUOTTEIDEN TILAUSTIEDOT JOTKA KANNAATTAA LUKEA ENNEN PAINATUKSEEN TULOA

Kun olet tulossa tassupainatukseen, kannattaa sivun alareunasta lukea kohta nimeltä Yleistietoa / Ennen painatukseen tuloa sekä siitä alaspäin olevat asiat.

 

Tassupainatuksen hinta 

1. Tassupainatus on ilmaista jos tilaa jonkin tassutuotteen tassupainatuksen yhteydessä (Loistokoiran painatus), tällöin paperit joihin tassut ovat painettu jää Loistokoiralle tuotteen valmistusta varten. Asiakas saa ne valmiin tuotteen mukana itselleen. Tuotteet maksetaan mieluiten korttipäätteellä heti painatuksen jälkeen tai laskulla joka lähetetään sinulle ennen valmista tuotetta. Valmiin tuotteen voit  hakea veloituksetta Loistokoiralta. Jos tuote postitetaan, lisätään tuotteen hintaan postimaksu. Postimaksut näet verkkokaupasta laittaessasi tuotteen ostoskoriin (saa positettua korista) tai saat ne tietoosi painatuksen yhteydessä jolloin näet myös mallikappaleet tuotteista.

Tuotteet valmistetaan tilaustyönä. Tilauksella on vuorokauden peruutusmahdollisuus siitä kun tassut ovat painettu, tämän jälkeen tuotetta on alettu valmistamaan ja peruutus ei ole enää mahdollista. Tuotteen peruutus tehdään sähköpostitse Loistokoiralle loistokoira@gmail.com. Tällöin asiakas hakee tassupaperit Loistokoiralta tai ne läheteään postitse jolloin asiakas maksaa postituskulun laskulla.

2. Jos ottaa Loistokoiran painatuksen jälkeen mukaasi vain paperin mihin tassut ovat painettu (et tilaa samalla tuotetta), tuolloin hinta painatukselle on 10€, hinta muuttuu 26.9 alkaen. Maksetaan korttipäätteellä heti painatuksen jälkeen paikan päällä. Kyseinen 10€ painatus vain eläintarvikeliikkeissä verkkokaupassa eri hinta. Asiakas saa heti painatuksen jälkeen itselleen tassupaperit joihin tassut ovat painettu. Jos haluaa tilata kuitenkin muulloin jonkin tuotteen, asiaksas toimittaa tassupaperit Loistokoiralle skannattuna, valokuvana (tarkka) sähköpostitse, tuo Loistokoiralle tai lähettää tassupaperin kirjeitse tuotteen valmistusta varten. Kun olet toimittamassa tassupapereita loistokoialle, voit olla yhteydessä niin saat tarvittaessa lisäohjeita. loistokoira@gmail.com

Tassutuotteiden tilaus uudelleen

1. Olet käynyt tassupainatuksessa ja olet tilannut tuolloin tassutuotteen, haluat tilata uuden tuotteen. Tällöin tassunne löytyvät tassuarkistosta. Jos haluat teettää lisää tuotteita, voit olla Loistokoiraan yhteydessä sähköpostitse tai ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupasta oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta. 

2. Olet käynyt tassupainatuksessa mutta otit tuolloin vain paperin jossa tassunjäljet ovat, tällöinkin voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta, tällöin kerron esimerkiksi että itselläsi olevat tassupaperit voit lähettää skannattuna tai valokuvana (tarkka) sähköpostitse, tuoda Loistokoiralle tai lähettää kirjepostina tuotteen valmistusta varten. Jos tuote on sellainen että siihen saa tassut oikeassa koossa, annan myös ohjeet jotta saan tassumitat. Jos kysyttävää loistokoira@gmail.com

Sinulla ei ole vielä tassunjälkiä ja haluat sellaiset

1. Loistokoira painaa tassuja eri yrityksissä jonne olet tervetullut. Näet nämä mahdolliset paikat aina Tassupainatus sivulla. Jo haluat jostain syystä tassunjäljet pian eikä tuolloin ole tassupainatusta eri yrityksissä, voit olla yhteydessä Loistokoiraan sähköpostitse.

2. Sinulla ei ole Loistokoiran ottamia tassunjälkiä ja ajattelit painaa jäljet itse kotonasi. Kotona painatus on hyvä vaihtoehto jos et pääse painatukseen tai asut eri kaupungissa ja tahdot kuitenkin tassutuotteen. Voit tilata kätevästi kotiisi painatus-setin johon kuuluu väri, sieni ja ohjeet. Ottamasi jäljet, tassupaperit voit lähettää skannattuna tai valokuvana sähköpostitse tai kirjepostina tuotteen valmistusta varten. Sutut tassun ympärillä paperilla eivät haittaa, ne poistetaan kuvankäsittelyssä.

Sinulla on tassunjälki omasta takaa

Toimi kohdan mukaan nimeltä Tassutuotteuden tilaus uudelleen kohta 2. Olet käynyt tassupainatuksessa mutta otit tuolloin vain paperin, mukaisesti. Tilaa tuote verkkokaupasta. Saat lisäohjeet ostosi jälkeen esimerkiksi tassunjäljen lähettämisestä sähköpostitse.

Lahjaksi

Voit ostaa tassupainatuksen + halutun tuotteen tai  tassupainats-setin + halutuntassutuotteen lahjakortille verkkokaupasta. Lahjan saaja tulee tällöin otattamaan tassunjäljet liikkeessä tassupainatuspäivänä tai painaa itse tassunjäljet. Lahjakortti voimassa 4kuukautta. Jos lahjan saaja ei pääse Loistokoiran painatukseen voit ostaa hänelle verkkokaupasta tassupainatussetin ja tassutuotteen lahjakortille.

_____________

Yleistieto / Ennen painatukseen tuloa

Anturoiden väleistä sekä tassunjen ympäriltä kannattaa leikata karvat lyhyeksi jos haluaa anturat hyvin esiin painojäljessä. Jos mahdollista kynnet voi leikat jotta ne eivät ota vastaan painettaessa tassua. Leikkaa kynnet muutamia päiviä ennen ettei koiran mielessä ole kynsienleikkuussa käynti, monet koirat luulevat painatuksen alussa että kyseessä on kynsienleikkuu. Huomaavat kyllä pian että sitä ei kuitenkaan tehdä.

Jos lemmikisi on ollut jossain eläinlääkärin toimenpiteessä, ei häntä kannata tuoda heti tassupainatukseen. Anna stressin laskea ja tuo vasta sitten.

Älä laita päällesi hienoja lempivaatteitasi ja -kenkiäsi ettei niihin mene tassuväri vaikka väri on vesiliukoista ei voi taata että väri lähtee pois. Loistokoira ei korvaa vaatteita johon väriä on mennyt.

Mieti ennen painatukseen tuloa minkä tuotteen mahdollisesti haluaisit tilata. Näet painatuksen yhteydessä kaikki tassutuotteiden mallikappaleet. Tuotteiden postimaksut näet verkkokaupasta tuoteiden tuotetiedoista sekä painatuspaikassa. Valmiin tuotteen voit hakea veloituksetta Loistokoiralta (Helsinki).

Paikan päällä painetut tassupaperit saat mukaasi heti jos ostat vain painatuksen. Jos tilaat tuotteen, saat paperit valmiin tuotteen mukana itsellesi.

Tassutuotteet ovat hyvä lahjaidea. Voimme esimerkiksi painaa ystäväsi koiran tassut ja näin voit antaa tassutuotteen hänelle yllätyslahjaksi. Tämä lahja ilahduttaa varmasti.

Loistokoiralla viljattomia palkkanameja. Ota mukaasi omat namit jos käytössänne erikosnameja.

Tuotteet maksetaan painatuksen yhteydessä maksupäätteellä (kortti). Lasku on mahdollinen jonka saat painatuspäivänä ennen valmista tuotetta, laskussa on tällöin 10vp maksuaika.

Tassun/tassut saa oikeassa koossa tassutauluun, ei muihin tuotteisiin. Muihin tuotteisiin tassun koko määräytyy tuotteen mukaaan. Verkkokaupassa kunkin tuotteen kohdalla on kerrottu minkä kokoisena tassunjälki tai kädenjälki tulee tuotteeseen. Toimitusaika tuotteilla on noin 1-2 viikkoa. Isommissa tapahtumissa painettaessa aika voi olla pidempi jos tilaajia on paljon. Esim. painatuspäivinä: äitien-, isän- ja ystävänpäivä, tuotteiden toimitus hyvissä ajoin kyseistä päivää. Jos tarvitset tuotteet pian, kerro siitä. Joskus painotuotteet (kuten peltirasia) ovat pääseet loppumaan toimittajalta jolloin tuotetta joutuu odotetaan jonkin aikaa mutta pääasiassa tuotteet saat itsellesi luvatussa ajassa.

Samalla painatuskerralla/-hinnalla voidaan painaa myös perheen toinen koira tai ihmisen/ihmisten kädenjälki tai esimerkiksi lapsen jalkapohja vauvataulua varten.

Jos vuorotusnumerot ovat loppuneet painatuspaikassa jossa Loistokoira pitää painatuspäivän, voit tulla seuraavaan painatuspaikkaan tai tilata verkkokaupasta tassupainatus-setin kotiisi tassujen painamista varten jotta saat tassutuotetteen. 

Loistokoira käsittelee tassukuvat tietokoneella jolloin jäljistä tulee vielä hienommat mitä ne paperilla näyttävät.

Tassuarkistoon päätyvät, Loistokoiran käsittelemät tassukuvat säilyvät niin kauan kuin mahdollista, vähintään muutaman vuoden. Asiakkaan kannattaa säilyttää omat tassupapererit jos monien vuosien jälkeen haluaa jäljistä tuotteita eikä arkistossa niitä enää ole, tällöin ole yhteydessä. Loistokoiran käsittelemiä tassukuvia (mustat tai vihreät joulukorttiin menevät tassukuvat) ei ole mahdollista saada itselleen. Nämä käsitellyt tassukuvat säilyvät Loistokoiran tassuarkistosta painatuspaikan, ajankohdan ja nimesi perusteella ja tuotteita voi teettää milloin vain. 

Loistokoira painaa tassunjäljet lapsille tarkoitetulla/soveltuvalla värillä. Tassut/kämmenet pestään ja kuivataan heti painamisen jälkeen mahdollisimman hyvin. Kotiin päästyäsi painetut tassut ja kädet on syytä vielä pestä hyvin.

Ehdot (painatus)

Kun olet käynyt painatuksessa ja tilannut tuotteen, tilauksen voi perua sähköpostitse yhden vuorokauden sisällä siitä kun kävitte painatuksessa tai tilasit tuotteen verkkokaupasta. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää perua koska tilaustyötä on alettu valmistamaan. Jos tassupaperit ovat Loistokoiralla ja perut tilauksen, tällöin asiakas hakee paperit Loistokoiralta tai ne läheteään postitse jolloin asiakas maksaa postituskulun (lähetyksen ja kirjekuoren) laskulla. Hakemattomia/unohdettuja tassupapereita säitytetään 1kk jonka jälkeen ne hävitetään. Jos olet esimerkiksi matkoilla, ilmoita niin paperinne säilytetään pidempään.

Loistokoira painaa tassunjäljet lapsille tarkoitetulla/soveltuvalla värillä. Tassut pestään ja kuivataan heti painamisen jälkeen mahdollisimman hyvin. Painetut tassut ja kädet on pestävä hyvin vielä kotiin päästyäsi happamalla pesuaineella ettei niihin ole mahdollisesti jäänyt väriä. Jos koiralla on tassuihottumaa, tassuongelmaa yms. tai ihmisellä ihosairaus, ihottumaa yms, asiakas vastaa itse painatukseen tulosta tai painamisesta itse kotona. 

Asiakas antaa luvan Loistokoiran painaa lemmikin tassuja sekä ihmisen kämmeniä ja vastaa itse painatukseen tulosta. 

Loistokoira ei ole vastuussa värin aiheuttamista ongelmista koirille tai ihmisille, ole yhteydessä valmistajaan jos ongelmia ilmenee. Katso käyttöturvallisuustiedotteet.

Mustan värin (tassuvärin) käyttöturvallisuustiedote

Ehdot (tilauksen peruutus ja tuotteiden toimitus)

Kun olet käynyt painatuksessa ja tilannut tuotteen, tilauksen voi perua sähköpostitse yhden vuorokauden sisällä siitä kun kävitte painatuksessa tai tilasit tuotteen verkkokaupasta. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää perua koska tilaustyötä on alettu valmistamaan.

Kun Tassutuote ja tassupaperit on postitettu Loistokoiran toimesta ja asiakas ei ole hakenut sitä postin automaatista, paketti palautuu Loistokoiralle. Paketti lähetetään uudelleen asiakkaalle (Loistokoira on yhteydessä uudelleen lähetyksestä) jolloin hän maksaa uuden postimaksun laskulla jonka hän saa sähköpostitse. Jos olet matkoilla jolloin et voi tuotetta hakea postin automaatista, muista tällöin kertoa jo painatuspaikalla ollessasi milloin tuotteen voisi lähettää. Tuotteen lasku on maksettava vaikka et ottaisi enää tuotetta koska tilaustuote on valmistettu eikä tilausta ole peruttu ohjeiden mukaisesti. Hakematta jäänyt tassutuote hävitetään tai laitetaan mallikappaleeksi.

Tuotetta ja Tassupaperit joihin lemmikin tassunjäljet ovat painettu, säilytetään Loistokoiralla 1 kuukausi siitä kun olet saanut Loistokoiralta tuotteen uudelleenlähetysviestin eikä asiakas ole siihen vastannut. Asiakas voi hakea veloituksetta paketin/tuotteen ja tassupaperit Loistokoiralta 1 kuukauden kuluessa jos ei halua uudelleenlähetystä postitse. Jos asiakas ei hae tuotetta ollenkaan 1,5 kuukauden aikan tuote hävitetään tai laitetaan mallituotteeksi. Tuotteesta saatu lasku on kuitenkin maksettava koska tuote on valmistettu.

Loistokoira ei korvaa asiakkaan vaatteita tai kenkiä joihin tassuväriä on mahdollisesti mennyt.

Tekijänoikeus

Loistokoira kuvakäsittelee tassukuvat tuotteisiin. Muistathan että jos näet Loistokoiran mallikuvassa lemmikkisi tassut, kuvaa ei ole oikeus ladata itselleen ja käyttää sitä. Mallikuvilla tarkoitetaan sitä että tassunjäljestä on teetetty mallimuki, -koru, -kortti tai muu tassutuote jota esitetään somessa, mainoksissa tai verkkosivuilla ym, eli tätä kuvaa ei saa ladata omalle laitteelleen ja käyttää sitä.

_______

Jos kysyttävää, vastaan mielelläni  loistokoira@gmail.com