TIETOA JA OHJEITA TASSUJEN PAINAMISESTA SEKÄ TUOTTEIDEN TILAUSTIEDOT JOTKA KANNAATTAA LUKEA ENNEN PAINATUKSEEN TULOA

Kun olet tulossa tassupainatukseen, kannattaa sivun alareunasta lukea kohta nimeltä Yleistietoa / Ennen painatukseen tuloa

Tassupainatuksen hinta

  1. Tassupainatus on ilmaista jos tilaa jonkin tassutuotteen tassupainatuksen yhteydessä (Loistokoiran painatus), tällöin paperit joihin tassut ovat painettu jää Loistokoiralle tuotteen valmistusta varten. Asiakas saa ne valmiin tuotteen mukana itselleen. Tuotteet maksetaan mieluiten korttipäätteellä heti painatuksen jälkeen tai laskulla joka lähetetään sinulle ennen valmista tuotetta. Valmiin tuotteen voi hakea veloituksetta Loistokoiralta. Jos tuote postitetaan, lisätään tuotteen hintaan postimaksu. Postimaksut näet verkkokaupasta kunkin tuotteen tuotetiedoista sekä painatuspaikalla.

Tuotteet valmistetaan tilaustyönä. Tilauksella on vuorokauden peruutusmahdollisuus siitä kun tassut ovat painettu, tämän jälkeen tuotetta on alettu valmistamaan ja peruutus ei ole enää mahdollista. Tuotteen peruutus tehdään sähköpostitse Loistokoiralle loistokoira@gmail.com. Tällöin asiakas hakee tassupaperit Loistokoiralta tai ne lähetetään postitse jolloin asiakas maksaa postituskulun laskulla.

  1. Jos ottaa Loistokoiran painatuksen jälkeen mukaasi vain paperin mihin tassut ovat painettu (et tilaa samalla tuotetta), tuolloin hinta painatukselle on 15€. Maksetaan korttipäätteellä heti painatuksen jälkeen paikan päällä. Asiakas saa heti painatuksen jälkeen itselleen tassupaperit joihin tassut ovat painettu. Jos haluaa tilata kuitenkin muulloin jonkin tuotteen, asiakas toimittaa tassupaperit Loistokoiralle skannattuna, valokuvana (tarkka) sähköpostitse, tuo Loistokoiralle tai lähettää tassupaperin kirjeitse tuotteen valmistusta varten. Kun olet toimittamassa tassupapereita loistokoiralle, voit olla yhteydessä niin saat tarvittaessa lisäohjeita. loistokoira@gmail.com

Tassutuotteiden tilaus uudelleen

  1. Olet käynyt tassupainatuksessa ja olet tilannut tuolloin tassutuotteen, haluat tilata uuden tuotteen. Tällöin tassunne löytyvät tassuarkistosta. Jos haluat teettää lisää tuotteita, voit olla Loistokoiraan yhteydessä sähköpostitse tai ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupasta oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta. 
  2. Olet käynyt tassupainatuksessa mutta otit tuolloin vain paperin jossa tassunjäljet ovat, tällöinkin voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Oston jälkeen saat vuorokauden sisällä viestin Loistokoiralta, tällöin kerron esimerkiksi että itselläsi olevat tassupaperit voit lähettää skannattuna tai valokuvana (tarkka) sähköpostitse, tuoda Loistokoiralle tai lähettää kirjepostina tuotteen valmistusta varten. Jos tuote on sellainen että siihen saa tassut oikeassa koossa, annan myös ohjeet jotta saan tassumitat. Jos kysyttävää loistokoira@gmail.com

Sinulla ei ole vielä tassunjälkiä ja haluat sellaiset

  1. Loistokoira painaa tassuja eri yrityksissä jonne olet tervetullut. Näet nämä mahdolliset paikat aina Tassupainatus sivulla. Jo haluat jostain syystä tassunjäljet pian eikä tuolloin ole tassupainatusta eri yrityksissä, voit olla yhteydessä Loistokoiraan sähköpostitse.
  2. Sinulla ei ole Loistokoiran ottamia tassunjälkiä ja ajattelit painaa jäljet itse kotonasi. Kotona painatus on hyvä vaihtoehto jos et pääse painatukseen tai asut eri kaupungissa ja tahdot kuitenkin tassutuotteen. Voit tilata kätevästi kotiisi painatus-setin johon kuuluu väri, sieni ja ohjeet. Ottamasi jäljet, tassupaperit voit lähettää skannattuna tai valokuvana sähköpostitse tai kirjepostina tuotteen valmistusta varten. Sutut tassun ympärillä paperilla eivät haittaa, ne poistetaan kuvankäsittelyssä.

Sinulla on tassunjälki omasta takaa

Toimi kohdan mukaan nimeltä Tassutuotteuden tilaus uudelleen kohta 2. Olet käynyt tassupainatuksessa mutta otit tuolloin vain paperin, mukaisesti. Tilaa tuote verkkokaupasta. Saat lisäohjeet ostosi jälkeen esimerkiksi tassunjäljen lähettämisestä sähköpostitse.

Lahjaksi

Voit ostaa tassupainatuksen + halutun tuotteen tai  tassupainatus-setin + halutuntassutuotteen lahjakortille verkkokaupasta. Lahjan saaja tulee tällöin otattamaan tassunjäljet liikkeessä tassupainatuspäivänä tai painaa itse tassunjäljet. Lahjakortti voimassa 4kuukautta. Jos lahjan saaja ei pääse Loistokoiran painatukseen voit ostaa hänelle verkkokaupasta tassupainatussetin ja tassutuotteen lahjakortille.

__________________________

Yleistieto / Ennen painatukseen tuloa

Anturoiden väleistä (myös kissojen) sekä tassujen ympäriltä kannattaa leikata karvat lyhyeksi jos haluaa anturat hyvin esiin painojäljessä. Jos mahdollista kynnet voi leikata jotta ne eivät ota vastaan painettaessa tassuja. Leikkaa lemmikin kynnet hyvissä ajoin ennen painatukseen tuloa. Monet koirat luulevat painatuksen alussa että kyseessä on kynsienleikkuu.

Jos lemmikkisi on ollut jossain eläinlääkärin toimenpiteessä, ei häntä kannata tuoda heti tassupainatukseen. Anna stressin laskea ja tuo vasta sitten.

Mieti ennen painatukseen tuloa minkä tuotteen mahdollisesti haluaisit tilata. Näet painatuksen yhteydessä kaikki tassutuotteiden mallikappaleet. Tuotteiden postimaksut näet verkkokaupasta tuotteiden tuotetiedoista sekä painatuspaikassa. Jos haluat säästää postimaksun, voit hakea valmiin tuotteen sen valmistuttua Loistokoiralta (Pikkuhuopalahti Helsinki).

Paikan päällä painetut tassupaperit saat mukaasi heti jos ostat vain painatuksen etkä tilaa tuolla kertaa mitään. Jos tilaat tuotteen samalla, saat paperit tuotteen valmistuttua postitse.

Tassutuotteet ovat hyvä lahjaidea. Voimme esimerkiksi painaa ystäväsi koiran tassut ja näin voit antaa tassutuotteen hänelle yllätyslahjaksi. Tämä lahja ilahduttaa varmasti.

Loistokoiralla viljattomia koiran palkkanameja. Ota mukaasi omat namit jos käytössänne erikoisnameja tai lemmikki on muu kuin koira.

Tuotteet maksetaan painatuksen yhteydessä maksupäätteellä (kortti).

Tassun/tassut saa oikeassa koossa tauluihin, ei muihin tuotteisiin. Muihin tuotteisiin tassun koko määräytyy tuotteen mukaan. Verkkokaupassa kunkin tuotteen kohdalla on kerrottu minkä kokoisena tassunjälki tai kädenjälki tulee tuotteeseen. Toimitusaika tuotteilla on noin 1-2 viikkoa. Lähellä joulua painatuspaikassa tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle ennen joulua. Jos tarvitset tuotteet pian, kerro siitä. Joskus painotuotteet (kuten peltirasia) ovat päässeet loppumaan toimittajalta, tuotetta joutuu odotetaan jonkin aikaa mutta pääasiassa tuotteet saat itsellesi luvatussa ajassa. Tassupaperit voi hieman taittua/rypistyä tuotetta ja papereita lähettettäessä. Tassupaperi taitetaan kahtia Tassumukin lähetettäessä. 

Samalla painatuskerralla/-hinnalla voidaan painaa myös perheen toinen koira tai ihmisen/ihmisten kädenjälki tai esimerkiksi lapsen jalkapohja vauvataulua varten.

Jos vuorotusnumerot ovat loppuneet painatuspaikassa jossa Loistokoira pitää painatuspäivän, voit tulla seuraavaan painatuspaikkaan tai tilata verkkokaupasta tassupainatus-setin kotiisi tassujen painamista varten jotta saat tassutuotteen. 

Papereihin mihin jäljet painetaan, tulee kulmiin Loistokoiran leimasinlogo. Paperit lähetetään asiakkaalle tuotteen mukana (riippuu tuotteen koosta/lähetyslaatikon koosta) tai tuote voidaan lähetetään laatikossa ja paperit kirjekuiressa eri lähetyksenä. Kirje lähetetään normaalilla postimerkillä veloituksetta kotiisi. Jos haluat että se lähetetään seurantakoodilla (on aina mahdollista että kirje häviää) niin kerro siitä painatuspaikkalla jolloin laskuusi lisätään sen postimaksu.

Loistokoira käsittelee tassukuvat tietokoneella jolloin jäljistä tulee vielä hienommat mitä ne paperilla näyttävät.

Tassuarkistoon päätyvät, Loistokoiran käsittelemät tassukuvat säilyvät niin kauan kuin mahdollista, vähintään muutaman vuoden. Asiakkaan kannattaa säilyttää omat tassupaperit jos monien vuosien jälkeen haluaa jäljistä tuotteita eikä arkistossa niitä enää ole, tällöin ole yhteydessä. Loistokoiran käsittelemiä tassukuvia (mustat tai vihreät joulukorttiin menevät tassukuvat) ei ole mahdollista saada itselleen. Nämä käsitellyt tassukuvat säilyvät Loistokoiran tassuarkistosta painatuspaikan, ajankohdan ja nimesi perusteella niin pitkään kuin mahdollista, vähintään noin 3 vuotta. Kyselemällä selviää onko tassunjäljet vielä arkistossa.

Painatus/painoväri                                                                     

Loistokoira painaa tassunjäljet lapsille tarkoitetulla/soveltuvalla värillä. Tassut/kämmenet pestään ja kuivataan heti painamisen jälkeen mahdollisimman hyvin vedellä ja saippualla. Painetut tassut ja kädet on pestävä hyvin vielä kotiin päästyäsi happamalla pesuaineella ettei niihin ole mahdollisesti jäänyt väriä. Jos koiralla on tassu-/anturaihottumaa, anturaongelmaa yms. tai ihmisellä ihosairaus, ihottumaa yms. asiakas vastaa itse painatukseen tulosta tai painamisesta itse kotona. 

Älä laita päällesi hienoja lempivaatteitasi ja -kenkiäsi ettei niihin mene tassuväri. Vaikka väri on vesiliukoista, ei voi taata että väri lähtee pois. Loistokoira ei korvaa vaatteita johon väriä on mennyt. Väri on tahmeaa eikä roisku normaalissa käytössä. Suojaa silmäsi kuitenkin suojalaseilla/silmälaseilla painatuksen ajaksi. 

Asiakas antaa luvan Loistokoiran painaa lemmikin tassuja sekä ihmisen kämmeniä ja vastaa itse painatukseen tulosta. 

Loistokoira ei ole vastuussa värin aiheuttamista ongelmista koirille tai ihmisille, ole yhteydessä valmistajaan jos ongelmia ilmenee. Katso käyttöturvallisuustiedotteet ja Loistokoiran ehdot. Väriä ei ole tarkoitettu tai tutkittu lemmikeiden käytössä. Loistokoiralle ei ole tullut tietoon värin aiheuttamista ongelmista.

Täältä näet värin (sormivärin "tassuvärin") käyttöturvallisuustiedotteen

Tilauksen peruutus

Kun olet käynyt painatuksessa ja tilannut tuotteen, tilauksen voi perua sähköpostitse yhden vuorokauden sisällä siitä kun kävitte painatuksessa tai tilasit tuotteen verkkokaupasta. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää perua koska tilaustyötä on alettu valmistamaan. Jos tassupaperit ovat Loistokoiralla ja perut tilauksen, tällöin asiakas hakee paperit Loistokoiralta tai ne lähetetään postitse jolloin asiakas maksaa postituskulun (lähetyksen ja kirjekuoren) laskulla. Hakemattomia/unohdettuja tassupapereita säilytetään 1,5kk jonka jälkeen ne hävitetään. Jos olet esimerkiksi matkoilla, ilmoita niin paperinne säilytetään pidempään.

Tuotteiden postitus tassupainatuksen jälkeen painatuspaikoissa

Yksittäin- sekä monia suurempia tuotteita samalla lähetyskerralla lähetettävät kuten taulut, muki, joulukuusenkoriste (pallo), peltirasia, termospullo, tyyny (sisätyynyllä) lähetetään Postin kautta seurantakoodilla. Muut yksittäiset/muutamat pienemmät tuotteet lähetetään normaalina kirjepostina (ei saurantakoodilla) kuten korut, avaimenperä, lasinaluset, kassi, hiirimatto, magneetti, tyynynpäällinen. Jos haluat nämä muutkin tuotteet seurantakoodilla niin kerro siitä tilatessasi. Tassupaperit lähetetään tuotteiden mukana sinulle. Loistokoira ei vastaa Postin hävittämistä lähetyksiä. Painatuksen jälkeen valmiit tuotteet ja tassupaperit voi myös hakea Loistokoiralta jolloin postimaksua ei tarvitse maksaa.

Yllä oleva teksi pätee painatuspaikoissa suoritettavaan tassupainatukseen ja sieltä tilattaessasi.