KORUJEN TOIMITUSTIEDOT

Asiakkaille ja yrityksille joissa koruja myydään/tilataan

Toimitusehdot asiakkaille

 Toimitusehdot koskevat korujen myyntiä kuluttaja-asiakkaille. Ehdot koskevat myyntiin Suomeen, EU maihin.

 Tilaajan pitää olla 18 vuotta täyttänyt ja hänellä täytyy olla pysyvä henkilökohtainen asuinpaikan osoite tilausmaassa.

 Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 Kaikki tämän sivun ehdot pätevät lemmikkien muistokorujen lisäksi myös ihmisille myytäville koruille.

 TILAA TUOTEKARTTA JA TUTUSTU KORUIHIN

Ota yhteyttä sähköpostitse loistokoira@gmail.com ja kerro mistä koruista olisit kiinnostunut. Saat paluuviestinä tarkempia tietoja koruista (Korukartta), esimerkiksi riipusmallit ja niiden koot sekä kaulaketjujen vaihtoehdot yms. Tämä ei sido sinua vielä ostoon. Voit rauhassa katsoa korutietoja ja tilata jos siltä tuntuu.

TILAUKSEN TEKO JA TARVITTAVAN MATERIAALIN LÄHETYS LOISTOKOIRALLE

Kun olet tehnyt ostopäätöksen, lähetät meille täyttämäsi tilauslomakkeen jonka olet saanut korukartan mukana. Saat tämän jälkeen lisäohjeita tuhkan, karvan tai lemmikin kuvan lähettämisestä. Maksat korun ja postimaksun Loistokoiran tilille pian tilauksen jälkeen. Korua aletaan valmistamaan kun tuhka ym. materiaali on saapunut ja maksu näkyy Loistokoiran tilillä.

Tarvittavan tuhkan, karvan tai hampaan/hampaiden lähetyksestä Loistokoiralle vastaa ja maksaa asiakas itse. Korun valmistuttua jäljelle jäänyt tuhka tai karva lähetetään korun mukana takaisin asiakkaalle. Noudata tilatessasi saamiasi lähetysohjeita. Älä ajattele tuhkan lähetysvaihetta, tuhkasta on kuitenkin tulossa kaunis muisto. Tuhkakorut valmistetaan ateljeessa kunnioituksella lemmikkiäsi muistaen.

Korun valmistaminen vie 3-7 päivää riippuen korumallista ja työn alla olevista korutöistä.

TILAUKSEN TOIMITUS ASIAKKAALLE 

Toimitus Suomeen, Suomen ulkopuolelle EU -maihin. 

Valmis koru lähetetään sen valmistuttua kun maksusuoritus näkyy loistokoiran tilillä. Postikulut määräytyvät Suomen postimaksujen mukaisesti. Lähetyksen kesto 2-5 työpäivää. 

Suomessa korut lähetetään Postin pakettiautomaattiin. 

Suomen ulkopuolelle korut lähetetään kirjattuna pakettina. Lähetystä seurataan tällöin seurantakoodilla joka lähetetään myös asiakkaalle.

Jos asiakas ei hae pakettia postista ja se palautuu Loistokoiralle, tuotetta ei palauteta Loistokoiran toimesta. Asiakas maksaa lähetyksen uudelleen jos hän haluaa pysyä sopimuksessa. Jos hän jättää tuotteen hakematta maksua ei palauteta asiakkaalle.

Postimaksut (asiaksa maksaa postimaksun. Verkkokaupasta ostettaessa hintaan on sisällytetty postimaksu): 

Suomessa 2,50€ (korut jotka eivät ole korulaatikoissa, tulevat kirjeenä kotiosoitteeseen) 5,90€ (korulaatikoissa toimitettavat korut sekä iso tuhka- ja karva sydän) Postin automaattiin tai postitoimistoon) 

Alankomaat 21,90€, Ruotsi 19,90€, Saksa 19,90€, Ranska 21,90€. Baltian maat: 9,90 (korut jotka eivät ole korurasioissa) 10,90€ (korulaatikoissa lähetettävät korut). 

Linkeistä voit tarkastaa ulkomaan postimaksut ulkomaille: https://www.posti.fi/palvelutverkossa/lahettaminen/#/ulkomaanPaketti/alue

https://www.posti.fi/fi/henkiloille/laheta/paketit-ulkomaille?gclid=CjwKCAjw95D0BRBFEiwAcO1KDGGd2_5GDqty8zY-AgK0YwqCRjqdS3Xse3DmkKEnPqq975iHiUgrhoCImQQAvD_BwE

KORUJEN PALAUTU-, PERUUTUSOIKEUS  SEKÄ VALMISTUSVIRHEET 

Valmiilla tilaustöillä ei ole palautusoikeutta. Kun koru on maksettu ja valmistus on aloitettu, tilausta ei voi peruuttaa. 

Lähetyksessä rikkoutunut koru korjataan tai tehdään veloituksetta uudestaan. Ostaja ei saa vedota virheeseen ellei hän ilmoita Loistokoiralle kohtuullisessa ajassa virheestä siitä kun virhe havaittiin tai kun se olisi pitänyt havaita (reklamaatio). Reklamaatiotilanteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com 

Valmistusvirheet (korun tekijän virheet) korjataan veloituksetta. Mahdollisen virheellisen tai uuden korun postimaksun maksaa Loistokoira. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen tai koru on mennyt rikki postituksessa. Lähetä valokuvia viallisesta tai rikkinäisestä korusta muutoin virheitä ei korvata. Tuotetta ei saa lähettää takaisin ellei siitä ole sovittu. 

Loistokoira ei korvaa jos koru epäonnistuu ja se joudutaan valmistamaan uudelleen. Jos olet ehtinyt maksaa korun ja korua ei voida/haluta valmistaa toista kappaletta, rahat palautetaan asiakkaalle. Asiakas ei saa virheellistä korua. Huomio että korut tehdään käsityönä.

Valmistusvirheenä ei pidetä: 

-luonnollista nahkanauhan venymistä , nukan irtoamista tai värimuutoksia ajan saatossa, uusi nahkanauha saattaa olla aluksi olla hieman jäykkä, pehmenee käytössä

-koruissa käytettävien metalli- ja koruosien tummumista, värimuutoksia ja kulumista 

-kaulaketjussa olevien korulenkkien aukeamista tai lukon kielen löystymistä ajan saatossa 

-kapussilasin värimuutoksia ja rikkoutumista sekä sen alla olevan kuvan haalistumista tai muita muutoksia 

-karvatupsukorusta luonnollista karvan irtoamista (koru ei ole tarkoitettu pidettäväksi kaulassa tai mukana kuljetettavaksi ellei se ole korurasiassa) 

-korukivien värimuutoksia, samenemista, kulumista/painaumia/naarmuja, reunojen halkeilua.

-ilmakuplia ja siitä/niistä johtuvia muutoksia tai virheitä (ilmakuplat, koruhartsi ei kuivu oikein yms) ja näistä syistä joudutaan valmistamaan uudellee. Loistokoira ei korvaa jos koru epäonnistuu ja se joudutaan valmistamaan uudelleen. Jos olet ehtinyt maksaa korun ja korua ei voida/haluta valmistaa toista kappaletta, rahat palautetaan asiakkaalle. Asiakas ei saa virheellistä korua. Huomio että korut tehdään käsityönä.

-riipusten pinnan ja sen pohjavärin luonnollisia värimuutoksia sekä kulumista/painaumia/naarmuja ajan saatossa 

-korurasian ja sen kannessa olevan tarran värimuutokset ja kuluminen. Satiininauhan rispaantuminen 

-lasiuurnan korkin haperoituminen ajan saatossa 

-tuhka ja karva ym. tummuu hieman sitä korukiviaineeseen laitettaessa 

-muoteissa (josissa osa koruista valmistetaan, pöytäkorut, tuhkasydän) olevia muutoksia/virheitä jotka näkyvät valmiissa koruissa.

Kaikista koruista tulee yksilöllisiä valmistustavan sekä erisävyisten tuhkien ja niiden koostumuksien takia. Tuhka tummuu hieman laittaessa sen korukiviaineeseen. Korukiven sisään laitettavaa materiaalia ei saa pois valmiista korusta lukuun ottamatta lasiuurnaa, josta materiaalin saa pois lasin rikkomalla. Loistokoira ei korvaa jos koru käytössä tippuu ja menee rikki. Noudata korujen hoito- ja säilytysohjeita. Korumetalliosien toimittajat ovat ilmoittaneet niiden olevan nikkelivapaita. Tarra korulaatikon päällä voi muuttua (ei välttämättä samanlainen kuin tuotekuvassa), riippuu tarrojen saatavuudesta. Lasiuurnan korurasiaan tulee tekokasvi (kukka, kavinlehti tai molemmat, niiden värit ja muodot vaihtelevat niiden saatavuudesta (ei välttämättä sama kuin tuotekuvassa). 

KORUJEN HOITO- JA SÄILYTYSOHJEET 

Säilytä tuhka- ym. riipukset omassa korurasiassaan jotta ne eivät naarmuunnu tai jokin paina sen pintaa. Varo myös ettei vaate tai asuste paina riipuksen pintaa sen ollessa kaulassa. Poista se uidessa, saunoessa ja nukkuessasi.  Älä pidä korua kun suihkutat hiuslakkaa tai parfyymia.  

Puhdista korukivet kuivalla mikroliinalla. Jos korukiven pinta samenee ajan saatossa, sitä voidaan kiillottaa säämiskäliinalla, kevyesti ja nopein liikkein hieroen. 

Vaikka korukivimassa (jota on käytetty kaikissa muissa koruissa paitsi lemmikkikorussa) on uv suojattu, älä jätä koruja suoraan auringonpaisteeseen äläkä pidä niitä kuumassa esim. patterin päällä. 

KORUJEN MATERIAALIT

Korumetalliosien toimittaja on ilmoittanut pienen- sekä ison pyöreän riipuksen olevan nikkelivapaat. Muissa riipusmalleissa voi olla nikkeliä. Kaulaketjut ja muut korunosat ovat  nikkelittömiä.

Läpinäkyvä korukivi on koruhartsia, sen (tuhkasydän, pöytäkorut, karvasydämet) pinnassa kiillotusaine joka sisältää: 15-30% alifaattiset hiilivedyt; 5-15% aromaattiset hiilivedyt, saippua; -5% anioniset pinta-aktiiviset aineet. Sormia ei suuhun eikä silmiin korun käsittelyn jälkeen. Korua ei eläinten eikä lasten ulottuville. 

VAARAN VASTUU 

Kun tuotteet lähetetään asiakkaalle, vaaranvastuu, tarkoittaen että riski esim. tuotteen käytöstä, vaurioitumisesta ja katoamisesta siirtyy ostajalle, kun tuote on toimitettu ostajalle. Mikäli ostaja ei nouda tuotetta kohtuullisessa ajassa vaaran vastuu ei ole enää Loistokoiralla. Mikäli koru on vaurioitunut lähetyksessä, kehotamme sinua ottamaan selkeitä kuvia lähetyksessä vahingoittuneesta paketista sekä tuotteesta. Jos et ole lähettänyt kuvaa vaurioituneesta pakeista, emme korvaa tuotetta. Jos paketti on vaurioitunut mutta tuote ei, korvausvastuuta ei ole.

YLIVOIMAINEN ESTE 

Loistokoira ei ole vastuussa mistään viivästyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin Loistokoira ei voi vaikuttaa. Tällaisia ovat esim. epidemioista/pandemioista aiheutuvat ongelmat, työtaistelut, sotatoimet, tulipalot, salamointi, maanjäristys, terrori-iskut, viranomaisten määräysten muutokset, tekniset ongelmat, viat tietokoneyhteyksissä tai muussa viestinnässä, postiyritysten viivästykset, jotka johtuvat edellä mainituista olosuhteista. Loistokoiralle ei ole velvollisuus ilmoittaa yllä olevista asioista tilaajalle. Tilausta ei voi perua yllämainittujen asioiden takia. Toimitus lähetetään tällöin välittömästi esteen poistuttua, ellei lähetystä ole vielä lähetetty. Maksua ei saa takaisin yllämainituin asioiden perusteella. 

VASTUUNRAJOITUKSET 

Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, Loistokoira ei vastaa mistään välillisestä tai muusta epäsuorasta vahingosta, ellei se johdu Loistokoiran tahallisesta tai törkeän huolimattomasta toiminnasta tai laiminlyönnistä. Loistokoiran virhevastuu rajoittuu pakottavan lainsäädännön mukaiseen virhevastuuseen, eikä Loistokoira anna mitään tämän ylimeneviä takuita tai vakuutuksia koruille. 

ERIMIELISYYDET 

Loistokoira on Suomalainen yritys ja pyrkii noudattamaan Suomen kansallisen kuluttajavalituslautakunnan tai muiden Euroopan maiden vastaavien viranomaisten päätöksiä. Näihin yleisiin ehtoihin sovelletaan pakottavasta lainsäädännöstä johtuvan maan lainsäädäntöä. Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, sovelletaan näihin yleisiin ehtoihin Suomen lakia ja näistä yleisistä ehdoista johtuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Suomen tuomioistuimissa. 

EHTOJEN MUUTTAMINEN 

Loistokoira voi muuttaa esittelysivun tietoja sekä tilaus- ja toimitusehtoja. Toistaiseksi voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot löydät Loistokoiran sivuilta. Loistokoira omistaa oikeudet kaikkiin ottamiinsa korukuviin joita voidaan käyttää markkinoinnissa. 

Asiakas on lukenut ja hyväksynyt kaikki ehdot tilatessaan korua/koruja. 

YRITYKSILLE JOISSA KORUJA MYYDÄÄN

Lukenut ja on tietoinen yllämainituista asioista.