Tassupainatus tiedot ja ehdot

Ehdot

Loistokoira painaa tassunjäljet lapsille tarkoitetulla/soveltuvalla värillä. Tassut pestään ja kuivataan heti painamisen jälkeen mahdollisimman hyvin. Painetut tassut ja kädet on pestävä hyvin vielä kotiin päästyäsi happamalla pesuaineella ettei niihin ole mahdollisesti jäänyt väriä. Jos koiralla on tassuihottumaa, tassuongelmaa yms. tai ihmisellä ihosairaus, ihottumaa yms. asiakas vastaa itse painatukseen tulosta tai painamisesta itse kotona. 

Asiakas antaa luvan Loistokoiran painaa lemmikin tassuja sekä ihmisen kämmeniä ja vastaa itse painatukseen tulosta.

Loistokoira ei ole vastuussa värin aiheuttamista ongelmista koirille tai ihmisille, ole yhteydessä valmistajaan jos ongelmia ilmenee. Asiakas on lukenut ennen painatukseen tuloa sekä aloittaessaan painatuksen omatoimisesti käyttöturvallisuustiedotteen sekä Loistokoiran tassupainatus ehdot.

Mustan värin (tassuvärin) käyttöturvallisuustiedote

Loistokoira ei korvaa asiakkaan vaatteita/kenkiä eikä silmiin (ihminen/lemmikki) roiskuvan värin aiheuttamia vaurioita joihin tassuväriä on mahdollisesti mennyt. Laita suojalasit/silmälasit painatukseen tullessasi tai jos suorittaa painamisen itse. Jos väriä menee silmiin (ihminen/lemmikki), silmät ovat huuhdeltava runsaalla vedellä, soitettava numeroon 112 ja mentävä heti lääkäriin (ihminen/lemmikki).

Tassutuotteiden toimitus

Loistokoiran tassupainatuksen jälkeen tassutuotteet ja paperit joihin tassut ovat painettu, lähetetään asiakkaalle postitse Postin seurantakoodilla. Pelkät paperit joihin tassut ovat painettu, lähetetään normaalina kirjepostina (ei seurantakoodilla).

Loistokoira ei vastaa paketin tai kirjeen häviämistä Postin toimesta eikä ole korvausvelvollinen. Tassut voidaan tässä tapauksessa painaa uudelleen jos asiakas haluaa uudet tassupaperit. Loistokoira ei anna tassuarkistossa olevia käsiteltyjä kuvia asiakkaalle. Niistä voi kuitenkin teettää tuotteita itselleen. Postissa hävinnyt tuote tehdään ja lähetetään asiakkaalle veloituksetta uudelleen. Tassupaperit voi hieman taittua/rypistyä tuotetta ja papereita lähettettäessä. Tassupaperi taitetaan kahtia Tassumukin lähetettäessä. 

Tassutuotetilauksen peruutus Loistokoiran painatuksen jälkeen

Kun olet käynyt painatuksessa ja tilannut tuotteen, tilauksen voi perua sähköpostitse yhden vuorokauden sisällä siitä kun kävitte painatuksessa. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää perua koska tilaustyötä on alettu valmistamaan.

Jos tassupaperit ovat Loistokoiralla ja perut tilauksen, tällöin asiakas hakee paperit Loistokoiralta tai ne lähetetään postitse jolloin asiakas maksaa postituskulun (lähetyksen ja kirjekuoren) laskulla joka saa sähköpostiin. Kun lasku on maksettu, paperit lähetetään. Hakemattomia/unohdettuja/edellä mainitun laskun maksamatta jättämistä tassupapereita sälytetään 1,5kk jonka jälkeen ne hävitetään. Jos olet esimerkiksi matkoilla, ilmoita niin paperinne säilytetään pidempään.

Tassutuotetilauksen hakematta jättäminen

Kun Tassutuote ja tassupaperit on postitettu Loistokoiran toimesta ja asiakas ei ole hakenut sitä postin automaatista, paketti palautuu Loistokoiralle. Paketti lähetetään uudelleen asiakkaalle (Loistokoira on yhteydessä uudelleen lähetyksestä) jolloin hän maksaa uuden postimaksun laskulla jonka hän saa sähköpostitse. Jos olet matkoilla jolloin et voi tuotetta hakea postin automaatista, muista tällöin kertoa jo painatuspaikalla ollessasi milloin tuotteen voisi lähettää. Tuotteen lasku on maksettava vaikka et ottaisi enää tuotetta koska tilaustuote on valmistettu eikä tilausta ole peruttu ohjeiden mukaisesti. Hakematta jäänyt tassutuote ja tassupaperit hävitetään tai laitetaan mallikappaleeksi.

Tuotetta ja Tassupaperit joihin lemmikin tassunjäljet ovat painettu, säilytetään Loistokoiralla 1,5 kuukausi siitä kun olet käynyt tassupainatuksessa. Asiakas voi hakea veloituksetta paketin/tuotteen ja tassupaperit Loistokoiralta jos ei halua uudelleenlähetystä postitse. Jos asiakas ei hae tuotetta ollenkaan 1,5 kuukauden aikana, tuote hävitetään tai laitetaan mallikappaleeksi. Tuotteesta saatu lasku on kuitenkin maksettava (vaikka tuote on hävitetty) koska tilaustilaustuote on valmistettu.

Tekijänoikeus

Loistokoira kuvakäsittelee tassukuvat tuotteisiin. Muistathan että jos näet Loistokoiran mallikuvassa lemmikkisi tassut, kuvaa ei ole oikeus ladata itselleen ja käyttää sitä. Mallikuvilla tarkoitetaan sitä että tassunjäljestä on teetetty mallimuki, -koru, -kortti tai muu tassutuote jota esitetään Loistokoiran toimesta sosiaalisessa mediassa, mainoksissa tai verkkosivuilla ym. eli näitä kuvaa ei saa ladata omalle laitteelleen ja käyttää sitä.

Papereihin mihin jäljet painetaan, tulee kulmiin Loistokoiran leimasinlogo.

Jos kysyttävää, vastaan mielelläni  loistokoira@gmail.com. Puh 050 321 3450 (Riikka)

Asiakas on lukenut ehdot ennen tassupainatukseen tuloa sekä tilatessaan itselleen tai toiselle henkilölle tassupainatus-setin.