KUVAUSTIEDOT

IEDOT ASIAKKAILLE SEKÄ YRITYKSILLE JOISSA KUVAUS JÄRJESTETÄÄN

KUVAUSTIEDOT / OHJEET KUVAUKSIIN TULIJOILLE

Koiravalokuvaus toteutetaan asiakkaan kotona, Loistokoiralla tai erikseen sovitussa paikassa, sisätilassa. Ole yhteydessä jos haluat kuvauksen mutta sinulla ei ole siihen tarvittavaa tilaan.

Rekvisiittapohjilla suoritettavan kuvauksen rekvisiitat ja asusteet voivat hieman vaihdella koiran koosta riippuen mutta kuvan fiilis ja aihe pysyy samana. 

Kuvaustausta vaalea tai harmaa.  Kuvausalueen koko noin 4m leveä (taustakangasteline ja valot sivuille), syvyys noin 3,5m (telineestä eteenpäin, pidempi jos koira on todella iso). Voidaan käyttää myös asunnon omia ”taustoja” jolloin taustakangastelinettä ei tarvita. 

Jos mahdollista, älä syötä koiraasi juuri ennen kuvausta noin pariin tuntiin, tällöin palkkanamit toimivat paremmin. Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. Ilmoita kuvaajalle ruoka-allergioita tai muista sairauksista jotka pitää ottaa huomioon kuvauksissa. Jos koirallasi on epilepsia ei häntä kannata tuoda kuvauksiin (käytössä kirkkaat salamavalot). Jos koirallasi on jokin sairaus ota se huomioon kuvauksiin tullessa, koira on vastuullasi. Ylivilkas koira kannattaa lenkittää ennen kuvauksiin tuloa jolloin virtaa on vähemmän kuvaustilanteessa.

Leikkaa/siisti silmien ympäriltä karvat jos haluat silmät näkyviin kunnolla kuvaan.

Vuotavaa, juoksussa olevaa narttukoiraa ei kuvauksiin kannata tuoda.

Varasumaksua ei ole Loistokoiran kotistudio- eikä lahjakorttikuvauksessa. Asiakkkaan kotona suoritettavan kuvauksen varausmaksu 40 euroa joka maksetaan yrityksen tilille, se vähennetään kokonaissummasta kuvausta maksettaessa. Kotikuvausajan peruutus on tehtävä 24 tuntia ennen kuvausaikaa jolloin varausmaksu palautetaan, muutoin varausmaksua ei palauteta. Äkillisissä sairastapauksissa perintää ei ole.

Voit tilata kuvauksen jälkeen koirasi kuvasta taulun tai kolme kuvan taulusarjan. Näet taulukuvia kuvatuotteet valikosta. Tuon myös kuvauksiin mallikappaleita tauluista. Kuvatuotteet voit tilata ja maksaan kuvauksen yhteydessä tai tilauksen voi tehdä kuvien valmistuttua jolloin saat sen laskulle. 

Kuvaus maksetaan heti kuvauksen jälkeen maksupäätteellä.

Digikuvien toimitus 1-2 viikkoa.

 

POP UP KOIRAKUVAUSTIEDOT / EHDOT (Pop up -kuvaamoissa eri yritysten tiloissa)

Ilmoittaudu kuvaukseen varauslinkin kautta.

Pop up -kuvaamoissa ei kuvata rekvisiittapohjilla ellei sitä mainita kuvaamon kohdalla. Kuvaajalla mukana kuitenkin erilaisia asusteita joista katsomme halutessasi kuvauksen alussa sopivimman. Ystäväkuvaa omistaja/koira ei voida kyseisissä kuvaamoissa ottaa ellei kyseisen kuvaamon tiedoissa sitä mainita, aika on rajallinen.

Pop up -kuvaamoissa eri yritysten tiloissa (ei Loistokoiran kotistudiossa). Ei erillistä varausmaksua. Ajan voi perua 24 tuntia ennen kuvausaikaa veloituksetta. Jos aika on varattu eikä asiakas saavu paikalle eikä ilmoita peruuntumisesta, peritään ajasta 40€. Äkillisissä sairastapauksissa ei peritä maksua.

Jos myöhästyt eikä kuvausta voi suorittaa, tässä vaiheessa kuvausta ei voi peruuttaa. Kuvauksen voi suorittaa mahdollisesti muiden kuvattavien jälkeen/välissä tai kuvauksen voi suorittaa Loistokoiran tiloissa 2 viikon aikana. Jos asiakas ei ota kuvausta pop up päivänä tai Loistokoiralla, 40€ peritään asiakkaalta.

Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Toimita kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. Ilmoita kuvaajalle ruoka-allergioita tai muista sairauksista (vaikka sitä ei erikseen kysytä) jotka pitää ottaa huomioon kuvauksissa. Jos koirallasi on epilepsia en suosittele kuvausta tai kysy eläinlääkäriltäsi voiko kuvauksen suorittaa, käytössä kirkkaat salamavalot. Jos koirallasi on jokin sairaus ota se huomioon kuvauksiin tullessa, koira on vastuullasi.

Varatessasi kuvausaikaa Loistokoira tarvitsee koko nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisesti osoitteesi, kuvien/kuvatuotteiden toimitusta sekä mahdollista yhteydenottoa kuvaukseen/kuviin liittyen. Sähköpostiin ei tule mainontaa. Asiakkaan tietoja ei säilytetä Loistokoiran toimesta vaan hävitetään kun kunkin kuvaamon asiakkaat ovat saaneet valmiit kuvat/kuvatuotteet. Asiakkaan tiedot lisätään postituslistalle (vain sähköpostiosoite) jos hän on antanut siihen suullisen luvan. 

Jos kuvaus peruuntuu Loistokoiran toimesta sairauden tai kuvauskaluston rikkoutumisen takia, ei Loistokoira korvaa asiakkaille kuvausta eikä muita kuluja (esim. matkakuluja). Peruuntumisesta ilmoitetaan.

KUVIEN TOIMITUS

Asiakas/asiakkaat saavat kuvauksen jälkeen kuvatiedostot, jotka soveltuvat kehitettäviksi. Kuvien maltillinen jälkikäsittely sisältyy hintaan (perusmuokkaus, sävykorjaus). Kuvakoko 10x15, pääasiassa pystykuvia, riippuu koiran asennosta/rekvisiittapohjasta. Kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin kuvagalleriaan jossa on noin 4-6 kuvaa (riipuu kuvaukseen kuuluvasta kuvamäärästä). Niistä hän valitsee kuvaukseen sisältyvän määrän kuvia.

Valokuvilla tai valokuvista teetetyillä tauluilla tai muilla tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta, reklamaatiotilanteessa ota yhteys Loistokoiraan. 

Laadun takaamiseksi (värit, kirkkaus, tarkkuus ym.) teetä kuvatuotteet Loistokoiran kautta. Teetän kuvatuotteet parhaassa kehittämössä jossa laatu on taattu.

KUVATUOTTEET

Tilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta eikä takuuta, ellei tuote ole mennyt rikki lähetyksessä. Takuu on voimassa vain valmistusvirheiden (Loistokoiran virheet) osalta jolloin ne korjataan veloituksetta. Takuun piiriin ei kuulu esimerkiksi kehystoimittajan kehyksissä tai paspatuurieissa olevat virheet (pintanaarmut, värierot kehysten välillä). Ruskeiden kehysten välillä voi olla värieroja eri kehysten välillä, ei palautusoikeutta. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen ja lähetä valokuva viallisesta tai rikkinäisestä tuotteesta.

Takuu ei koske luonnollista kuvatuotteiden kulumista, haalistumista, naarmuuntumista, värimuutoksia yms. ajansaatossa. Kuvatuotteiden värit voivat hieman muuttua tulostettaessa/teettäessä, ei palautusoikeutta. Kuten canvastauluissa joissa valokuvan harmaa tausta vaalenee hieman teettäessä. Ei palautusoikeutta.

Reklamaatiotilanteessa ja palautteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com, kiitos.

LAHJAKORTTIT KOIRAKUVAUKSEEN

Lahjakortin voit ostaa nettikaupasta (erilaisia lahjakortteja) tai laittamalla sähköpostia Loistokoiralle. Lahjakortti maksetaan yrityksen tilille ja suorituksen näkyessä kortti lähetetään tilaajalle sähköisesti. Kortti voimassa yhden kuvauskerran. Kortti umpeutuu 4 kk maksusuorituksen näkyessä Loistokoiran tilillä. Viimeinen käyttöpäivämäärä lukee kortissa. Jos korttia ei käytetä 4 kk aikana, ei sitä tuon ajan jälkeen voi käyttää eikä siitä saa rahoja takaisin.  Kortti lähetettään 2-4 päivän kuluessa kun yritys on saanut maksusuorituksen, riippuen pyhäpäivistä. Loistokoira ei vastaa  Postin myöhästymisestä ym.  Palautus oikeus 14 päivää siitä kun maksu on kirjautunut Loistokoiran tilille. Ostaja saa tuolloin rahan tililleen. Kortin käyttäjällä ei ole väliä mutta lahjakortti on oltava mukana kuvauksiin tullessa jolloin sen katsotaan käytetyksi. Jos koirasta ei vireystilan takia saada kuvia, kuvausta voidaan kokeilla toisena päivänä. Jos tälläkään kerralla kuvaus ei onnistu, kortin summasta puolet hyvitetään kortin ostajalle ja kortti merkataan ”käytetyksi”. Lahjakorttikuvaus on Loistokoiran kotistudiossa, Helsinki Pikkuhuopalahti, loistokoira@gmail.com. Puh. 050-3213450.

 LOISTOKOIRA TAPAHTUMISSA                                                                

Tapahtumissa ja muissa yleisillä paikoilla Loistokoiran ottamia kuvia ja videoita voidaan käyttää markkinoinnissa. Tapahtumissa kuten Pikkis juhlii (18.05.2019) Loistokoiran pitämällä koirien aktiiviradalla sekä -leluilla leikkiminen on omalla vastuulla. Yritys ei korvaa vahinkoja joita tapahtuu lLoistokoiran messu-/tapahtuma-alueilla.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET 

Asiakas saa laittaa sosiaaliseen mediaan vain Loistokoiran vesileimalla varustettuja lemmikkikuvia jos olet sellaiset saanut, leimaton kuva ovat kehittämistä varten omaan käyttöön kotitiloihin, ei myyntiin toiselle taholle. Kuvauksen jälkeen saat kuvat velileimalla ja ilman sitä. Asiakas saa kuviin käyttöoikeiden omaan käyttöönsä.

Jos kuvia on otettu jonkin yrityksen koira-asiakkista heidän yritykselleen, on heillä oikeus teettää mieluiten vesileimallisia kuvia omaan käyttöönsä (oman yrityksen tilaan). Kuvia ei saa käyttää yrityksen yksityishenkilön tai yrityksen mainonnassa, tähän käyttötarkoitukseen on ostettava Loistokoiralta käyttöoikeus mainontaan. Tämä yritys voi laittaa omaan sosiaalisen median sivuilleen kyseisiä kuvia päivityskuvana (ei mainoksena), vesileimalla varustettuna.

Kaikki Loistokoiran asiakkaat saavat kuviin käyttöoikeiden, omaan käyttöön. 

Paperikuvat tilataan mielellään Loistokoiran kautta, kuvan laadun takaamiseksi (värit, tummuus, tarkkuus ym.). Loistokoira teettää kuvat parhaassa kehittämössä jossa laatu on taattu.

Loistokoira voi käyttää lemmikkikuvia (joissa kohteena vain eläin) yrityksen mainonnassa, markkinoinnissa sekä tuotteissaan, myös muiden yritysen mediamainonnassa jos Loistokoiran on siinä osallisena. Niille kuville, joissa näkyy selkeästi ihmisen kasvot, pyydetään erikseen kirjallinen käyttölupa. Kuvaa joissa ihminen esim. takaapäin tai rajattu niin että ihmistä ei tunnista, yritys voi käyttää edellä mainittuihin tarkoituksiin. Loistokoira voi käyttää markkinoinnissaan myös kotikuvauksissa otettuja fiiliskuvia joissa ei näy ihmisten kasvot tai paljon asunnosta. Kysytään erillinen lupa jos ihmisiä ja asuntoa näkyy paljolti. Noudatan valokuvaajien tekijänoikeuslakia 49§. Kuvauksen hyväksymällä asiakas tietää että kuvien käyttöoikeus jää kuvaajalla ja sen myötä Loistokoiralle ellei halua ostaa kuvaan oikeuksia. Asiakkaille/erilaisille yrityksille ostetut kuvat eivät tarkoita käyttö- tai omistusoikeuden siirtymistä asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan ostaa kuville erilaisia oikeuksia (esim. omistusoikeus). Tilatessaan ja maksaessasi kuvauksen asiakas hyväksyy tekijänoikeuspykälät sekä Loistokoiran ottamien kuvien käyttömahdollisuudet. Loistokoira voi teettä kuvista tuotteita, myydä niitä sekä myydä erilaisia kuvaoikeuksia eteenpäin.

KUVATUOTTEIDEN KÄYTTÖ

Loistokoiran voi käyttää lemmikeistä otettuja tassunjälkikuvia yrityksen mainonnassa, markkinoinnissa sekä mallituotteissa.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Valokuvauksen voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ym. ehdot löydät aina tältä sivulta. Loistokoiralla oikeus muuttaa ehtoja.

YRITYKSILLE JOISSA POP UP KUVAUKSIA JÄRJESTETÄÄN

Pop up kuvauksen peruuntuminen sairauden tai kuvauskaluston rikkoutumisen takia mahdollista. Jos kuvaus peruuntuu Loistokoiran toimesta, ei Loistokoira korvaa yritykselle missä kuvaus olisi pitänyt olla.  Loistokoiran ilmoitetaan asiakkaille kuvauksen peruuntumisesta.