JOULUKUVAUS

Laitetaan joululaulut soimaan, siemaillaan glögiä ja tehdään elämyksellinen kuvaushetki. Joulupostikortit oman lemmikkinsä kuvasta, mikä olisikaan ihanampi joulutervehdys tuttavilleen. Kuvauksiin ovat tervetulleita kaikenkarvaiset lemmikit sekä lapset lemmmikkiensä kanssa. LOISTOKOIRA ON KEKSINYT JA KEHITTÄNYT (ENSIMMÄISENÄ/AINOANA SUOMESSA) KOIRAKUVAUKSEN JOSSA APUNA KÄYTETÄÄN REKVISIITTAPOHJIA! ERILAISIA POHJIA HYÖDYNTÄEN SAADAA HAUSKOJA MIELEENPAINUVIA KUVATARINOITA.

Koirakuvaus 85€ sisältää kaksi digikuvaa, 10 kpl joulupostikorttia + kirjekuoret. Alla lisätietoa kuvauksesta, joululahjoista joita koiran kuvasta voi teettää sekä muita Loistokoiran joululahjaideoita.

1. Kuusenkaato

Pohja käy pienille ja max. noin labraborinnoutajan kokoisille koirille. 

2. Prinsessa ja prinssi

Yhdessä tai erikseen. Pohja käy noin Westien kokoisille ja siitä hieman suuremmille koirille.

3. Minä ja hassut jouluasusteet 

Potrettikuva asusteilla. Pohja käy kaiken kokoisille koirille.

4. Joulumatkalle

Pohja käy pienille ja keskikokoisille koirille. Laukkuun mahtuu max. noin kaksi Westien kokoista koiraa.

5. Talviprinsessa

Pohja käy noin Westien kokoisille ja siitä hieman suuremmille koirille.

6. Joulun taikaa

Pohja käy pienille ja keskikokoisille koirille, max. noin Setlanninlammaskoiran kokoinen.

7. Joulukori

Pohja käy pienille ja keskikokoisille koirille, max. noin Shetlanninlammaskoiran kokoinen.

8. Me ystävykset. Lapset/omistaja ja lemmikki

Max kolme ihmistä. Tämä *ystäväkuvaus vain Loistokoiran kotistudiossa. Harmaa taustakangas, ruskea sivuverho (ei vaaleat kuten kuvassa!). Kuvan rekvisiitalla.

 9. Ystäväkuva 

Puolikuva jouluasusteilla. Max kaksi ihmistä. Tämä *ystäväkuvaus vain Loistokoiran kotistudiossa sekä Megaeläimessä (Iso Omena). Vaalea tai harmaa tausta. 

10. Piparileipuri

Pohja käy pienille ja keskikokoisille koirille, max. noin Shetlanninlammaskoiran kokoinen.  

11. Xmas

Pohja käy pienille ja keskikokoisille koirille, max. noin Shetlanninlammaskoiran kokoinen. 

Joulukortit

Joulukorttimallit valitaan kuvauksissa.

 
TIEDOT 

Alla tiedot missä yrityksissä kuvauksi on sekä Loistokoiran kotistudiolle (Pikkuhuopalahti, Helsinki) on hyvät yhteydet omalla autolla tai  julkisilla.

Koirakuvaus: 85€ (sis.alv. 24%) Hinta sisältää kaksi digikuvaa ja 10 kpl joulupostikortteja + kirjekuoret. Ilahduta tuttaviasi lähettämällä heille ihana joulutervehdys. Kortiti lähetetään (veloituksetta) sinulle postitse tai voit hakea ne Loistokoiralta jos kuvaus on lähellä joulua eivätkö ehdi postitse. Kortit voidaan joissain tapauksissa toimittaa yritykseen haettaviksi jossa kuvaus oli (Helsingissä). Loistokoira valitsee otetuista kuvista sinulle digikuvat ja näistä kahdesta kuvasta valitset joulukorttikuvan. Lisädigikuvat 15€ kpl. Lisäkortit 2,50€ kpl. Joulukorttimallit ja -väri näet kuvauksissa jolloin valinta tehdään. Kuvaus ja mahdolliset lisäkortit maksetaan heti kuvauksen jälkeen korttipäätteellä eri yrityksissä kuvattaessa. Mahdolliset kuvatuotteet voit maksaa samalla tai saat niistä sähköisen laskun. LOISTOKOIRALLA KUVAUKSISSA KÄYDESSÄSI VOIT HALUTESSASI MAKSAA KUVAUKSEN KAHDESSA OSASSA, PUOLET MAKSETAAN KUVAUKSISSA MAKSUPÄÄTTEELLÄ JA LOPPUSUMMAN SAAT LASKULLE. 

Missä/varaus:

-Kuvauksia on eri yritysten tiloissa, katso yhteystiedot täälä ja ilmoittaudu liikkeeseen mihin olette kuvauksiin menossa. 

-Kuvauksia myös Loistokoiran kotistudiossa, Pikkuhuopalahti, Helsinki. Kodikkaassa rauhallisessa ympäristössä koiran ei tarvitse jännittää ja ilmisten on turvallista tulla jos välttää yleisiä paikkoja. Loistokoiralle kysymykset ja ilmoittautumiset loistokoira@gmail.com tai 050-321 3450 (Riikka). 

Kuvauksiin saavutaan yksitellen ja kasvomaskeja saatavilla halukkaille ilmaiseksi joten kuvauksiin on turvallista tulla. Kuvaajalla maski.

Ilmoita kuvausta varatessasi: 

  • rekvisiittapohjan numero
  • taustakankaan väri (vaalea tai harmaa). Vaalealle koiralle suositellaan harmaata taustaa. Voit katso mallia taustakankaan valintaan sekä katsoa viime joulunaikaan otettuja kuvia TÄÄLTÄ. 
  • lemmikin rotu, lukumäärä sekä noin säkäkorkeus (kaikissa kuvaamoissa ei rajallisen tilan takia voida kuvata todella isoja koiria kuten Tanskandoggi, selviää/kysy varatessasi)  
  • * koirien/lasten/aikuisten lukumäärä (sama hinta). Vain Loistokoiran kotistudiossa

Loistokoiralla on erilaisia asusteita eri kokoisille koirille ja lemmikeille joista valitsemme kuvauksen alussa sopivimmat. Voit halutessasi tuoda omia asusteita ja rekvisiitta.

*Ystäväkuva. Lemmikki ja omistaja/lapset: max. 3 henkilöä samassa kuvassa lemmikin/lemmikkien kanssa. Tämä kuvaus vain Loistokoiran kotistudiossa. Loistokoiralla on myös asusteita ihmisille kuten joulupipoja (2 kpl), tonttulakkeja (2kpl), ruutukaulaliinoja. Mieti vaatetus kuvauksiin tullessa. Mielellään ei valkoisia vaatteita. Taustakangas vaalea.

Glögitarjoilu ja joulumusiikkia vain paikoissa joissa se on mahdollista. 

Lisäohjeet kuvaukseen: Käytän apuna koirille viljattomia nameja/ruokaa. Jos kuvattavana on muu kuin koira tuo mukanasi kuvaukseen omat namit ja pari lelua. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi/lemmikilläsi on erikoisnameja/-ruokavalio. Jos mahdollista älä mielellään syötä koiraasi pariin tuntiin ennen kuvausta, palkkanamit ovat tuolloin tehokkaampia. Älä tuo lemmikkiä kuvauksiin jos sillä on Epilepsia/valoherkkyys yms. joka estää studiokuvaamisen, käytössä tehokkaat salamavalot. Jos lemmikilläsi on joki sairaus, varaudu siihen, koira/lemmikki on vastuullasi. Jos lemmikistä ei saada kuvia kuvausta ei tarvitse maksaa.

Joululahjatuotteet

Voit teettää valokuvauksen jälkeen koiran kuvasta joululahjan tai muiston itsellesi. Mallikappaleet näet kuvauksissa jolloin voit tilata ja maksaa ne. Lahjat on haettavissa Loistokoiralta niiden valmistuttua tai lähetetään postitse (postitusmaksu). Voit tehdä myös ostopäätöksen kun olet saanut digikuvat, tällöin saat tuotteet laskulle. Hinnat sis. 24% alv.

Muki  

Korkeus 9,5cm, halkaisia 8cm, hintaan sisältyy säilytysrasia. Sisäväri valittavissa (pun, vihreä, roosa, kelt, musta). 22€. Lähetys 5,90€ tai haku Loistokoiralta.

Joulukuusenkoriste  

Kuva-alueen halkaisia 4,2cm, Koristeen koko halkaisia 7,5cm, metallia. Musta säilytysrasia kuuluu hintaan. 12,50€ kpl. Jos ostat enämmän kuin 5 kpl hinta on 10,50€ kpl. Lähetys alkaen 2,80€.

Lahjakortti, koiravalokuvaus

Lahja joka varmasti ilahduttaa. Katso ja osta täältä tai osta korttipäätteellä kuvausissa. Saat sen sähköpostiisi tulostettavaksi.

Sisustustaulu

Tee perinne laittamalla taulu esille aina jouluaikaan. Valkoinen tai musta kehys. Kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 55€ (lähetyskulut 6€). Kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 65€ (lähetyskulut 8€).  

Lasinaluset   

Nämä lasinaluset herättävät varmasti hilpeyttä joulukattauksessa. 9X9cm. 12,50€ kpl. Jos ostat enämmän kuin 5 kpl hinta on 10,50€ kpl. Lähetys alkaen 2,80€.

Ystäväsetti 

Valoa heijastava tuubisetti omistajalle ja hänen koiralleen. Ilmainen lähetys. Katso ja osta täältä tai tilaa ja maksa kuvauksissa korttipäätteellä.