KORUJEN MATERIAALIT JA HOITO-OHJEET

Kaikki riipukset, ketjut ym. korunosat olevat korumetallia, nikkelivapaita ja öljyttömiä. 

Läpinäkyvä korukivi koruissa pöytäkorut tuhka ja karva, pieni tuhka- ja karva sydän sekä tuhkariipuksen ja tuhkalemmikkikoru pinta ovat materiaaliltaan kirkasta läpinäkyvää hartsia. 

Tassukoru

Riipuksen pinta lasia. Lasin puhdistus kuivalla mikrokuituliinalla. Poista riipus uidessa, saunoessa ja nukkuessasi. Älä pidä korua kun suihkutat hiuslakkaa tai parfyymia. Jos riipuksessa on kaulaketju, tarkasta ajoittain ettei jokin kaukaketjun jokin lenkki ole päässyt aukeamaan (raollaan).

Tuhkariipus                  

Säilytä tuhka- ym. riipukset omassa korurasiassaan jotta ne eivät naarmuunnu tai jokin paina sen pintaa. Poista riipus uidessa, saunoessa ja nukkuessasi.  Älä pidä korua kun suihkutat hiuslakkaa tai parfyymia. Varo ettei mikään asuste esimerkiksi laukun hihna hankaa/paina korun pintaa. Säilytä koruja omassa korurasiassaan jotta se ei naarmuunnu tai jokin paina sen pintaa.

Puhdista korukivet kuivalla mikroliinalla. Jos korukiven pinta samenee ajan saatossa, sitä voidaan kiillottaa säämiskäliinalla, kevyesti ja nopein liikkein hieroen.

Korukivimassa/korun pinta hartsia. Uv suojattu, älä jätä koruja suoraan auringonpaisteeseen äläkä pidä niitä kuumassa esim. patterin päällä. Muut korun ostat ovat nikkelitöntä korumetallia.

Jos riipuksessa on kaulaketju, tarkasta ajoittain ettei jokin kaulaketjun lenkki ole päässyt aukeamaan (raollaan). Katso että esimerkiksi laukun hihna ei paina korun pintaa sen ollessa kaulassa.

Pöytäkoru (tuhka ja karva), tuhkasydän, maitohammaskoru

Puhdista korukivet kuivalla tai nihkeällä mikrokuituliinalla. Jos korukiven pinta samenee ajan saatossa, sitä voidaan kiillottaa säämiskäliinalla, kevyesti ja nopein liikkein hieroen.

Vaikka korukivimassa hartsi on uv suojattu, älä jätä koruja suoraan auringonpaisteeseen äläkä pidä niitä kuumassa esim. patterin päällä.

Läpinäkyvä korukivi on koruhartsia, sen pinnassa kiillotusaine joka sisältää: 15-30% alifaattiset hiilivedyt; 5-15% aromaattiset hiilivedyt, saippua; -5% anioniset pinta-aktiiviset aineet. Korua ei eläinten eikä lasten ulottuville. Korua ei saa laittaa suuhun.

Lemmikkikorut satiininauharusetilla (karvatupsulla tai tuhkakorulla)

Kuvallisen koruosan (lemmikin kuva) lasikapussin (pinta) puhdistus kuivalla mikroliinalla. Karvatupsua ei ole tarkoitettu pidettäväksi kaulassa tai kuljetettavana mukana. Karvatupsua ei saa harjata/kammata/pestä. Korunosat nikkelitöntä korumetallia.

Tuhkakorun pinnat puhdistus kuivalla mikroliinalla. Vaikka pinta on uv suojattu, älä jätä koruja suoraan auringonpaisteeseen äläkä pidä kuumassa esim. patterin lähelle. Jos riipuksen pinta samenee ajan saatossa, sitä voidaan kiillottaa säämiskäliinalla, kevyesti ja nopein liikkein hieroen. Säilytä koruja omassa korurasiassaan jotta ne eivät naarmuunnu tai jokin paina sen pintaa. Katso että esimerkiksi laukun hihna ei paina korun pintaa sen ollessa kaulassa.

Lasiuurna (karva ja tuhka)

Lasia. Lasiuurnan puhdistus nihkeällä mikrokuituliinalla.

Rasian samettikankaasta pölyn voi poistaa pudistelemalla/teippirullalla ja asettamalla se takaisin rasiaan.

Valmiit tuhkakorut (tuhkariipus rinkula sekä tuhkakoru ja siipi)

Terästä, nikkelitön, ruostumaton. Puhdistus nihkeällä mikrokuituliinalla. 

Poista riipus uidessa, saunoessa ja nukkuessasi.  Älä pidä korua kun suihkutat hiuslakkaa tai parfyymia. Säilytä koruja omassa korurasiassa jotta koru ei naarmuunnu.

Tassutaulu

Taulun lasin voi pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla varoen puukehystä. Aidosta puukehyksestä voi irrota tikkuja sitä liinalla pyyhittäessä, joten käytä siihen pölyhuiskaa.

 

Lue tuotteisiin liittyvät toimitustiedot ja ehdot verkkosivun alareunasta.