USEIN KYSYTYT

HUOM! Koruja ei valmisteta ajalla 26.6 - 30.6.24. Tästä johtuen voi korun valmistus kestää hieman pidempään jos tilauksesi  ajoittuu tälle ajalle. Tilauksia otetaan vastaan myös edellä mainittuina päivinä mutta materiaalin (tuhka, karva ym.) lähetysohjeet saat 30.6.24. Tällä ajankohdalla ei myöskään lähetetä paketteja.

Miten paljon koruun tarvitaan tuhkaa tai karvaa ja miksi tietty määrä

Tuhkan määrä riippuu korun mallista. Isoon sydän pöytäkoruun tuhkaa lähetetään valmistusta varten noin neljä ”ruokalusikallista” ja riipukseen noin kaksi ”ruokalusikallista". Korun valmistusta varten tarvitaan tuhkaa enemmän mitä koruun menee, tällöin tuhkaan seuloutuu erikokoisia tuhkapalasia joista koru valmistuu. Ylijäänyt tuhka lähetetään valmiin korun mukana takaisin. Saat tietoosi tarvittavan tuhkamäärän kun olet tilannut korun. Korun valmistukseen tarvitaan enemmän tuhkaa mitä siihen käytännössä menee. Tuhkassa voi olla eri värisiä- ja kokoisia palasia joista valitsen koruun parhaimmat. Jos tuhkaa on liian vähän voi siihen seuloutua vai jauhomaista tuhkaa jolloin korusta ei tule niin näyttävä. Karvakoruihin, paitsi ei riipukseen menee aika paljon karvaa joten varaudu siihen ennen tilauksen tekoa.

Miten tuhka tai karva toimitetaan korun valmistusta varten

Tuhka toimitetaan Loistokoiralle kirjeenä seurantakoodilla (pikkupaketti -lähetys) jolloin voit seurata milloin tuhka on saapunut Loistokoiralle eikä lähetys voi hävitä matkalla. Tuhkan voi lähettää normaalina kirjepostina postimerkillä (omalla vastuulla) mutta tällöin seurantaa ei voida toteuttaa. Saat sähköpostiisi ohjeet lähetystä/pakkausta varten kun olet tilannut korun verkkokaupasta. Voit halutessasi tuoda tuhkan/karvan Loistokoiralle. Tuhkan tuonnista on sovittava hyvissä ajoin. 

Miten ja milloin saan valmiin korun

Korun valmistus kestää eri ajan riippuen korumallista. Myös tekeillä olevien korujen tilausten määrä vaikuttaa. Koska tilauksia voi olla yhtä aikaa monia, käsityönä tehtävien korujen toimitusaika on tällä hetkellä noin 2-3 viikkoa (riippuu korusta). Marras-joulukuussa tilatuilla koruilla toimitusaika voi olla hieman pidempi. Koruja ei valmisteta esim. juhannuksen ja joulun tienoilla joten toimitusaika voi pidentyä jos näitä päiviä osuu korutilauksesi kohdalle. Jos tilaat joulukuun puolella ja haluat korun jouluksi, varmista asia. Tilauksia otetaan vastaa aina. Valmis koru lähetetään postin automaattiin. Jos haluat hakea valmiin korun Loistokoiralta, tilaus kannattaa tällöin tehdä sähköpostitse/laskulla koska verkkokaupasta ostaessasi oston yhteyteen tulee valmiin korun postimaksu.

HUOM! Koruja ei valmisteta ajalla 26.6 - 30.6.24. Tästä johtuen voi korun valmistus kestää hieman pidempään jos tilauksesi  ajoittuu tälle ajalle. Tilauksia otetaan vastaan myös edellä mainittuina päivinä mutta materiaalin (tuhka, karva ym.) lähetysohjeet saat 30.6.24. Tällä ajankohdalla ei myöskään lähetetä paketteja.

Kaiverretut kaulapannan nimilaatat

Pöytäkorun sydän mallin sisään tuhkan tai karvan kanssa voidaan laittaa käytössänne ollut kaulapannan nimilaatta tai sellaisen voit ostaa kaiverrettuna Loitokoiralta, 25€ kpl. Voit tiedustella saatavilla olevia laattoja (koko ja värit) Loistokoiralta loistokoira@gmail.com. Saatavilla luun- ja sydämenmuotoisia.

Miten toimin jos tilaan korun toiselle ihmiselle kauttani

Jos tilaat korun ja haluat sen lähetettäväksi toisen henkilön osoitteeseen kerro siitä tilatessasi. Verkkokaupan kautta tilatessasi, kirjoita täyttäessäsi yhteystietojasi kenttään nimeltä Toimitus eri osoitteeseen se osoite jonne haluat korun toimitettavan.

Jos tilaat kaksi korua jotka haluat lähetettäväksi kahteen eri osoitteeseen, tällöin ole yhteydessä ennen ostoasi loistokoira@gmail.com niin voimme tehdä tilauksen sähköpostitse laskulle.

Miten toimin jos tilaan korulahjakortin toiselle henkilölle

Tilaa korulahjakortti verkkokaupasta tietylle korulle. Saat lahjakortin sähköpostiisi jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse eteen päin toiselle henkilölle. Kortin saaja on yhteydessä Loistokoiraan.

 

Kaikista koruista tulee yksilöllisiä koska ne tehdään käsityönä. Huomio että karva ja tuhka tummuu hieman hartsikoruissa. Myös koruissa jotka valmistuvat muoteissa (tuhkasydän, pöytäkoru karva- ja tuhkasydän) on eroja, koska muotit eroavat hieman toisistaan.

 

JOS OLET TUOMASSA TUHKAA TAI KARVAA LOISTOKOIRALLE, SOVITHAN AJAN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS. loistokoira@gmail.com. Loistokoiran kotistudio: Pikku Huopalahti, Helsinki.

Vastaan mielelläni jos tulee kysyttävää  loistokoira@gmail.com