USEIN KYSYTYT

Miten paljon koruun tarvitaan tuhkaa ja miksi tietty määrä

Tuhkan määrä riippuu korun mallista. Isoon sydän pöytäkoruun tuhkaa lähetetään valmistusta varten noin neljä ”ruokalusikallista” ja riipukseen noin kaksi ”ruokalusikallista". Korun valmistusta varten tarvitaan tuhkaa enemmän mitä koruun menee, tällöin tuhkaan seuloutuu erikokoisia tuhkapalasia joista koru valmistuu. Ylijäänyt tuhka lähetetään valmiin korun mukana takaisin. Saat tietoosi tarvittavan tuhkamäärän kun tilaat korun. Korun valmistukseen tarvitaan enemmän tuhkaa mitä siihen käytännössä menee. Tuhkassa voi olla eri värisiä- ja kokoisia palasia joista valitsen koruun parhaimmat. Jos tuhkaa on liian vähän voi siihen seuloutua vai jauhomaista tuhkaa jolloin korusta ei tule niin näyttävä.

Miten tuhka toimitetaan korun valmistusta varten

Tuhka toimitetaan Loistokoiralle kirjeenä seurantakoodilla (xxs-lähetyksenä) jolloin voit seurata milloin tuhka on saapunut Loistokoiralle eikä lähetys voi hävitä matkalla. Tuhkan voi lähettää normaalina kirjepostina postimerkillä (omalla vastuulla) mutta tällöin seurantaa ei voida toteuttaa. Saat sähköpostiisi ohjeet tuhkan lähetystä/pakkausta varten kun olet tilannut korun verkkokaupasta. Voit myös tuoda tuhkan halutessasi Loistokoiralle, tämän voi ilmoittaa kun olet saanut paluuviestin oston jälkeen. Tuhkan tuonnista on sovittava hyvissä ajoin. 

Miten ja milloin saan valmiin korun

Korun valmistus kestää eri ajan riippuen korumallista. Myös tekeillä olevien korujen tilausten määrä vaikuttaa. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Marras-joulukuussa toimitusaika voi olla pidempi noin 5 viikkoa. Valmis koru lähetetään postin automaattiin. Halutessasi voit hakea sen Loistokoiralta, kerro siitä korutilauksen jälkeen kun olet saanut lähetysohjeet tai kirjoita tilauksen viestikenttään. Korun hausta on sovittava hyvissä ajoin.

Kaiverretut kaulapannan nimilaatat

Pöytäkorun sydän mallin sisään tuhkan tai karvan kanssa voidaan laittaa käytössänne ollut kaulapannan nimilaatta tai sellaisen voit ostaa kaiverrettuna Loitokoiralta, 25€ kpl. Voit tiedustella saatavilla olevia laattoja (koko ja värit) Loistokoiralta loistokoira@gmail.com. Saatavilla luun- ja sydämenmuotoisia.

Miten toimin jos tilaan korun toiselle ihmiselle kauttani

Jos tilaat korun ja haluat sen lähetettäväksi toisen henkilön osoitteeseen kerro siitä tilatessasi. Verkkokaupan kautta tilatessasi, kirjoita täyttäessäsi yhteystietojasi kenttään nimeltä Toimitus eri osoitteeseen se osoite jonne haluat korun toimitettavan.

Jos tilaat kaksi korua jotka haluat lähetettäväksi kahteen eri osoitteeseen, tällöin ole yhteydessä ennen ostoasi loistokoira@gmail.com.

Miten toimin jos tilaan korulahjakortin toiselle henkilölle

Tilaa korulahjakortti verkkokaupasta tietylle korulle. Saat lahjakortin sähköpostiisi jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse eteen päin toiselle henkilölle.

 

Kaikista koruista tulee yksilöllisiä koska ne tehdään käsityönä. Huomio että karva ja tuhka tummuu hieman hartsikoruissa. Myös koruissa jotka valmistuvat muoteissa (tuhkasydän, pöytäkoru karva- ja tuhkasydän) on eroja, koska muotit eroavat hieman toisistaan.

 

JOS OLET TUOMASSA TUHKAA TAI KARVAA LOISTOKOIRALLE, SOVITHAN AJAN HYVISSÄ AJOIN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS. loistokoira@gmail.com. Loistokoiran kotistudio: Pikkuhuopalahti, Helsinki.

Vastaan mielelläni jos tulee kysyttävää  loistokoira@gmail.com