KUVATUOTTEIDEN TILAUS JA TOIMITUSEDHOT SEKÄ HOITO-OHJEET

TILAUKSEN TOIMITUS 
Tilaaja maksaa postimaksun. Voit myös hakea tuotteet Loistokoiralta tai ne toimitetaan Hkikeskustan lähialueille henkilökohtaisesti.

PALAUTUSEHDOT/TAKUU
Tilaustyönä tehdyillä tuotteilla (myös joulukortit) ei ole palautusoikeutta eikä takuuta, ellei tuote ole mennyt rikki lähetyksessä. Takuu on voimassa vain valmistusvirheiden (Loistokoiran virheet) osalta jolloin ne korjataan veloituksetta, Näitä virheitä ovat esimerkiksi valokuvan rajaus- ja värivirheet. Takuun piiriin ei kuulu kehystoimittajan kehyksissä- tai paspatuurieissa olevat virheet (pintanaarmut, värierot kehysten välillä). Ruskeiden kehysten välillä voi olla värieroja eri kehysten välillä, ei palautusoikeutta. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen ja lähetä valokuva viallisesta tai rikkinäisestä tuotteesta.

Takuu ei koske luonnollista kuvatuotteiden kulumista, haalistumista, naarmuuntumista, värimuutoksia yms. ajansaatossa. Kuvatuotteiden värit voivat hieman muuttua tulostettaessa/teettäessä. Kuten canvastauluissa joissa valokuvan harmaa tausta vaalenee hieman teettäessä. Ei palautusoikeutta.

Reklamaatiotilanteessa ja palautteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com, kiitos.

HOITO-OHJEET

Tauluja voi pyyhkiä mikroliinalla, ei märällä liinalla. Tauluissa lasi.

Lasinalusien välissä on syytä pitää esim. kuplamuovia, ettei niiden pinta hankaudu. Lasinalusia ei saa laittaa pesukoneeseen eikä liottaa vedessä. Pyyhin likainen pinta mikroliinalla.

EHTOJEN MUUTTAMINEN
Loistokoira voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja. Loistokoira omistaa oikeudet valmistamien tuotteiden kuviin ja voi käyttää niitä markkinoinnissa.