YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS

LOISTOKOIRAN YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS  29.1.2023  klo 11.00-17.00

Supersuosittu Loistokoiran pop up -kuvaamo ystävänpäiväteemalla. Ikuistan koirasi tai muu lemmikkisi persoonallisiin ystävänpäiväkuviin. 95€ kuvaukseen sisältyy kaksi digikuvaa ja 10kpl kuvakorttia (haluamallasi tekstillä) jotka voit antaa ystävillesi. Valitse alla olevista rekvisiittapohjista kuvaukseen mieluisin. Voit teettää kuvasta ihania lahjatuotteita tai muiston itsellesi. Kysymykset: loistokoira@gmail.com. Sivun alla lisätiedot kuvauksesta.

1. My love

Kuva sydäntyynyn kanssa. Mahdolliset asusteet katsomme kuvauksen alussa. Pohja käy kaiken kaikenkokoisille koirille.

2. Hattarapilvellä

Pohja käy kaikenkokoisille koirille.

3. Rakkausuutisia

Käy kaiken kokoisillekoirille.

4. Minä ja lohikäärme

Kärryyn mahtuu noin Borderterrierin kokoinen- tai kaksi pientä koiraa.

5. Söpö ystäväni

Laukkuun mahtuu yksi Westien kokoinen- tai esimerkiksi kaksi pienempää koiraa. 

6. Ystävänpäiväleipuri

Muffinseja ystävänpäiväksi. Pohja käy kaikenkokoisille korille.

Kuvakortti ja lahjatuotteet

Voit teettää valokuvauksen jälkeen koiran kuvasta lahjan ystävällesi tai muiston itsellesi. Mallikappaleet näet kuvauksissa jolloin voit tilata ja maksaa. Voit tehdä myös ostopäätöksen kun olet saanut digikuvat, tällöin saat tuotteet laskulle. Lahjatuotteet on haettavissa Loistokoiralta niiden valmistuttua tai ne lähetetään postitse (postitusmaksu). Kuvakortit lähetetään veloituksetta. Hinnat sis. 24% alv. 

Kuvakortti

Kuvauksen hintaa sisältyy 10kpl kuvakorttia (10,3 x 12,3 cm) haluamallasi tekstillä, taakse voi kirjoittaa. Lisäkortit 1,90€ kpl. Ilmainen lähetys kotiisi ystävänpäiväkuvauksissa käyneille.

Muki

Mukin korkeus 9,5cm, halkaisia 8cm, hintaan sisältyy säilytysrasia. Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Sisäväri/korva valittavissa (roosa tai musta). 39€. Postitus 6,90€.  

Sisustustaulu

Valkoinen tai musta kehys. Kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 55€ (lähetyskulut 6€ yksi taulu). Kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 65€. Postitus 6,90€.  

Ystävämuisto

Kuvasta ihana muisto itselle tai ystävällesi. Satiininauhan värin voi valita (harmaa, punainen, valkoinen, vaaleanpunainen tai -sininen). Pyöreä 7cm, ovaali 7,5x6cm. 39€. Lähetys 2,50€.

Peltirasia

Peltirasia 15cm, korkeus 5cm. 43€. Postitus 6,90€ tai haku veloituksetta Loistokoiralta.

Lasinaluset

2kpl 39€, 4kpl 59€, 6kpl 85€. Postitus alkaen 3,70€.  

vaus Loistokoiran kotistudiolla (Pikkuhuopalahti, Helsinki). Hyvät yhteydet omalla autolla tai julkisilla.

Kuvaus 95€ (sis.alv. 24%) Hinta sisältää kaksi digikuvan ja 10 kpl kuvakorttia (teetetään hintaan sisältyvästä digikuvasta), lisädigikuvat 17€ kpl ja lisäkappaleet korteista 1,90€. Ilahduta tuttaviasi lähettämällä heille ihana ystävänpäivän terv ehdys. Kortiti lähetetään (veloituksetta) sinulle postitse tai voit hakea ne Loistokoiralta. Loistokoira valitsee otetuista kuvista sinulle muutamia digikuvia joista valitset korttikuvan ja mahdolliset lisädigikuvat. Kuvaus ja mahdolliset lisäkortit maksetaan heti kuvauksen jälkeen korttipäätteellä. Mahdolliset lahja/kuvatuotteet voit tilata ja maksaa samalla tai saat niistä sähköisen laskun. Kuvatuotteet valmistetaan samalla kertaa kun kuvakortit.

Jos aijot tilata kuvatuotteita, varaa kuvausaika ajoissa jotta tuotteet ehditään valmistamaan ystävänpäiväksi. 

Missä:

-Kuvaus Loistokoiran kotistudiossa, Pikkuhuopalahti, Helsinki. Kodikkaassa rauhallisessa ympäristössä koiran ei tarvitse jännittää. Kysymykset loistokoira@gmail.com. 

Ilmoita kuvausta varatessasi: Ilmoita alla olevat kohdat varatessasi lomakkeen viestikenttään

  • rekvisiittapohjan numero (ylää numeroidut kuva)
  • taustakankaan väri (vaalea tai harmaa). Vaalealle koiralle suositellaan harmaata taustaa. Voit katso mallia taustakankaan valintaan myös Kuvagalleriasta. 
  • lemmikin rotu, lukumäärä sekä noin säkäkorkeus. Huom! Loistokoiran kotistudioll ei voida kuvata todella isoja koiria kuten tanskandoggi

Varaus:

VARAUS ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoita yllä olevat kohdat viestikentässä varauslomakkeella.

Varaus päättyy 26.1.2023.

Pohjissa olevat asusteet (rusetit, kaulurit) ovat esimerkkejä, Loistokoiralla on muutamia erilaisia asusteita eri kokoisille koirille joista valitsemme halutessasi kuvauksen alussa sopivimmat. Voit halutessasi tuoda omia asusteita ja rekvisiitta.

Käytän apuna koirille viljattomia nameja/ruokaa. Jos kuvattavana on muu kuin koira tuo mukanasi kuvaukseen omat namit ja pari lelua. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi/lemmikilläsi on erikoisnameja/-ruokavalio. Jos mahdollista älä mielellään syötä koiraasi pariin tuntiin ennen kuvausta, palkkanamit ovat tuolloin tehokkaampia. Käytä koira tehtävillään ennen tuloa. Älä tuo lemmikkiä kuvauksiin jos sillä on Epilepsia/valoherkkyys yms. joka estää studiokuvaamisen, käytössä tehokkaat salamavalot. Jos lemmikilläsi on joki sairaus, varaudu siihen, koira/lemmikki on vastuullasi. Jos lemmikistä ei saada kuvia, kuvausta ei tarvitse maksaa.