YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS

LOISTOKOIRAN YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS  55€  10.1-10.2.2020

Supersuosittu Loistokoiran pop up kuvaamo jatkaa nyt ystävänpäiväteemalla. Ikuistan koirasi tai muu lemmikkisi persoonallisiin ystävänpäiväkuviin. Kuvaukseen sisältyy digikuvien lisäksi 5 kpl kuvakorttia ystävänpäivätoivotuksella jotka voit antaa ystävillesi. Valitse alla olevista rekvisiittapohjista kuvaukseen mieluisin ja ilmoittaudu pian. Sivun alla lisätiedot kuvauksesta ja lahjatuotteista.

My love

Kuvaan saa yhden tai useamman koiran. Käy kaikenkokoisille koirille. Vaalea tai roosa huopa. Vaalea tai harmaa taustakangas.

News News (uros)

Käy kaikenkokoisille koirille. Kuvassa voi olla yksi iso koira tai kaksi pientä-/keskikokoista koiraa. Harmaa taustakangas.

News News (narttu)

Käy kaikenkokoisille koirille. Kuvassa voi olla yksi iso koira tai kaksi pientä-/keskikokoista koiraa. Harmaa taustakangas.

I love my dog (vaalea taustakangas)

Kaikenkokoisille koirille. Ilman asusteita tai saatavilla erilaisia uroksille ja nartuille.

I love my dog (harmaa taustakangas)

Kaikenkokoisille koirille. 

Minä ja lohikäärmeystävä

Kärryyn mahtuu max Westien kokoinen tai kaksi pientä koiraa. Harmaa taustakangas.

Ystävänpäiväleipuri

Kaikenkokoisille koirille. Hattu käy keskikokoiselle- ja isomalle koiralle (noin Westie-Labradorin noutajalle), ei pakollinen. Kuvassa voi olla kaksi koiraa toisella hattu ja toisella essu. Vaalea tai harmaa taustakangas.

Ystäväkuva

Kuvaus harmaalla taustalla. Katso alta lisätiedot ystäväkuvaukselle.

Kuvakortit

5 kpl sisältyy hintaan. Ystävänpäivoivotuksella tai ilman. Taakse voi kirjoittaa. Lisäkappaleet 2,50€ kpl.

Huippulaatuiset lasinaluset koiran kuvasta

Lasinaluset 12,50€ kpl. Pidike valokuvakortille 1,50€ kpl. Alla lisätiedot.

Ystäväkoru

Kaksi eri kokoa ja vaihtoehtoa. 29€ ja 35€. Alla lisätiedot.

Sisustustaulut valokuvasta

55€ ja 65€. Alla lisätiedot.

TIEDOT:

Kuvaus Loistokoiran kotistudiossa, Pikkuhuopalahti Helsinki, 10.1-10.2. 2020, klo. 12.00-20.00 välisellä ajalla.

HUOM! Kuvatuotteita voi teettää myös he ketkä ei tule kuvauksiin vaan haluavat teettää jo olemassa olevasta kuvasta. Tässä tapauksessa ole yhteydessä sähköpostitse.

Koirakuvaus: 55€ (sis.alv. 24%) (hinta on toinen jos kuvaus on jonkin muun yrityksen tilassa). Hinta sisältää kaksi digikuvaa ja 5 kpl valokuvakorttia joissa ystävänpäivätoivotus (millä kielellä tahansa tai ilman tekstiä). Ilahduta ystäviäsi antamalla heille ystävänpäivätoivotus. Kuvan taakse voi kirjoittaa. Kuvat lähetetään (veloituksetta) sinulle postitse kuvauksen/teettämisen jälkeen tai voit hakea ne Loistokoiralta jos kuvaus on lähellä ystävänpäivää eivätkö ehdi postitse. Digikuvat valitset kuvagalleriasta niiden valmistuttua. Kuvakorttien lisäkappaleet 2,50€ kpl, digikuvien lisäkappaleet 15€ kpl. 

Kuvaus ja mahdolliset lisäkappaleet kuvakorteista maksetaan heti kuvauksen jälkeen korttipäätteellä. Mahdolliset lisäkappaleet digikuvista ja kuvatuotteet voit maksaa heti tai saat ne laskulle myöhemmin.

Valitse omalle koirallesi/lemmikillesi sopivin rekvisiittapohjan. Ilmoita varatessasi rekvisiittapohjan nimi, haluttu taustakangasväri (vaalea tai harmaa, jos valittavissa) sekä koirien lukumäärä.  

Kaikki pohjat käyvät nartuille ja uroksille erilaisilla- ja värisillä asusteilla. Loistokoiralla on erilaisia asusteita eri kokoisille koirille joista valitsemme kuvauksen alussa sopivimmat. Voit halutessasi tuoda omia asusteita ja rekvisiitta. 

Samassa kuvassa voi olla veloituksetta enemmän kuin yksi koira/lemmikki. 

Ystäväkuva (lemmikki ja omistaja): veloituksetta 1-2 henkilöä samassa kuvassa koiran kanssa. 20€ koirakuvauksen päälle jos henkilöitä on enemmän kuin kaksi. Ilmoita henkilömäärä varatessa. Taustakangas harmaa.

Kuvatuotteet / Ystävänpäivälahjat: Ihanat ystävämuistot itselle tai lahjaksi. Mallikappaleet näet kuvaukissa. Voit tehdä tilauksen ja maksaa kuvauksissa tai vasta kuvien valmistuttua. Kaikki hinnat sis. 24% alv.

- sisustustaulu 21x30 kehyskoko 55€ ja 30x40 kehyskoko 65€, saatavana valkoinen ja musta kehys sekä paspartuu

- tyylikkäät premium lasinaluset valokuvasta,  9x9cm. 12,50€ kpl.

- ystäväkoru valokuvasta. Kuvakoru ilman tupsua tai pelkkä tupsu 29€. Kuvakorun voi laittaa ketjuun jolloin sitä voi pitää kaulakoruna, tupsu ei sovellu kaulakoruksi. Kuvakoru tupsun kanssa 35€ (asiakas toimittaa karvan Loistokoiralle). Kysy karvan pituus, isommassa korukannassa oltava pidempi karva. Hintoihin sisältyy valkoinen tai vaaleanpunainen satiininauha (kysy muuta väriä), pituus 13cm (kaksinkerroin). Personoi koru lisäämällä siihen miniriipuksia 2,50€ kpl. 

-kuvakortit 10x12cm. Tekstillä tai ilman. Kortin taakse voi kirjoittaa kuulakärkikynällä tai permanent -tussilla. Lisäkappaleet 2,50€ kpl.

- pidike kuvakortille. Pidä kuva muistona kuvapidikkeessä tai tee kattaus ja laita jokaisen ystäväsi eteen ystävänpäivätoivotus. Korkeus 10cm, 1,50€ kpl. 

Kuvatuotteet / lahjat voit hakea niiden valmistuttua Loistokoiralta tai Hki keskustan lähialueilta veloituksetta. Postittaessa hintaan lisätään postikulut. Kuvatuotteet voit tilata ja maksaa heti kuvauksen jälkeen tai saat ne laskulle.

Lisäohjeet kuvaukseen: Käytän apuna koirille viljattomia nameja/ruokaa. Jos kuvattavana on muu kuin koira tuo mukanasi kuvaukseen omat namit ja pari lelua. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi/lemmikilläsi on erikoisnameja/-ruokavalio. Jos mahdollista älä mielellään syötä koiraasi pariin tuntiin ennen kuvausta, palkkanamit ovat tuolloin tehokkaampia. Älä tuo lemmikkiä kuvauksiin jos sillä on Epilepsia/valoherkkyys yms. joka estää studiokuvaamisen, käytössä tehokkaat salamavalot. Jos lemmikilläsi on joki sairaus, varaudu siihen, koira/lemmikki on vastuullasi. 

Ilmoittautumiset ja kysymykset loistokoira@gmail.com tai puh. 050-3213450. Jos myöhästyt kuvauksista soita Loistokoiralle. 

Lue kaikki kuvaustiedot ja ehdot koiravalokuvaus sivulta ennen kuvaukseen tuloa, kiitos.