KOIRAVALOKUVAUS

Aivan uudenlainen kuvauskonsepti jossa käytetään rekvisiittapohjia, näin saadaan mieleenpainuvia kuvatarinoita.

YLÄVALIKOSTA LÖYTYY YSTÄVÄNPÄIVÄKUVAUS !
Loistokoiralta saa koirakuvauksen lahjakortille (alkaen 55€), ihana lahjaidea. Katso verkkokaupasta myynnissä olevat lahjakortit erilaisiin kuvauksiin. Voit ostaa sieltä tai tilata loistokoira@gmail.com

 

Raflaavat kuvaukseni on tarkoitettu heille, jotka haluavat ikuistaa lemmikkikultansa mieleenpainuviin kuvatarinoihin. Heille, jotka haluavat fiilistellä ja heittäytyä arjen pikku tapahtumiin. Heille, jotka haluavat arjen keskelle jotain erilaista. 

Uniikit ja hauskat valokuvat syntyvät erilaisia rekvisiittapohjia apuna käyttäen. Koiravalokuvaus voidaan toteuttaa myös ystäväkuvana koirasta ja omistajasta yhdessä. Kuvia saa halutessaa myös ilman rekvisiittoja. KATSO JA VALITSE KOIRASI KUVAUKSEEN SOPIVA REKVISIITTAPOHJA TÄÄLTÄKuvahaun tulos haulle nuoli merkkiww.rekvisiittapohjat.webnode.fi

Suomen ensimmäiset koirakuvauskutsut, WOW ! Tilaa kotiisi koirakuvauskutsut ja tehdään ikimuistoinen hetki vaikka koirasi syntymäpäivänä tai muuten vain kokoontuen yhteen koiraystäviesi kanssa. Kutsuja on tarjolla erilaajuisia joiden tiedot näet alla hinnoissa.

Kuvauksen jälkeen voit teettä koirasi kuvasta taulun seinällesi tai antaa sen lahjaksi. Kuvatuotteet kohdassa näet taulukuvia ja -tietoja. 

 

 

KOIRAVALOKUVAUS, TILAUS / KYSYMYKSET

loistokoira@gmail.com

Puh. 050-321 34 50 (Riikka)

 

KOIRAVALOKUVAUS ASIAKKAAN KOTONA (yhden asiakkaan koira) 135€ sisältää neljä käsiteltyä digikuvaa.  Kuvaushinta sisältävät matkat Helsinki, Espoo, Vantaa alueille. Muualle kilometrimaksu, kysy tarvittaessa. Järjestä koirakuvauskutsut jolloin saat kuvauksen vielä halvemmalla, alla tiedot kutsuista.

LOISTOKOIRAN TILOISSA SUORITETTAVA KOIRAVALOKUVAUS (HKI, Pikkuhuopalahti) 85€ (sis. alv 24%) sisältää neljä käsiteltyä digikuvaa. 

LAHJAKORTTI KOIRAKUVAUKSEEN (Kuvaus: HKI, Pikkuhuopalahti) Alkaen 55€. Hyvä lahjaidea. NETTIKAUPASSA NÄET ERIHINTAISIA LAHJAKORTTEIJA ERILAISIIN KUVAUKSIIN. Korttien lisätiedot kohdasta kuvaustiedot ja -toimitus, ehdot / lahjakortti koirakuvaukseen.  

PENNUN VUOSI 

230€. Sisältää kolme kuvauskertaa 1,5 vuoden sisällä. Jokaisesta kerrasta saa kolme käsiteltyä digikuvaa. Lisäkuvat 18€ kpl. Koiravalokuvaus voidaan suorittaa rekvisiittapohjia apuna käyttäen tai ilman niitä. Kuvauksen jälkeen voit tilata koirasi kuvasta sisustustaulun. Hauska idea on kolmen taulun sarja, joissa jokaisesta kuvauskerrasta yksi kuva. Katso taulumalleja ja hinnat kohdasta kuvatuotteet.

KOIRAKUVAUSKUTSUT (kuvaus)

Tilaa kotiisi koirakuvauskutsut ja pyydä koiraystäväsi mukaan. Tilassa olisi hyvä olla erillinen huone kuvausta varten.

Hinta 390€ (max.4 koiraa), neljä digikuvaa kaikista koirista, lisäkuvat 15€ kpl. Kuvauksen hinnan voit jakaa halutessasi kuvattavien kesken tai antaa kuvat heille muistoksi. Kutsujen tilaaja/järjestäjä (yksi henkilö) saa lahjaksi koirastaan 15 x 20 kokoisen paperikuvan, arvo 25€.

KOIRAKUVAUSKUTSUT SYNTYMÄPÄIVÄTEEMALLA. (kuvaus, herkkuja, synttäriasusteet ja somisteet)

Vietä koirasi syntymäpäivä ikimuistoisesti koiraystäviesi kesken. Kaikki koiravieraat saavat kaulaansa samanlaiset huivit ja juhlahuone koristellaan asiaankuuluvin somistein (yksi huone/huoneen osa). Tilassa olisi hyvä olla erillinen huone kuvausta varten. Herkuttelu tapahtuu kuvauksien jälkeen. 

Hinta 470€ (max.4 koiraa). Hinnan voit jakaa kutsuihin tulijoiden kesken. Kaikki kuvattava olleet saavat kolme käsiteltyä digikuvaa. Lisäkuvat 15€ kpl. Hintaan kuuluu kaikki kutsuihin tulevat somisteet ja koirien herkut. Jos vietämme kahden koiran syntymäpäiviä, voitte esimerkiksi jakaa summan. Kutsujen tilaaja/järjestäjä (yksi henkilö) saa lahjaksi koiransa kuvata 15 x 20cm kokoisen paperikuvan. Lahjan arvo 25€ (hinta sis. alv 24%). Muut kuvattavat olleet saavat muistoksi koirastaan 10 x 15 kokoiset paperikuvat, arvo 15€ kpl. Kaikki paperikuvat lähetetään postitse kuvauksen tilaajalle joka antaa kuvat vieraana olleille. Digikuvat jokainen saa sähköpostiinsa.

Kaikki hinnat sis. alv 24%.

 

KUVAUSTIEDOT

Koiravalokuvaus toteutetaan asiakkaan kotona, Loistokoiralla tai erikseen sovitussa paikassa, sisätilassa. Ole yhteydessä jos haluat kuvauksen mutta sinulla ei ole siihen tarvittavaa tilaan.

Rekvisiittapohjilla suoritettavan kuvauksen rekvisiitat ja asusteet voivat hieman vaihdella koiran koosta riippuen mutta kuvan fiilis ja aihe pysyy samana. 

Kuvaustausta vaalea tai harmaa. Rekvisiittapohjista näet mikä tausta on missäkin kuvassa tai onko vaihtoehtoja. Kuvausalueen koko noin 4,5m leveä (taustakangasteline ja valot sivuille), syvyys noin 3,5m (telineestä eteenpäin, pidempi jos koira on todella iso). Voidaan käyttää myös asunnon omia "taustoja" jolloin taustakangastelinettä ei tarvita. 

Jos mahdollista, älä syötä koiraasi juuri ennen kuvausta noin pariin tuntiin, tällöin palkkanamit toimivat paremmin. Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. Ilmoita kuvaajalle ruoka-allergioita tai muista sairauksista jotka estävät tai ne pitää ottaa huomioon kuvauksissa sekä estävät salamavalojen käytön (epilepsia). Jos koirallasi on jokin sairaus ota se huomioon kuvauksiin tullessa, koira on vastuullasi. Ylivilkas koira kannattaa lenkittää ennen kuvauksiin tuloa jolloin virtaa on vähemmän kuvaustilanteessa.

Jos koira ei pysy aloillaan eikä siitä saada asiakaan mielestä kunnollisia kuvia kuvausta ei tarvitse maksaa eikä asiakas tuolloin saa jo otettuja kuvia. Muutoin asiakas hyväksyy kuvauksen.

Loistokoiran kotistudiossa eikä lahjakorttikuvauksessa ole varausmaksua. Kotivalokuvausta tilattaessa maksetaan varausmaksu 40 euroa yrityksen tilille, se vähennetään kokonaissummasta kuvausta maksettaessa. Kotikuvausajan peruutus on tehtävä 24 tuntia ennen kuvausaikaa jolloin varausmaksu palautetaan, muutoin varausmaksua ei palauteta. Äkillisissä sairastapauksissa perintää ei ole.

Voit tilata kuvauksen jälkeen koirasi kuvasta taulun tai kolme kuvan taulusarjan. Näet taulukuvia kuvatuotteet valikosta. Tuon myös kuvauksiin mallikappaleita tauluista. Kuvatuotteet voit tilata ja maksaan kuvauksen yhteydessä tai tilauksen voi tehdä jälkikäteen milloin vain. 

Kuvaus maksetaan heti kuvauksen jälkeen maksupäätteellä, ellei toisin ole ilmoitettu.

POP UP KOIRAKUVAAMONIDEN EHDOT ASIAKKAILLE

Pop up kuvaamoissa eri yritysten tiloissa (ei Loistokoiran kotistudiossa). Ei erillistä varausmaksua. Jos aika on varattu eikä asiakas saavu paikalle eikä ilmoita peruuntumisesta, peritään ajasta 50€. Äkillisissä sairastapauksissa ei peritä maksua.

Jos myöhästyt eikä kuvausta, tässä vaiheessa kuvausta ei voi peruuttaa. Kuvauksen voi suorittaa mahdollisesti muiden kuvattavien jälkeen tai kuvauksen voi suorittaa Loistokoiran tiloissa 2 viikon aikana. Jos asiakas ei ota kuvausta pop up päivänä tai Loistokoiralla, 50€ peritään asiakkaalta.

Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Toimita kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos et ole itse paikalla kuvauksen aikana ja jos koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. Ilmoita kuvaajalle ruoka-allergioita tai muista sairauksista jotka estävät tai ne pitää ottaa huomioon kuvauksissa sekä estävät Loistokoiran namien antamisen tai salamavalojen käytön. Jos koirallasi on jokin sairaus ota se huomioon kuvauksiin tullessa, koira on vastuullasi.

KUVIEN TOIMITUS

Asiakas/asiakkaat saa kuvauksen jälkeen kuvatiedostot, jotka soveltuvat kehitettäväksi. Kuvien maltillinen jälkikäsittely sisältyy hintaan (perusmuokkaus, sävykorjaus). Kuvat pääasiassa pystykuvia, riippuu rekvisiittapohjista. Rekvisiittapohjat voivat rajoittaa jompaakumpaa muotoa (pysty/vaaka). Jos haluat tietynmallisen, kannattaa se kertoa kuvausta varattaessa. Kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin kuvagalleriaan jonka kautta hän pääsee valitsemaan kuvat.

Valokuvilla tai valokuvista teetetyillä tauluilla tai muilla tilaustuotteilla ole palautusoikeutta, reklamaatiotilanteessa ota yhteys Loistokoiraan. 

Laadun takaamiseksi (värit, kirkkaus, tarkkuus ym.) teetä kuvatuotteet Loistokoiran kautta. Teetän kuvatuotteet parhaassa kehittämössä jossa laatu on taattu.

LAHJAKORTTIT KOIRAKUVAUKSEEN

Lahjakortin voit ostaa nettikaupasta (erilaisia lahjakortteja) tai laittamalla sähköpostia Loistokoiralle. Lahjakortti maksetaan yrityksen tilille ja suorituksen näkyessä kortti lähetetään tilaajalle. Asiakas voi valita kyseisellä kortilla potretti- tai rekvisiittakuvauksen. Kortti voimassa yhden kuvauskerran. Kortti umpeutuu 4 kk maksusuorituksen näkyessä Loistokoiran tilillä. Umpeutumispäivämäärä lukee kortissa. Jos korttia ei käytetä 4 kk aikana, ei sitä tuon ajan jälkeen voi käyttää eikä siitä saa rahoja takaisin.  Kortti lähetettään 2-4 päivän kuluessa kun yritys on saanut maksusuorituksen, riippuen pyhäpäivistä. Loistokoira ei vastaa  Postin myöhästymisestä ym.  Palautus oikeus 14 päivää siitä kun maksu on kirjautunut Loistokoiran tilille. Ostaja saa tuolloin rahan tililleen. Kortin käyttäjällä ei ole väliä mutta lahjakortti on oltava mukana kuvauksiin tullessa jolloin sen katsotaan käytetyksi. Jos koirasta ei vireystilan takia saada kuvia, kuvausta voidaan kokeilla toisena päivänä. Jos tälläkään kerralla kuvaus ei onnistu, kortin summasta puolet hyvitetään kortin ostajalle ja kortti merkataan ”käytetyksi”. Lahjakorttikuvaus on Loistokoiran kotistudiossa, Helsinki Pikkuhuopalahti, loistokoira@gmail.com. Puh. 050-3213450.

 LOISTOKOIRA TAPAHTUMISSA                   

Tapahtumissa ja muissa yleisillä paikoilla Loistokoiran ottamia kuvia ja videoita voidaan käyttää markkinoinnissa. Tapahtumissa kuten Pikkis juhlii (18.05.2019) Loistokoiran pitämällä koirien aktiiviradalla sekä -leluilla leikkiminen on omalla vastuulla. Yritys ei korvaa vahinkoja joita tapahtuu messu-/tapahtuma-alueilla.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET 

Asiakas saa laittaa sosiaaliseen mediaan vain Loistokoiran vesileimalla varustettuja kuvia, leimaton kuva ovat kehittämistä varten omaan käyttöön kotitiloihin. Kuvauksen jälkeen saat kuvat velileimalla ja ilman sitä. 

Jos kuvia on otettu jonkin yrityksen koira-asiakkista heidän yritykselleen, on heillä oikeus teettää vain vesileimallisia kuvia omaan käyttöönsä (oman yrityksen tilaan). Kuvia ei saa käyttää yksityishenkilön tai yrityksen mainonnassa, tähän käyttötarkoitukseen on ostettava Loistokoiralta käyttöoikeus. Tämä yritys voi laittaa omaan sosiaalisen median sivuilleen kuvan päivityskuvana (ei mainoksena) vesileimalla varustettuna. Paperikuvat tilataan mielellään Loistokoiran kautta, kuvan laadun takaamiseksi (värit, tummuus, tarkkuus ym.). Loistokoira teettää kuvat parhaassa kehittämössä jossa laatu on taattu.

Loistokoira voi käyttää kuvia (joissa kohteena vain eläin) yrityksen mainonnassa, markkinoinnissa sekä tuotteissaan. Niille kuville, joissa näkyy selkeästi ihmisen kasvot, pyydetään erikseen käyttölupa. Kuvaa joissa ihminen esim. takaapäin tai rajattu niin että ihmistä ei tunnista, yritys voi käyttää edellä mainittuihin tarkoituksiin. Loistokoira voi käyttää markkinoinnissaan myös kotikuvauksissa otettuja fiiliskuvia joissa ei näy ihmisten kasvot tai paljon asunnosta. Kysytään erillinen lupa jos ihmisiä ja asuntoa näkyy paljolti. Noudatan valokuvaajien tekijänoikeuslakia 49§. Kuvauksen hyväksymällä asiakas tietää että kuvien käyttöoikeus jää kuvaajalla ja sen myötä Loistokoiralle ellei halua ostaa kuvaan oikeuksia. Asiakkaille/erilaisille yrityksille ostetut kuvat eivät tarkoita käyttö- tai omistusoikeuden siirtymistä asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan ostaa kuville erilaisia oikeuksia (käyttö- tai omistusoikeus). Tilatessaan ja maksaessasi kuvauksen asiakas hyväksyy tekijänoikeuspykälät sekä Loistokoiran ottamien kuvien käyttömahdollisuudet. Loistokoira voi teettä kuvista tuotteita, myydä niitä sekä erilaisia kuvaoikeuksia.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Valokuvauksen voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ym. ehdot löydät aina tältä sivulta. Loistokoiralla oikeus muuttaa ehtoja..

POP UP KOIRAKUVAAMO YRITYKSESI TILOIHIN

Ole yhteydessä jos haluat liikkeeseesi pop up koirakuvaamon. Näin saat näkyvyyttä liikkeeseesi tai tapahtumaan.

Pop up koirakuvaamoiden ehdot yrityksille joiden tiloissa kuvaus suoritetaan:

-Yrityksen on mainostettava kuvausta Facebookissa ja Instagramissa, Loistokoira tekee mainoksen ja lähettää se yritykselle. Yritys laittaa mainoksen kuhunkin paleluun kaksi kertaa ennen kuvauspäivää, Loistokoira ehdottaa julkaisupäivät.

-Yrityksen laitettaa A4 kokoisen mainoksen myyntitiskille/tiskeille tai muualle tilaansa jos tiskiä ei ole. Loistokoira lähettää yritykselle mainoksen jonka yritys tulostaa omaan telineeseensä.

-Loistokoira voi tuo kuvauspäiväksi yrityksen tilaan oman mainoksen

 -Loistokoira lähettää yritykselle exel –taulukon johon ilmoittautuneet kirjataan. Taulukko lähetetään Loistokoiralle varausajan päätyttyä Loistokoiran haluaman päivänä.

KOIRA-AIHEISET SISUSTUSTAULUT (kuvat nettikaupassa)

Eläinlääkärit, trimmaamot, koirahoitolat, eläintarvike- tai lastenvaateliikkeet, sisustussuunnittelijat, herätä asiakkaidesi huomio ostamalla yrityksesi seinälle koiravalokuvista valmistettuja sisustauluja.

Esimerkiksi koirahoitolat voivat pitää asiakkailleen kuvauspäivän tiloissaan ja teettää yrityksen seinälle taulut omien asiakkaidensa koirista. Voit myös ostaa kuviin käyttöoikeudet jolloin kuvia ei näy muualla esillä/myynnissä jolloin taulut ovat yrityksellesi yksilöllisesti valmistettu.

Pyydä tarjous ostaessasi monta tauluja. Taulut toimitetaan Helsingin lähialueille henkilökohtaisesti jolloin postimaksua ei tarvitse maksaa. Postimaksu määräytyy kappalemäärän mukaan.

KOIRAMALLIT

Hurmaa seuraajasi. Koiramalli omaan Instagram- ym. mainokseesi. Olet sitten kiinteistönvälittäjä, kukka-, vaate- tai rautakauppias ym. niin koira vetoaa asiakkaisiisi takuuvarmasti. Koira käy mainostamaan kaikenlaisia tuotteita, on kyseessä vaikka rautakaupan tuotteista, usko pois.  Kumppanuus Instagramissa on oiva tapa jolloin molemmat saamme näkyvyyttä. Kysy kumppanuus/tarjous.

LEHDISTÖ JA KUVAUKSET

Koiria lehti- ja tv kuvauksiin sekä muotinäytöksiin.