KOIRAVALOKUVAUS

Liikkuva studio tulee sinne missä sinä ja lemmikkisi olette. Aivan uudenlainen kuvauskonsepti jossa käytetään rekvisiittapohjia, näin saadaan mieleenpainuvia kuvatarinoita.

- KOIRIEN JOULUKUVAUS JATKUU LOISTOKOIRALLA 2-16.12. KUVAUS ON ILMAINEN MAKSAT VAIN KUVISTA MITA OTAT, 15e KPL. VALITSE REKVISIITTAPOHJA (alla suora linkki niihin) JA ILMOITTAUDU PIAN.

- Joululahjaksi koirakuvaus. Kuvauksen saa lahjakortille joka on voimassa 4kk. Lähetetään tilaajalle. 75€ sisältää neljä digikuvaa.

- UUTUUTENA Joulukuvaus lapset + lemmikki 55€ (harmaa tausta ei vaalea kuten kuvassa), sisältää kaksi digikuvaa, lisäkuvat 15€ kpl. 

Yllä mainitut kuvaukset Loistokoiran kotistudiossa Pikkuhuopalahdessa, Hki. Kysymykset/ilmoittautumiset loistokoira@gmail.com.

Raflaavat kuvaukseni on tarkoitettu heille, jotka haluavat ikuistaa lemmikkikultansa mieleenpainuviin kuvatarinoihin. Heille, jotka haluavat fiilistellä ja heittäytyä arjen pikku tapahtumiin. Heille, jotka haluavat arjen keskelle jotain erilaista. 

Uniikit ja hauskat valokuvat syntyvät erilaisia rekvisiittapohjia apuna käyttäen. Koiravalokuvaus voidaan toteuttaa myös ystäväkuvana koirasta ja omistajasta yhdessä. Kuvia saa halutessaa myös ilman rekvisiittoja. KATSO JA VALITSE KOIRASI KUVAUKSEEN SOPIVA REKVISIITTAPOHJA TÄÄLTÄKuvahaun tulos haulle nuoli merkkiww.rekvisiittapohjat.webnode.fi

Suomen ensimmäiset koirakuvauskutsut, WOW ! Tilaa kotiisi koirakuvauskutsut ja tehdään ikimuistoinen hetki vaikka koirasi syntymäpäivänä tai muuten vain kokoontuen yhteen koiraystäviesi kanssa. Kutsuja on tarjolla erilaajuisia joiden tiedot näet alla hinnoissa.

Kuvauksen jälkeen voit teettä koirasi kuvasta taulun seinällesi tai antaa sen lahjaksi. Kuvatuotteet kohdassa näet taulukuvia ja -tietoja. 

 

 

KOIRAVALOKUVAUS, TILAUS / KYSYMYKSET

loistokoira@gmail.com

Puh. 050-321 34 50 (Riikka)

 

Hintoihin sisältyy neljä käsiteltyä digikuvaa. Kuvauksen jälkeen voit teettää koirasi kuvasta sisustustaulun! Taulukuvia näet kohdasta kuvatuotteet. Kuvaushinnat sisältävät matkat Helsinki, Espoo, Vantaa aluelle. Muualle pieni kilometrimaksu .

KATSO/SEURAA LOISTOKOIRA LIIKKUU SIVUA (ylävalikossa). SIELLÄ NÄET MISSÄ PÄIN LOISTOKOIRAN POP UP KUVAAMO ON MILLOINKIN, TÄLLÖIN MYÖS TARJOUKSIA.

KOIRAVALOKUVAUS ASIAKKAAN KOTONA (yhden asiakkaan koira) hintaan 145€ (sis. alv 24%).

LOISTOKOIRAN TILOISSA SUORITETTAVA KOIRAVALOKUVAUS (HKI, Pikkuhuopalahti) 95€ (sis. alv 24%). Jos järjestät alla olevan koirakuvauskutsun kolmelle koiralle ja jaat summan koiraystäviesi kesken saatte kuvauksen vielä halvemmalla hinnalla !

PENNUN VUOSI (1,5 vuoteen asti)

230€. Sisältää kolme kuvauskertaa vuoden sisällä. Jokaisesta kerrasta saa neljä käsiteltyä digikuvaa. Koiravalokuvaus voidaan suorittaa rekvisiittapohjia apuna käyttäen tai ilman niitä. Kuvauksen jälkeen voit tilata koirasi kuvasta sisustustaulun. Hauska idea on kolmen taulun sarja, joissa jokaisesta kuvauskerrasta yksi kuva. Katso taulumalleja ja hinnat kohdasta kuvatuotteet.

KOIRAKUVAUSKUTSUT

Tilaa kotiisi koirakuvauskutsut ja pyydä koiraystäväsi mukaan. Tilassa olisi hyvä olla erillinen huone kuvausta varten.

Hinta 240€ (3 koiraa), 360€ (5 koiraa), hinnat sis. 24 % alv. Kuvauksen hinnan voit jakaa halutessasi kuvattavien kesken tai antaa kuvat heille muistoksi. Kutsujen tilaaja/järjestäjä (yksi henkilö) saa lahjaksi koirastaan 15 x 20 kokoisen paperikuvan, arvo 25€.

KOIRAKUVAUSKUTSUT SEKÄ PUUHAA KOIRILLE

Tilaa kotiisi koirakuvauskutsut jossa lisäksi puuhaa koirille. Ei voisi paremmin viettää aikaa koiraystäviesi kesken. Tilassa olisi hyvä olla erillinen huone kuvausta varten. Voit valita seuraavista puuhista kutsuihisi kaksi sopivinta. Kesällä pihallesi rakennettava aktiiviraja (alue noin 4x7m), namipiilojen etsintä sisällä tai ulkona, rentouttava koirahivery, tassujen rasvaus ja vahaus. Puuhastelu/herkuttelu tapahtuu kuvauksien jälkeen.

Hinta 340€ (3 koiraa) max 4 tuntia, 520€ (5 koiraa) max 5 tuntia, hinnat sis. 24 % alv. Kutsun hinnan voit jakaa halutessasi koiraystäviesi kesken tai antaa kuvat ja hauskat hetket heille muistoksi. Kutsujen tilaaja/järjestäjä (yksi henkilö) saa lahjaksi koiransa kuvasta taulun! Kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 10 x 15cm kokoisella kuvalle paspatuurin kanssa, lahjan arvo 65€. Taulukuvat näet kohdasta kuvatuotteet.

KOIRAKUVAUSKUTSUT SYNTYMÄPÄIVÄTEEMALLA (PUUHAA, HERKKUJA, SYNTTÄRI ASUSTEET JA -SOMISTEET)

Vietä koirasi sytymäpäivä ikimuistoisesti koiraystäviesi kesken. Kaikki koiravieraat saavat kaulaansa huivit ja juhlahuone koristellaa asiaankuuluvin somistein. Koirille tarjolla erilaisia ruokia/herkkuja koirien omassa pöydässä. Tilassa olisi hyvä olla erillinen huone kuvausta varten. Voit valita seuraavista puuhista kutsuihisi kaksi. Pihallesi rakennettava pieni aktiiviraja (noin 4x7m), namipiilojen etsintä sisällä tai ulkona, rentouttava koirahivery, tassujen rasvaus ja vahaus. Puuhastelu/herkuttelu tapahtuu kuvauksien jälkeen. 

Hinta 690€. Max 5 koiraa, max 5 tuntia. Hinnan voit jakaa kutsuihin tulijoiden kesken. Hinnat sis. 24%  alv. Kaikki kuvattava olleet saavat neljä käsiteltyä digikuvaa. Hintaan kuuluu kaikki kutsuihin tulevat somisteet ja koirien ruoat/herkut. Jos vietämme esim. kahden koiran synttäreitä voitte esimerkiksi jakaa summan. Kutsujen tilaaja/järjestäjä (yksi henkilö) saa lahjaksi koirastaan taulun!  Kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), kuvan koko 20 x 30cm paspatuurin kanssa. Lahjan arvo 75€ (hinta sis. alv 24%). Muut kuvattavat olleet saavat muistoksi koirastaan 10 x 15 kokoiset paperikuvat, arvo 15€ kpl. Taulukuvan näet kohdasta kuvatuotteet.

KUVATUOTTEET kotikuvausasiakkaille omasta koirastaan

SISUSTUSTAULU KOIRASI KUVASTA (Taulukuvia näet alla. Tuon myös sisutustauluja nähtäväksi kuvauksiin). TAULUHINNAT OVAT TARJOUSHINTOJA TÄMÄN VUODEN LOPPUUN.

Valkoinen kehys seinälle. Saatavilla valkoinen ja musta paspatuuri molempiin kehyskokoihin. Mustan kehyksen halutessasi ole yhteydessä (pidempi toimitusaika). Sisustutauluhintoihin sisältyy kuvan kehitys, kehys, paspatuuri ja postituslaatikko. Taulun voit tilata kuvauksissa tai myöhemmin alla mainittuin hinnoin.

- Yksi taulu. Kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa.  55€ (Tarjoushinta) + lähetyskulut 13€. Hinta sis. alv 24%.

- Yksi taulu. Kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 65€ (tarjoushinta) + lähetyskulut 13€. Hinta sis. alv 24%. 

-Kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirastasi. Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 21 X 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 139€ (Tarjoushinta) + lähetyskulut 13€. Hinta sis. alv 24%. Alla kuva taulusarjasta (tauluissa yksisarvinen).

-Kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirastasi. Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 30 X 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 169€ (Tarjoushinta)+ lähetyskulut 15€. Hinta sis. alv 24%. Alla kuva taulusarjasta (tauluissa yksisarvinen).

Jos haluat säästää postimaksun, kehys toimitetaan Hki keskustan lähialueille henkilökohtaisesti. Kysy muuta aluetta koska Loistokoira liikkuu.

DIGIKUVAT Teetä lisää kuvia kotikuvauksista saamiesi kuvien lisäksi. 15€ kpl. Hinta sis. alvi 24%.

Alla mainitut asiat pätevät kotikuvauksissa sekä eri yrityksien tiloissa suoritettavissa Loistokoiran pop up koirakuvaamoissa.

KOIRAKUVAUS, TIEDOT

Koiravalokuvaus toteutetaan asiakkaan kotona, Loistokoiralla tai erikseen sovitussa paikassa, sisätilassa. Ole yhteydessä jos haluat kuvauksen mutta sinulla ei ole siihen tarvittavaa tilaan. Kuvausalue noin 3m x 3m.

Rekvisiittapohjilla suoritettavan kuvauksen rekvisiitat ja asusteet voivat hieman vaihdella koiran koosta riippuen mutta kuvan fiilis ja aihe pysyy samana. 

Kuvaustausta pääasiassa luonnonvalkoinen, rekvisiittapohjista näet mikä tausta on missäkin kuvassa tai onko vaihtoehtoja. Kysy muu taustakangas. Kuvausalueen koko noin 3,5m leveä (taustakangasteline ja valot), syvyys noin 3,5m (telineestä eteenpäin). Voidaan käyttää myös asunnon omia "taustoja" jolloin taustakangastelinettä ei tarvita. 

Jos mahdollista, älä syötä koiraasi juuri ennen kuvausta noin pariin tuntiin, tällöin palkkanamit toimivat paremmin. Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Tuo kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos  koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. 

Jos koira ei pysy aloillaan eikä siitä saada asiakaan mielestä kunnollisia kuvia kuvausta ei tarvitse maksaa eika asiakas tuolloin saa jo otettuja kuvia. Muutoin asiakakas hyksyy kuvauksen.

Kotivalokuvausta tilattaessa maksetaan varausmaksu 40 euroa yrityksen tilille, se vähennetään kokonaissummasta kuvausta maksettaessa.  Kotikuvausajan  peruutus on tehtävä 24 tuntia ennen kuvausaikaa jolloin varausmaksu palautetaan, muutoin varausmaksua ei palauteta. Äkillisissä sairastapauksissa perintää ei ole.

Voit tilata kuvauksen jälkeen koirasi kuvasta taulun tai kolme kuvan taulusarjan. Näet taulukuvia kuvatuottee kohdassa. Tuon myös kuvauksiin mallikappaleita tauluista. Kuvatuotteet voit tilata ja maksaan kuvauksen yhteydessä tai tilauksen voi tehdä jälkikäteen. 

POP UP KOIRAKUVAAMONIDEN EHDOT ASIAKKAILLE

Pop up kuvaamoissa eri yritysten tiloissa. Ei erillistä varausmaksua. Jos aika on varattu eikä asiakas saavu paikalle, peritään ajasta 50€. Äkillisissä sairastapauksissa ei peritä maksua.

Jos myöhästyt eikä kuvausta ehditä suorittamaan, aikasi siirtyy muiden kuvattavien jälkeen ellei jossain välissä ole aikaa kuvaukseen. Tässä vaiheessa kuvausta ei voi peruuttaa. Kuvauksen voi suorittaa muiden kuvattavien jälkeen tai kuvauksen voi suorittaa Loistokoiran tiloissa 2 viikon aikana. Jos asiakas ei ota kuvausta pop up päivänä tai Loistokoiralla, 50€ peritään asiakkaalta.

Käytän apuna viljattomia nameja/ruokaa. Toimita kuvauspaikalle omia nameja (paljon) jos et ole itse paikalla kuvauksen aikana ja jos koirallasi on erikoisnameja/-ruokavalio. Ilmoita kuvaajalle ruoka-allergioita tai muista sairauksista jotka estävät Loistokoiran namien antamisen! 

KUVIEN TOIMITUS

Asiakas/asiakkaat saa kuvauksen jälkeen neljä täysikokoista korkearesoluutioista kuvatiedostoa, jotka soveltuvat kehitäväksi. Kuvien maltillinen jälkikäsittely sisältyy hintaan (perusmuokkaus, sävykorjaus). Kuvat pääasiassa pystykuvia, riippuu rekvisiittapohjista. Rekvisiittapohjat voivat rajoittaa jompaa kumpaa muotoa. Jos haluat tietyn mallisen kuvan se kannattaa kertoa kuvausta varattaessa. Kuvat toimitetaan sähköisessä muodossa noin 10 päivän kuluessa. Jos kuvattavia ollut paljon, aika on pidempi. Asiaks saa sähköpostiinsa linkin jonka kautta hän pääsee lataamaan kuvat omalle koneelleen. Joulukortti kuvauksissa kortit toimitetaan asiakkaalle niin että ne ehtivät joulupostiin.

Valokuvilla ei ole palautusoikeutta, reklamaatiotilanteessa ota yhteys Loistokoiraan.  

VALOKUVAUSLAHJAKORTTI (arvo 75€, sisältää neljä digikuvaa)

Lahjakortti maksetaan yrityksen tilille ja suorituksen näkyessä kortti lähetetään tilaajalle. Asiakas voi valita kyseisellä kortilla potretti- tai rekvisiittakuvauksen.  Kortti mukana lahjapussi (jouluna joululahjapussi). Kortti umpeutuu 4 kk maksusuorituksen näkyessä Loistokoiran tilillä. Umpeutumispäivämäärä lukee kortissa. Jos korttia ei käytetä 4 kk aikana ei sitä tuon ajan jälkeen voi käyttää. Kortti lähetettään 2-4 päivän kuluessa kun yritys on saanut maksusuorituksen. Loistokoira ei vastaa  Postin myöhästymisistä, pyhäpäivistä ym.  Palautus oikeus 14 päivää siitä kun maksu on kirjautunut Loistokoiran tilille. Ostaja saa tuolloi rahan tililleen. Kortin käyttäjällä ei ole väliä mutta lahjakortti on oltava mukana kuvauksiin tullessa jolloin sen katsotaan käytetyksi.  Jos koirasta ei vireystilan takia saada kuvia kortin summa hyvitetään kortin ostajalle. Lahjakorttikuvaus on Loistokoiran kotistudiossa, Helsinki Pikkuhuopalahti, loistokoira@gmail.com

LOISTOKOIRA TAPAHTUMISSA

Tapahtumissa ja muissa yleisillä paikoilla Loistokoiran ottamia kuvia ja videoita voidaan käyttää markkinoinnissa. Tapahtumissa kuten Pikkis juhlii (18.05.2019) Loistokoiran pitämällä koirien aktiivirandalla sekä -leluilla leikkiminen on omalla vastuulla. Yritys ei korvaa vahinkoja joita tapahtuu messu-/tapahtuma-alueilla.

EHTOJEN MUUTTAMINE

Valokuvauksen voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ym. ehdot löydät aina tältä sivulta. Loistokoiralla oikeus muuttaa ehtoja.

KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET 

Asiakas saa laittaa sosiaaliseen mediaan vain Loistokoiran logolla varustettuja kuvia, logoton kuva on kehittämistä varten. Kuvauksen jälkeet saa samat kuvat logol ja ilman sitä. Yritys voi käyttää kuvia (joissa kohteena vain eläin) yrityksen mainonnassa, markkinoinnissa sekä tuotteissa. Niille kuville, joissa näkyy selkeästi ihmisen kasvot, pyydetään erikseen käyttölupa. Kuvaa joissa ihminen esim. takaapäin tai rajattu niin että ihmistä ei tunnista, yritys voi käyttää edellä mainuttiuhin asioihin. Loistokoira  voi käyttää markkinoinnissaan myös kotikuvauksissa ottuja fiiliskuvia joissa ei näy ihmisten kasvot tai paljon asunnosta. Kysytään erillinen lupa jos ihmisiä ja asuntoa näkyy paljolti. Noudatan valokuvaajien tekijänoikeuslakia 49§. Kuvauksen hyväksymällä asiakas tietää että kuvien käyttöoikeus jää kuvaajalla ja sen myötä yritykselle. Asiakkaille/erilaisille yrityksille ostetut kuvat eivät tarkoita käyttö- tai omistusoikeuden siirtymistä asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan ostaa kuville erilaisia oikeuksi. Tilatessaan ja maksaessaa kuvauksen asiakas huväksyy tekijänoikeuspykälät sekä Loistokoiran ottamien kuvienkuvien käyttämahdollisuudet.

POP UP KOIRAKUVAAMO YRITYKSESI TILOIHIN

Ole yhteydessä jos haluat liikkeeseesi pop up koirakuvaamon. Näin saat näkyvyyttä liikkeeseesi tai tapahtumaan.

Pop up koirakuvaamoiden ehdot yrityksille joiden tiloissa kuvaus suoritetaan:

-Yrityksen on mainostettava kuvausta Facebookissa ja Instagramissa, Loistokoira tekee mainoksen ja lähettää se yritykselle. Yritys laittaa mainoksen kuhunkin paleluun kaksi kertaa ennen kuvauspäivää, Loistokoira ehdottaa julkaisupäivät.

-Yrityksen laitettaa A4 kokoisen mainoksen myyntitiskille/tiskeille tai muualle tilaansa jos tiskiä ei ole. Loistokoira lähettää yritykselle mainoksen jonka yritys tulostaa omaan telineeseensä.

-Loistokoira tuo kuvauspäiväksi yrityksen tilaan oman pol up mainostelineensä (koko 80cm x 200m).

 -Loistokoira lähettää yritykselle exel –taulukon johon ilmoittautuneet kirjataan. Taulukko lähetetään Loistokoiralle varausajan päätyttyä Loistokoiran haluaman päivänä.

KOIRA-AIHEISET SISUSTUSTAULUT (kuvat nettikaupassa)

Eläinlääkärit, trimmaamot, koirahoitolat, eläintarvike- tai lastenvaateliikkeet, sisustussuunnittelijat, herätä asiakkaidesi huomio ostamalla yrityksesi seinälle koiravalokuvista valmistettuja sisustauluja.

Esimerkiksi koirahoitolat voivat pitää asiakkailleen kuvauspäivän tiloissaan ja teettää yrityksen seinälle taulut omien asiakkaidensa koirista. Voit myös ostaa kuviin käyttöoikeudet jolloin kuvia ei näy muualla esillä/myynnissä jolloin taulut ovat yrityksellesi yksilöllisesti valmistettu.

Pyydä tarjous ostaessasi monta tauluja. Taulut toimitetaan Helsingin lähialueille henkilökohtaisesti jolloin postimaksua ei tarvitse maksaa. Postimaksu määräytyy kappalemäärän mukaan.

KOIRAMALLIT

Hurmaa seuraajasi. Koiramalli omaan Instagram- ym. mainokseesi. Olet sitten kiinteistönvälittäjä, kukka-, vaate- tai rautakauppias ym. niin koira vetoaa asiakkaisiisi takuuvarmasti. Koira käy mainostamaan kaikenlaisia tuotteita, on kyseessä vaikka rautakaupan tuotteista, usko pois.  Kumppanuus Instagramissa on oiva tapa jolloin molemmat saamme näkyvyyttä. Kysy kumppanuus/tarjous.

LEHDISTÖ JA KUVAUKSET

Koiria lehti- ja tv kuvauksiin sekä muotinäytöksiin.