TUHKA- JA LEMMIKKIKORUT

 

Tuhkasydän tai -pöytäkoru esimerkiksi uurnan tai valokuvan viereen. Teetä tuhkakoru ennen mahdollista uurnan hautaamista tai tuhkan sirottelua muualle, näin muisto rakkaasta lemmikistäsi jää elämään sievässä muodossa.
Kuva- tai tupsukorun voit personoida mielesi mukaan eri koruosista.

If you would information about ash jewelr in english or you want to order in another country, please contact loistokoira@gmail.com

TuhkaRiipus

Riipus tuhkalla ja kimalteella (kimalle ei pakollinen). Riipuskoot: Pieni pyöreä 2,2cm, sydän ja iso pyöpeä 2,7cm sekä suorakulma 2,2 x 3,2 cm. Riipukseen saa vaalean tai mustan pohjavärin. Materiaali nikkelivapaa korumetalli.

Hinta: 45€ (sis. alv. 24%). Sis. Riipus, ketju tai nahkanauha, korurasia. Miniriipukset tilataan erikseen. 

PÖYTÄKORU 

Tuhkakoru. Läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Valittavanasi on tassu- tai sydänmalli.

Tassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm.
Sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 2cm.

Hinta: 59€ (sis. alv. 24%). Sis. korurasian.

Tuhkasydän

Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Päältä hieman suurentava vaikutus.

Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja paksuus 1,5cm. 

Hinta: 45€ (sis. alv. 24%). Sisältää korurasian.

KORURASIA

Samettivuoratuissa korurasiassa muisto kulkee mukanasi mihin menetkin tai toimii säilytysrasiana. Satiininauhan väriksi voi valita valkoisen, roosan tai mustan. Tuhkakorut (riipus, pöytäkoru, tuhkasydän) toimitetaan korurasiassa. Muille koruille voi ostaa korurasian.  

MAITOHAMMASKORU 

Ota koiranpennun pudonnut maitohammas talteen ja teetä siitä muistoksi hauska maitohammaskoru. Päältä hieman suurentava vaikutus. Värivaihtoehdot: Helmiäispersikka, helmiäisharmaa ja läpinäkyvä.

Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja paksuus 1,5cm. Saman kokoinen kuin yllä oleva tuhkasydän.

Hinta: 35€ (sis.alv. 24% ja ). Sisältää valkoisen organzapussukan.. 

RIIPUS TAI TUPSU LEMMIKKISI KARVALLA

Karvariipusta ei ole tällä hetkellä saatavana. 

Tupsut (ei kaulakoru). Pikku tupsu 29€, iso- ja keskikokoinen tupsu 35€ (sis. alv. 24%). Satiininauhan väriksi voi valita valkoisen, roosan tai mustan.

Miniriipukset tilataan erikseen. Hintoihin sisältyy valkoinen organzapussukassa. 

 

 

RIIPUS LEMMIKKISI KUVALLA

Pyöreän kapussilasin alla tulee lemmikin kuva. Korun voi teettää jo olemassa olevasta kuvastasi tai kuvauksen jälkeen. Lasissa on hieman suurentava vaikutus. Voit teettä korun kuvauksen jälkeen koirasi kuvata tai jo olemaassa olevasta kuvasta.

Riipuksen halkaisija 2,2cm, hopeanvärisestä myös isompi 2,7cm. Materiaali: nikkelivapaa korumetalli.

Hinta 35€ (sis. alv. 24%). Sis. Riipuksen, ketjun tai nahkanauhan, valkoisen organzapussukan. Miniriipukset tilataan erikseen. 

 

MINIRIIPUKSET

Personoi riipus tai tupsu lisäämällä siihen miniriipuksia. Materiaali nikkelivapaa korumetallia.

Hinta: 2,50€/kpl (sis. alv. 24%).

TILAA TUOTEKARTTA JA TUTUSTU KORUIHIN
Ota yhteyttä sähköpostitse loistokoira@gmail.com ja kerro mistä koruista olisit kiinnostunut. Saat paluuviestinä tarkan tuotekartan jossa on koruista enemmän tietoa sekä tilauslomakkeen. Tämä ei sido sinua vielä ostoon. Voit rauhassa katsoa korutietoja ja tilata jos siltä tuntuu. Tilaus astuu voimaan vasta kun olet lähettänyt yritykselle koruun tarvittavan kuvan, tuhkan tai karvan. Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista, katso kuvia valikosta nimeltä korukuvia.

TILAUKSEN TEKO
Tutustu lemmikki- tai tuhkakoruihin pyytämällä halutun korun tuotekartan sähköpostitse osoitteesta loistokoira@gmail.com. Saat paluuviestinä tarkan tuotekartan korun tilauksen tekoa varten sekä tilauslomakkeen. Tuotekartasta näet riipusten, ketjujen ym. mitat ja muut tiedot. Näiden pohjalta voit suunnitella itsellesi halutunlaisen korun. Tällöin et vielä sitoudu ostamaan mitään. Voit rauhassa tutustua koruihin ja tilata jos siltä tuntuu. Tilaus astuu voimaan vasta kun olet lähettänyt kuvan, tuhkan tai karvan yritykseen. Edellä mainittujen lähettämisestä saat lisäohjeita kun olet tehnyt ostopäätöksen. Tilauskartta ja sen materiaalit voivat muuttua ajoittain, joten pyydä uusi kartta jos tilaat toistekin tai päätöksesi venyy pitkälle. Tilauslomake lähetetään yritykseen sähköpostilla. Maksu suoritetaan pian tilauksen jälkeen. 

Korutilaus astuu voimaan kun olet lähettänyt korua varten tuhkan, karvan tai lemmikin kuvan (sähköpostitse) ja se on saapunut yritykseen, sen jälkeen tilausta ei voi perua. Voit perua tilauksen vielä siinä vaiheessa kun et vielä ole lähettänyt tuhkaa tai karvaa mutta olet sen jo kuitenkin maksanut. Tällöin raha palautetaan asiakkaan tilille. 

Valmiin tuotteen asiakas saa noin 7-10 päivän kuluttua lemmikin karvan tai muun materiaalin saavuttua yritykseen. Korun valmistuttua jäljelle jäänyt tuhka tai karva lähetetään korun mukana takaisin asiakkaalle. Tarvittavan tuhkan ja karvan lähetyksestä yritykselle vastaa ja maksaa asiakas itse. Noudata tilatessasi saamiasi lähetysohjeita. Älä ajattele tuhkan lähetysvaihetta, tuhkasta on kuitenkin tulossa kaunis muisto. Tuhkakorut valmistetaan ateljeessa kunnioituksella lemmikkiäsi muistaen.

TILAUKSEN TOIMITUS 
Postikulut on Suomessa 2,20€ organzapussukoissa lähetettävät korut ja 5,90€ korurasiassa lähetettävät. Asiakas maksaa postikulut tilauksen yhteydessä. Ole yhteydessä jos haluat tilauksen Suomen ulkopuolelle. Tällöin postimaksut postin hintataulukon mukaisesti. Voidaan toimittaa halutessa henkilökohtaisesti Helsingin keskustan lähialueille tai voit hakea korun Loistokoiralta, jolloin säästät postimaksun.

PALAUTUSEHDOT/TAKUU
Tilaustyönä tehdyillä koruilla ei ole palautusoikeutta eikä takuuta, ellei koru ole mennyt rikki lähetyksessä. Takuu on voimassa valmistusvirheiden (korun tekijän virheet) osalta jolloin ne korjataan veloituksetta. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen ja lähetä valokuva viallisesta tai rikkinäisestä korusta.

Takuu ei koske luonnollista nahkanauhan venymistä, metalliosien tummumista ja kulumista, ketjussa olevien avolenkkien tai lukon aukeamista, metalliosien värimuutoksia eikä kulumista, kapussilasin alla olevan kuvan haalistumista tai muita muutoksia, karvan vähäistä luonnollista irtoamista karvatupsukorusta (koru ei ole tarkoitettu pidettäväksi kaulassa tai mukana). Korukivien, riipuksen pohjavärin tai kapussilasin luonnollisia värimuutoksia sekä kulumista/painaumia ajan saatossa. Tuhkariipukset on säilytettävä omassa rasiassaan jotta ne eivät naarmuunnu tai jokin paina sen pintaa jolloin tulee painaumia. Pöytäkorut eivät saa olla suorassa auringonpaisteessa ikkunalla tai patterin päällä. Ilmoita kuitenkin jos korussa ilmenee jotain, yrityksen on hyvä tietää. Yritys ei korvaa jos koru käytössä tippuu ja menee rikki . Uusi nahkanauha saattaa olla aluksi hieman jäykkä sekä siitä saattaa lähteä hieman nukkaa. Tuhkakorujen massassa saattaa olla ilmakuplia. Noudata tilauksen yhteydessä tulevia korujen hoito-ohjeita.

Reklamaatiotilanteessa ja palutteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com, kiitos.

VAHINGOT                                                                                                                                                                                                                                                              Yritys ei korvaa koruista aiheutuvia henkilövahinkoja. Ei lasten eikä eläinten ulottuville. 

EHTOJEN MUUTTAMINEN
Loistokoira voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja. Lemmikki- ja tuhkakorujen toistaiseksi voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot löydät aina tältä sivulta. Loistokoira omistaa oikeudet valmistettavien lemmikkikorujen kuviin joita voidaan käyttää markkinoinnissa.