TUHKA- JA LEMMIKKIKORUT

Vaali ihania muistoja korun muodossa. 
Tuhkasydän tai -pöytäkoru esimerkiksi uurnan tai valokuvan viereen. Teetä tuhkakoru ennen mahdollista uurnan hautaamista tai tuhkan sirottelua, näin muisto rakkaasta lemmikistäsi jää elämään sievässä muodossa.
Katso sivun alareunasta kuvagalleria.

If you would information about ash jewelr in english or you want to order in another country, please contact loistokoira@gmail.com

TUHKASYDÄN

Tuhkakoru jossa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. 

Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja korkeus 1,5cm. 

Hinta: 44€. Sisältää korurasian.

TUHKARIIPUS

Riipus tuhkalla ja kimalteella (kimalle ei pakollinen). Riipuskoot: Pieni pyöreä 2,2cm, sydän ja iso pyöreä 2,7cm sekä suorakulma 2,2 x 3,2 cm. Riipukseen saa vaalean tai mustan pohjavärin. Materiaali korumetalli. 

Hinta: 44€. Hintaan sisältyy riipus, ketju tai musta nahkanauha sekä korurasia. Miniriipukset tilataan erikseen. 

LASIUURNA (tuhka)

Lasiuurna jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa, karvaa tai jouhea. Korkeus 7cm, halkaisija 2cm. Satiininauhan värivaihtoehdot: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

Hinta: 44€. Sisältää lasiuurnan lisäksi, satiininauhan, tekokukan sekä korurasian jonka sisäkanteen tulee muistokirjoitus tai valokuva. Satiininauhaan voidaan laittaa kaulapannan nimilaatta. Miniriipukset tilataan erikseen.

TUHKAPÖYTÄKORU 

Tuhkakoru. Läpinäkyvässä korussa lemmikin tuhkaa ja kimalletta (kimalle ei pakollinen) kolmiulotteisesti. Valittavanasi on tassu- tai sydänmalli.

Tassu: pituus 5cm, leveys 5,5cmm, korkeus 2cm.
Sydän: pituus 7cm, leveys 6,5cm, korkeus 3cm.
 

Hinta: 64€. Tassu toimitetaan korurasiassa, sydän valkoisessa organzapussissa.

LEMMIKKIKORU (tuhka)

Koru tuhkalla ja kimalteella (kimalle ei pakollinen). Korua voidaan pitää pöydällä tai korurasiassa esimerkiksi valokuvakehyksen vieressä. Korumallit: sydän ja pyöreä 2,7cm sekä suorakulma 2,2 x 3,2 cm. Koruun saa vaalean tai mustan pohjavärin. Satiininauhan värivaihtoehdot: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. Materiaali korumetalli. 

Hinta: 44€. Hintaan sisältyy satiininauharusetti tai musta nahkanauhalenkki sekä korurasia. Miniriipukset tilataan erikseen. 

KORURASIA

Samettivuoratuissa korurasiassa muisto kulkee mukanasi mihin menetkin tai toimii säilytysrasiana. Satiininauhan värivaihtoehdot: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. Tuhkakorut (riipus, tuhkasydän, lemmikkikoru) sekä lasiuurnat (tuhka, karva) toimitetaan korurasioissa, muut korut valkoisessa organzapussissa.

KARVASYDÄMET 

Koru johon sisään tulee lemmikin karvaa tai jouhea.

Sydän: Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja korkeus 1,5cm. Hinta: 35€.

Isosydän: Leveys 6,5cm., pituus 7cm, korkeus 3cm. Tämän korun sisään voi karvan tai jouhen lisäksi laittaa halutessaan kaulapannan nimilaatan.

Hinta: 64€. Sisältää valkoisen organzapussin. 

LASIUURNA (karva)

Lasiuurna jonne sinetöidään lemmikin tuhkaa, karvaa tai jouhea. Korkeus 7cm, halkaisija 2cm. Satiininauhan värivaihtoehdot: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. 

Hinta: 44€. Sisältää lasiuurnan lisäksi, satiininauhan, tekokukan sekä korurasian jonka sisäkanteen tulee muistokirjoitus tai valokuva. Satiininauhaan voidaan laittaa kaulapannan nimilaatta. Miniriipukset tilataan erikseen. 

lEMMIKKIKORU (KARVA) 

Kapussilasin alla tulee lemmikin kuva. Korua (ei kaulakoru) voidaan pitää pöydällä esimerkiksi valokuvan vieressä. Kuvakorun halkaisija 2,2cm tai 2,7cm. Tupsuja saa kahta eri kokoa, riippuen karvan tai jouhen määrästä. Korun satiininauhan värivaihtoehdot: Valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja -sininen. Osat korumetallia.

Hinta: 39€. Sisältää valkoisen organzapussin. Miniriipukset tilataan erikseen. 

 

MINIRIIPUKSET

Personoi lasiuurna, lemmikki- tai riipuskorut lisäämällä niihin miniriipuksia. Materiaali korumetallia. Hinta: 2,50€/kpl.

MAITOHAMMASKORU 

Ota koiranpennun pudonnut maitohammas talteen ja teetä siitä muistoksi hauska maitohammaskoru. Värivaihtoehdot: Helmiäispersikka ja -harmaa sekä läpinäkyvä. Leveys 4,5cm, pituus 4cm ja korkeus 1,5cm.  Hinta: 35€. Sisältää valkoisen organzapussin.

TILAA TUOTEKARTTA JA TUTUSTU KORUUN

Ota yhteyttä sähköpostitse loistokoira@gmail.com ja kerro mistä korusta olisit kiinnostunut. Saat paluuviestinä tarkan tuotekartan jossa on koruista enemmän tietoa sekä tilauslomakkeen. Tämä ei sido sinua vielä ostoon. Voit rauhassa katsoa korutietoja ja tilata jos siltä tuntuu.

Jos ystäväsi on menettänyt lemmikin voit tehdä kauniin eleen antamalla hänelle lahjakortin jollekin korulle. Katso lahjakortit.

Kerro tuhkaamossa että uurnan kantta ei sinetöidä umpeen jos ajattelet teettää tuhkasta muistokorun tai sirotella sen tiettyyn paikkaan.

Loistokoiran muistokoruja myydään myös pääkaupunkiseudun tuhkaamossa.

Vieraile kotisivuilla Pet Helsinki