Kuvatuotteet

Laadukkaat kuvatuotteet koirasi valokuvasta. Sisustustaulut, lasinaluset, kuvakortit sekä ystäväkoru. Kuvagalleria.

KUVATUOTTEET OMAN KOIRAN KUVASTA

Kuvatuotteet kannattaa tilata Loistokoiran kautta jotta saat korkealaatuiset tuotteet. Rajaa ja säädän kuvan värit ennen teettämistä.  

HUOM! Tuotteita voi teettää myös he ketkä eivät ole käyneet Loistokoiran kuvauksessa vaan haluavat teettää kuvatuotteen jo olemassa olevasta kuvasta. Tässä tapauksessa ole yhteydessä sähköpostitse.

SISUSTUSTAULUT KOIRASI VALOKUVASTA

VALOKUVATAULUT:                                      

Mäntypuiset kehykset lasilla. Saatavilla valkoinen ja musta kehys sekä vaalea paspatuuri. Sisustustauluhintoihin sisältyy kuvan kehitys, kehys, paspatuuri (happovapaa) sekä kehystäminen.  

- kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa.  55€ + lähetyskulut 6€. Hinta sis. alv 24%.

-kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 65€ + lähetyskulut 8€. Hinta sis. alv 24%. 

- kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirasi valokuvista. Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 21 X 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 139€ + lähetyskulut 10€. Hinta sis. alv 24%.

- kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirastasi valokuvasta Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 30 X 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 169€ + lähetyskulut 12€. Hinta sis. alv 24%.

CANVASTAULUT: (kuvassa musta koira)

- canvas sisustustaulu 30x40cm, 85€ kpl +  lähetyskulut. Kysy muuta kokoa.

- canvas sisustustaulusarja 220€ + lähetyskulut, kolme 30x40cm taulua. Kuhunkin tauluu tulee koira eri asennoissa.

Jos haluat säästää postimaksun, voit hakea tuotteet Loistokoiralta tai ne toimitetaan Hki keskustan lähialueille henkilökohtaisesti.

LASINALUSET

12,50€ KPL. 9X9cm.

KUVAKORTIT 

Kuva 3,50€ kpl (10X12cm). Kuvan saa haluamallasi tekstillä tai ilman sitä. Kuvan valkoiseen alareunaan tai taakse voi kirjoittaa permanent -tussilla tai kuulakärkikynällä.

Kaikki yllämainitut hinnat sis. 24% alv.

KUVATUOTTEIDEN TILAUS JA TOIMITUSEDHOT SEKÄ HOITO-OHJEET

TILAUKSEN TOIMITUS 
Tilaaja maksaa postimaksun. Voit myös hakea tuotteet Loistokoiralta tai ne toimitetaan Hki keskustan lähialueille henkilökohtaisesti.

PALAUTUSEHDOT/TAKUU
Tilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta eikä takuuta, ellei tuote ole mennyt rikki lähetyksessä. Takuu on voimassa vain valmistusvirheiden (Loistokoiran virheet) osalta jolloin ne korjataan veloituksetta, Näitä virheitä ovat esimerkiksi valokuvan rajausvirhe. Takuun piiriin ei kuulu kehystoimittajan kehyksissä- tai paspatuurieissa olevat virheet (pintanaarmut, värierot kehysten välillä). Ruskeiden kehysten välillä voi olla värieroja eri kehysten välillä, ei palautusoikeutta. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen ja lähetä valokuva viallisesta tai rikkinäisestä tuotteesta.

Takuu ei koske luonnollista kuvatuotteiden kulumista, haalistumista, naarmuuntumista, värimuutoksia yms. Kuvatuotteiden värit voivat hieman muuttua tulostettaessa/teettäessä verratuna digikuvaan. Kuten canvastauluissa joissa valokuvan harmaa tausta vaalenee hieman teettäessä. Ei palautusoikeutta.

Reklamaatiotilanteessa ja palautteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com, kiitos.

HOITO-OHJEET

Taulun lasia voi pyyhkiä nihkeällä mikroliinalla ja kehystä kuivalla mikroliinalla. 

Lasinalusia ei saa laittaa pesukoneeseen eikä liottaa vedessä. Pyyhi likainen päälipinta nihkeällä mikroliinalla.

EHTOJEN MUUTTAMINEN
Loistokoira voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja tarvittaessa.