Kuvatuotteet

Laadukkaat kuvatuotteet koirasi valokuvasta. Sisustustaulut, lasinaluset, kuvakortit sekä ystäväkoru. Kuvagalleria

KUVATUOTTEET OMAN KOIRAN KUVASTA

Kuvatuotteet kannattaa tilata Loistokoiran kautta jotta saat korkealaatuiset tuotteet.     

HUOM! Tuotteita voi teettää myös he ketkä ei tule kuvauksiin vaan haluavat teettää jo olemassa olevasta kuvasta. Tässä tapauksessa ole yhteydessä sähköpostitse.

SISUSTUSTAULUT KOIRASI VALOKUVASTA

VALOKUVATAULUT:                                      

Saatavilla valkoinen ja musta kehys sekä paspatuurit samoissa väreissä. Sisustustauluhintoihin sisältyy kuvan kehitys, kehys ja paspatuuri

- kehyskoko 21 x 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa.  55€ + lähetyskulut 10€. Hinta sis. alv 24%.

-kehyskoko 30cm x 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 65€ + lähetyskulut 10€. Hinta sis. alv 24%. 

- kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirasi valokuvista. Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 21 X 30cm (ulkomitta 24,5 x 33,5cm), 15 x 20cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 139€ + lähetyskulut 15€. Hinta sis. alv 24%.

- kolmen kuvan näyttävä taulusarja koirastasi valokuvasta Kuhunkin tauluu tulee koirasi eri asennoissa. Kehyskoko 30 X 40cm (ulkomitta 33,5 x 43,5cm), 20 x 30cm kokoinen kuva paspatuurin kanssa. 169€ + lähetyskulut 20€. Hinta sis. alv 24%.

CANVASTAULUT: (kuvassa musta koira)

- canvas sisustustaulu 30x40cm, 85€ +  lähetyskulut. Kysy muuta kokoa.

- canvas sisustustaulusarja 210€ + lähetyskulut, kolme 30x40cm taulua. Kuhunkin tauluu tulee koira eri asennoissa.

Jos haluat säästää postimaksun, voit hakea tuotteet Loistokoiralta tai ne toimitetaan Hki keskustan lähialueille henkilökohtaisesti.

HUIPPULAATUISET LASINALUSET

12,50€ KPL. 9X9cm.

KUVAKORTIT 

Kuva 2,50€ kpl (10X12cm). Kuvan saa haluamallasi tekstillä tai ilman sitä. Kuvan valkoiseen alareunaan tai taakse voi kirjoittaa permanent -tussilla tai kuulakärkikynällä.

DIGIKUVAT Teetä lisää kuvia kotikuvauksista saamiesi kuvien lisäksi. 15€ kpl.

Hinnat sis. 24% alv.

TILAUKSEN TEKO
Kuvauksissa tai sen jälkeen. loistokoira@gmail.com

TILAUKSEN TOIMITUS 
Tilaaja maksaa postimaksun. Voit myös hakea tuotteet Loistokoiralta tai ne toimitetaan Hki keskustan lähialueille henkilökohtaisesti.

PALAUTUSEHDOT/TAKUU
Tilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta eikä takuuta, ellei tuote ole mennyt rikki lähetyksessä. Takuu on voimassa valmistusvirheiden (tekijän virheet) osalta jolloin ne korjataan veloituksetta. Ole yhteydessä sähköpostitse jos havaitset valmistusvirheen ja lähetä valokuva viallisesta tai rikkinäisestä tuotteesta.

Takuu ei koske luonnollista kuvatuotteiden kulumista/naarmuuntumista, tummumista, värimuutoksia. Canvastaulujen värit voivat hieman muuttua tulostettaessa/teettäessä. Kuten canvastauluissa joissa digikuvan  harmaa tausta vaalenee teettäessä. Ei palautusoikeutta.

Lasinalusien välissä on syytä pitää esim. kuplamuovia, ettei niiden pinta hankaudu. Lasinalusia ei saa laittaa pesukoneeseen eikä liottaa vedessä. Pyyhin likainen pinta mikroliinalla.

Reklamaatiotilanteessa ja palautteessa ota yhteys sähköpostitse loistokoira@gmail.com, kiitos.

EHTOJEN MUUTTAMINEN
Loistokoira voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja. Loistokoira omistaa oikeudet valmistettavien tuotteiden kuviin joita voidaan käyttää markkinoinnissa..