HALLOWEENKUVAUS KAMPANJA

Luu vai kepponen. Hurjan söpö halloweenkuvaus taas Loistokoiralla.

55€ sisältää kaksi hurjan söpöä digikuvaa, lisäkuvat 15€ kpl. Jos haluat ystäväkuvan koirasi kanssa kyseisillä vaatteilla (alla kuva), kuvaushintaan lisätään 25€ (ei sisällä meikkiä, meikkaus itse). Meikkauksen kanssa (rekvisiittapohjan meikki) kuvaushintaan lisätään 40€. 

Rekvisiittapohjien nimet koirille: Pikkupiru, noita nokikuono ja pankkiryöstö (joka on kolmen kuvan sarja) Pohjat muokattavissa mielen mukaan, saa tuoda omiaa rekvisiittaa.

 Kuvien alla lisätietoa.

 

Asusteita on saatavilla erikokoisille koirille. Kuvassa voi olla useampi koira. 

Ilmoita haluamasi rekvisiittapohjan nimi sekä taustakankaan väri (valkoinen tai harmaa). Mallia sen valintaan voit myös katsoa Kuvagalleriasta.

 

Kuvaus maksetaan kuvauksen jälkeen korttipäätteellä. Kuvakortit 5kpl (10X12cm). Lähetetään postitse tai haku Loistokoiralta jos haluat ne pian. Kuvan valkoiseen alareunaan tai taakse voi kirjoittaa permanent -tussilla tai kuulakärkikynällä.

 

Halukkaille on kasvomaskeja saatavilla paikan päällä ilmaiseksi. Kuvaajalla myös maski joten kuvausympäristö on turvallinen.

 

Kuvaus Loistokoiran kotistudiossa, Pikkuhuopalahti, Helsinki. Ilmoittautumiset/kysymykset loistoikoira@gmail.com. Puh. 050 - 321 34 50 (Riikka).

Kampanja voimassa 27.10.20 asti jotta saat kuvat Halloweeniksi.

 

 

Loistokoiran koirakuvauksia voi ostaa myös lahjakortille (ei kysestä kampanjakuvausta), ihana lahjaidea. Katso lahjakortit